Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

15 дни на Пясака...
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
15 дни на Пясака...
На първи септември/вторник/ след дълго обикаляне по водоема забих байряка на пясачния борум под Воденицата. Още на другия ден един пет килограмов палавник ме зарадва, че съм в права посока но за жалост си останах само с този удар. В четвъртак зумерите не се и обадиха цял ден и започнах да се претиснявам но в петък към 6:30ч. рън и след малко в кепа загребахме една седмичка, след нея удариха и по-дребни риби но сърцето ми вече се стопли. На другия ден още от сутринта се очертаваше да е доста горещо ама времето-вече беше 11.00ч. а сигнализаторите си траеха, но в един момент...натисна сериозно, разтояниено беше над 200метра но чувствах сериозна тяга и усетих, че става дума за риба над10кл. Отново на помощ ми се притече моята съпруга и след кратка борба по брега на дюшека легна един 14.200 дивак/снимката ми е в личната галерия но немога дая прекача тука/. Така с един удар но какъв
завърше съботния ден. В неделя пак имах удари от тях два на подобни риби но уви без да ги вкарам в кепа. Времето започна да се разваля, а това беше в мой плюс в понеделник имах общо17 удара, от които един шест и един девет кг. Вторник в 7.00ч. ме събуди продалжително свирене на зумера, усетих, че рибата е много голяма, скочих в лодката и навътре понеже бях останал сам и нямаше да мога да се сравя с кепа от брега/женами се бе прибрала до Пловдив/, след кратка борба успях да вдигна рибата до лотката, целя се разтреперих ставаше дума наистена за огромна риба но направих фатална грешка, че когато шоклидера влезна в макарата напънах от мерак по-бързо да я гребна и ...със силен натиск смля повода/JRS35лб./ Знам, че всеки ще каже иэдарванат се е голяма ама като закачиш товарния влак и го видишна пет метра от теб... После на приливи и отлеви хващах риби но макс до 5кг. Всички риби ги връщах обратно с иэключение на14ката, която един приятел взе в рибарника си. Сбъднах си една мечта.Пожелавам на всеки съвремен шаранджия такова преживяване.

-
- разбира нещата
Re: 15 дни на Пясака...
Евала!Следващия път няма да изпуснеш трофея!
И да пускаш и снимки!
И да пускаш и снимки!

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- kombat
- вече хвърля и на тежко
Те това е почивка.Поздравления!! 

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Съжалявам колеги че немога дави показвам много снимки понеже снимам с телефона, пък като бях сам

-
- новобранец
Браво супер е рибата 

-
- и господ не е толокова добър
Браво брат.Тоз водоем е известен с трофеите си 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
Твойта риба никой не може да я хване

-
- разбира нещата
Изключително удоволствие е да хванеш дивак!Браво Ачо и само такъв късмет да имаш,за да ни радваш с репортажите си

Поздравления за проведения супер риболов на водоем като Пясъка.

Майстор шаранджия си,много добър излет 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бравоооо
Поздравлениа и снимки да пускаш
Поздравлениа и снимки да пускаш

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво дпбър излет 
Мои познати са се закотвили от 1 август там
)
През времето когато си бил там аз ходих на 3 пъти по за 2 денонощия и бях срещо теб от лявата ти страна
)
Ама де да знам , че си от форума, можеше да пием по едно две
)

Мои познати са се закотвили от 1 август там

През времето когато си бил там аз ходих на 3 пъти по за 2 денонощия и бях срещо теб от лявата ти страна

Ама де да знам , че си от форума, можеше да пием по едно две

-
- научил се да хвърля