Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Модератор: Paublo_Eskobar
- szhristov
- ще става разбирач
Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Привет отново,
, ...защото Оризаре е Бургаско!
Прав ли съм?

Колегата има в предвид село Оризари???ko74 написа:на жива рибка ,каракуда, около село Оризаре.

, ...защото Оризаре е Бургаско!

Прав ли съм?

...и наслука
-
- новобранец
Богров говорите за платеното, нали ?
Там си говорих с единия собственик, има планове да зарибява за зимния сезон със зъбатка. Пак ще се мръзне по гъоловете
Там си говорих с единия собственик, има планове да зарибява за зимния сезон със зъбатка. Пак ще се мръзне по гъоловете

Колега,
Ако не те бърка платено или не, можеш да се тестваш на Панчарево платеното, на входа на Кокаляне. Там хванах преди около месец 3.8кг, лошото е като дойде време да плащаш
Ако не те бърка платено или не, можеш да се тестваш на Панчарево платеното, на входа на Кокаляне. Там хванах преди около месец 3.8кг, лошото е като дойде време да плащаш

На рЯката ми е най-добре 
Спининг клуб "Абичи"

Спининг клуб "Абичи"
-
- новобранец
Платено или не...важното е борба да имаVladmir написа:Колега,

А на какво я хвана на Панчарево?
ivagor написа:Платено или не...важното е борба да имаVladmir написа:Колега,
Ако не те бърка платено или не, можеш да се тестваш на Панчарево платеното, на входа на Кокаляне. Там хванах преди около месец 3.8кг, лошото е като дойде време да плащаш![]()
А на какво я хвана на Панчарево?

златистата с червено 12 гр
На рЯката ми е най-добре 
Спининг клуб "Абичи"

Спининг клуб "Абичи"
-
- новобранец
супер
...а не е ли малко тясно там за замятане с листото...в смисъл пренаселено? ходил съм 1 път самои ми се стори малко за въртене...

За пренаселено - наистина почивните дни става голям панаир, но аз ходех след работа за по 2 часа, да си успокоя нервитеivagor написа:супер...а не е ли малко тясно там за замятане с листото...в смисъл пренаселено? ходил съм 1 път самои ми се стори малко за въртене...

Иначе ако успееш да се позиционираш нека си има народ, така или иначе 99% от хората мятащи при хищниците се опитват да морят каракуди на 2-3 метра пред тях, та навътре ням грижи за оплитане, само внимавай засичайки да не вкараш или да те вкарат във водата

Иначе виж по-долу какво съм забелязал аз като съм ходил да проучвам и от опит на познати и мой:

На рЯката ми е най-добре 
Спининг клуб "Абичи"

Спининг клуб "Абичи"
-
- научил се да хвърля
Алоха и от мен!
Казаха че на Българово(Бургаско) имало некаф платен водоем има ли някой който да е ходил за да даде инфо?
Казаха че на Българово(Бургаско) имало некаф платен водоем има ли някой който да е ходил за да даде инфо?

Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
Привет
Едно здравейте и от мен .... виждам че с настъпването на есента доста хора се активизират с риболова на щука ... аз за разлика от много хора си ловя щуката целогодишно по р. Марица. Около пловдив знам много местенца за този хищник, но може ли някой да ме светне за добри места около софия .... чувам за долни богоров за искърския язовир и къде ли не .... но да се грабна с нулевите си познания за софия да намеря язовира в Х където и да е си е малко трудно .... Та ако може някой да даде повече инфо за някое язовирче,река,езерце или квото и да е за риболов на щука и сом ще съм много щастлив 

junior86,прегледай темата от началото,писали сме за доста водоеми около София
А за язовир Искър не знам да има щука.Поздрав !

Ами аз попрегледах ... и видях че си писал 3 места около софия това за панчаревското езеро .... ( на платеното) ходил съм веднъж и не ми допада .... колкото до челопечене, враждебна и богоров ... тъй като не съм запознат дай някакво инфо кво представляват тези водеми платени ли са или не и как да ги намеря
..... Много въпрос много нещо ама непознава човек месноста и е малко забъркващо
хехе

Не са платени,аз друг платен в който има щука не знам освен панчаревския щото рядко ходя на такива.И трите са свободни,лови се само с билет.За повече инфо виж във hvanah.com там ти е описано подробно.Наслука !
-
- новобранец
На Богров на платентото (малко след този за който ти говори колегата) също има Щука. Малко е солено - 8 лв пърчката и рибата на кантара. На тапа ако ловиш (жива стръв) задължително трябва да я купиш (щото гълтала навътре), демек за спининг само. на слука .
- szhristov
- ще става разбирач

Поздрави на всички и благодаря за инфото.
...и наслука
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Пусни и снимка ако имаш да се покефим и ние.