Ураган на топловеца

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Ураган на топловеца

Мнение от Митев »

IDA написа:
sapuna написа:
IDA написа:Не се притеснявай колега, другия път ще се разпишеш 8)
Не е до разписването Бачо!Бях обещал на Камен съвместен на Кастел! ;)
Виж че ти отговарям в темата, в "стил" както си я пуснал бре .... :D :D :D :drinkers: :drinkers:

п.п.даже май и Адаша мисе разсърди, чак :D 8)
:wink: :drinkers:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Ураган на топловеца

Мнение от Бачо Илия »

Един, единствен път съм виждал паметник на земния червей :D Една зима (февруари) под пожарната- комина не пуши, намяткали сме по три "дънни" на пружини със стиропори и монтажи с предна тежест- аматьорска работа ама с много мерак, ентусиазъм и кеф.. дърпат едни "литрови" каракуди... ние пием, като за последно и на всяка втора каракуда следва късане на линията от стълб за "високо", паркиран на дъното :twisted: Тогава за първи път ми се светна монтажа "патерностер" с по-тънък повод за хранилката, и то не пружина а хранилка тип "рамка". На плувка- кур, до като беше светло а и после до като наливахме антифриз във вените... :drinkers: Горе-долу беше топло, около 1-2 градуса под нулата :D 8) Лягам и по сред нощ се събуждам с чувството че съм Питър О'Тул, в оня шибан ескимоски филм :mrgreen: Двама от колегите..... дърпат едни едри каракуди с директната ми седмица и се карат кой да я държи, че да се греят идиотите; газовата ми бутилка с печка(от тез, вертикалните плочи) им духа зад гърба- то на теца, така се прави зимата... и ловят ли ловят каракундели :D :mrgreen:
Малко се поотклоних от поста, обаче сутринта термометрите бяха заковали на "-15 градуса", единственото незамръзнало нещо беше ракията- вино, вода, безалкохолно... на "калъп"... а земните червеи, едни такива дебели за сом, като отворих кутиите- бяха се нагърчили над пръста в невероятни гротескни форми и застинали така завинаги :? :wink:
Сега, като си взема земни червей- онез винаги са ми пред очите; не щото нещо, ама винаги си спомням тоя риболов и всички емоции и преживявания там :D :drinkers: :drinkers:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”