за Пловдив -помогнете колеги

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

за Пловдив -помогнете колеги

Мнение от andonis »

Помогнете приятели. Живеем във вилна зона Гогова чешма ,с. Белащица,гр.Пловдив. Днес се прибираме от работа и какво да видим! Някакво новобогаташче, от онези които си мислят, че всичко което хвърчи се яде бутнало кинти тук, там, хванало някоя връзчица и решило, че може да затвори главния път към над 40 къщи. Повечето от които обитавани от обикновенни, бедни и нормални български граждани на възраст от по 60-70 години. Срам и позор отново за нещастната ни държавица! Моля помогнете ни! Утре сутрин, той продължава с копаенето на пътя, ние ще правим блокада в 9часа. Ако може да отделите малко от своето време и да дойдете с колите си да подкрепите нормалните граждани на една не - нормална държава, ще сме ви безкрайно признателни. За кординиране на действията тел 0878124341- денонощно Нека не сме приятели само в мрежата, а и на яве!
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: за Пловдив -помогнете колеги

Мнение от geno77 »

Защо не пробвате тук: Господари на ефира - Репортажен екип (02) 946 33 27
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от andonis »

Утре сутрин ще дойде репортер от в. Марица. Обадихме се и на БТВ, но не знаем дали ще дойдат. С Нова тв се опитахме, но при тях е сложно да се се свържеш след 5ч. А иначе ще са тук кмета на Белащица, архитекта на общината и комисия от община Родопи, щивеещите над въпросния път. Ние сме решили да не оставяме нещата така. Трябва ни обществена подкрепа, защото ако не се вдигне шум ще потулят нещата и както винаги самозваното богаташче ще си получи тортата.......
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geno77 »

колега,как мина днес?аз съм на 5 дневен работен ден,но в събота и неделя мога да организирам точно 7 буса и около 11-12 автомобила.надявам се че нама да е необходимо,но ако е 0896 02 16 09 Евгени Деков.
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от andonis »

http://www.marica.bg/show.php?id=11976

Така мина вчера,,,баровеца,,даде 2 седмици срок и щял да затваря пътя/много умно/защото добре знае тромавата система.Правим всичко възможно,но едно е сигурно,няма да дадем пътя.Ще бъда благодарен на всички съфорумци ,които ни подкрепят,защото е сигурно,че без блокади няма да се разминем. Затова сме хора ,за да си помагаме,още повече че не помагате и на мен ,но и на нещастните хорица по на 60-70 години,които ги откъсват от света.И аз за тях се боря,ще оставя и работата си,и съня си,но няма да се дам на един нищожен ембрион.Да сте живи и здрави и вие,които ще подкрепите каузата.България е на българите,а не на връзкарите и гъзолизниците.За това съм се борил и ще се боря докато дишам.Затова и трябва да сме единни ,защото живеем в тази държава и не мърдаме,за да я направим по -добра.
Или по-просто казано,,един за всички-всички зад един,, това е моето мото.Ако можете даите по едно рамо,защото утре ние ще бъдем зад вас.

пс,Имам нужда от помощ-които може да помага-телефони реални на всички медии които могат да отразят проблема.Извиняваите че ви натовартвам с нашите проблеми,но единствено вас си имам.....
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”