Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
Re: ЗАРГАН - 2009г
Днес привечер вълнолома. 18.00 - 19.30часа 14бр. зарган. Специални благодарности на Ники - Trol !!! Той си знае защо.
Днес личен рекорд-31 бр от 15.30 до 19.30 на яхтеното на Дружба.Всички вадеха доволно 

Последно промяна от greenvn на Вто Сеп 15, 2009 10:30 pm, променено общо 4 пъти.
айде и аз да рапортувам "на изток от Варна" бъзикат ме за запад тогава нека е на изток

52 риби 1 гурливец и два големи кораба
жалкото е че отидохме с колегата кък 14.00ч.

52 риби 1 гурливец и два големи кораба

жалкото е че отидохме с колегата кък 14.00ч.

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Пак там но от по-рано и до по късно аз хванах 5„Пратих няколко малчугана на училище,няколко ме излъгаха и издърпах една прилична платерина.Гвоздеят при мен беше един зъблю който се закачи на макс. дистанция.Днес за пръв път ме ухапа зарган.Тоя крокодил ми проби кожата на пръстътtatkoogi написа:Днес привечер вълнолома. 18.00 - 19.30часа 14бр. зарган. Специални благодарности на Ники - Trol !!! Той си знае защо.

- valiooooo
- ще става разбирач
Днес на Дружба-яхтеното....34 заргана и една платерина.

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пеша ли или с "гумата''valiooooo написа:Днес на Дружба-яхтеното....34 заргана и .............

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- valiooooo
- ще става разбирач
От брега.КИРО написа:Пеша ли или с "гумата''

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Дааа. Боцман все пак си изкарал късмет. Иначе от морето може да се очаква всичко. И при тия мокри и лъзгави скали-винаги внимателно.Боцмана написа:Успя да ме събори! Добре, че отзад е равна скала та не паднах в морето, чак после у дома изкоментирахме, че е можело да си ударя главата за по-тежка контузия. Уж се бях подготвил за вълните, но морето ме изненада. Да внимавате и вие!
-
- научил се да хвърля
Днес на 3-та буна рибарите от мрежите имаха 2 каси зарган.
Днес реших да се разходя до морето тръгнах по обяд защото сутринта имах работа ,добре ама на всички магазини черъва изкупен до 10 сутринта само при Мишел намерих ,както и да е тръгнах на долу ама то ужас нямаше една свободна скала по всички места нароооод, коли абе панаир, хванах 15-тина рибки и към къщи рано,рано не ми е кеф така.На връщане минах през Илия Бояджиев -пълна скръб нищо няма за 2 часа на дъно изкараха 2-3 платерини и това беше ,ще чакам да видим дали някой ще пише нещо от днес от всичкия този народ.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Зографски,ей ся се връщам и аз от надолу
за час и половина оскубах 22 заргана и тръгнах,защото приятелчето бързаше а и то вече няма за кога.иначе като отивах срещнах хора които си тръгваха с по 50-60 риби и казаха,че цял ден не е спирало.и при мен беще така.почти всяко замятане беще рибок.хайде със здраве 

Качествени чепарета Borkata

Днес отидохме на Илия Бояджиев с един комшия към 18.20 и до 20.00 хванахме само един чернокоп,а преди нас бяха отишли едни приятели те бяха с два заргана.Общо взето пълна скръп,имаше хора от по отрано те имаха по някоя друга риба.
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 

-
- ще става разбирач
Варна - на вълнолома от външната страна - 3 заргани, двама човека за час и половина. Много рибари ама пълна скръб. Дядовците цъкат грацата ама и тя дребна - по 4-5см.
На Дружба подобна картинка-фул с народ,но рибата доста по-малко от вчераNikiStoianov написа:Варна - на вълнолома от външната страна - 3 заргани, двама човека за час и половина. Много рибари ама пълна скръб. Дядовците цъкат грацата ама и тя дребна - по 4-5см.