Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАНА - 2009г
Ехееее,бате КИРЧО кога е уловена тая заргана бе?мястото виждам че е на валнолома във Варна 

Re: ЗАРГАН - 2009г
Това рибе от новата реколта ли е!!!???Вий ма фърлихте в оркестъра бре!!
- Моряка
- кандидат преподавател
Камбата ще каже,ама съм сигурен,че Мишел е открил сезонаkuku написа:Това рибе от новата реколта ли е!!!???Вий ма фърлихте в оркестъра бре!!

А сега де? 

МдамМоряка написа:Камбата ще каже,ама съм сигурен,че Мишел е открил сезонаkuku написа:Това рибе от новата реколта ли е!!!???Вий ма фърлихте в оркестъра бре!!

П.п сега се разрових из старата тема за зарган,датата е 14.05,което са си малко повече от 3 седмици.
Последно промяна от Mi7chell на Пет Юни 05, 2009 10:34 pm, променено общо 2 пъти.
Зарганолог
- чуруликпенчо
- сериозен играч
На 23.05.2009г. ковнах първата. Беше "тематична", в памет на съпругата ми.Пуснах я. Тогава не ми се пишеше,не че сега е по-различно,ама понеже отворихте дума.......
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
днес пак си говорим с моя колега който е луд гмуркач
в Неделя далдисвал цял ден в района на Червенка и ми разказва как през цялото време гледал милионите зарганчета с дължина 15-20см.усещам ,че тая година ще е мнооого дащна 

Качествени чепарета Borkata

Градски и ние с мойте авери си падаме малко "луди гмуркачи" и не сме спрели да гмуркаме от 1 май до сега, ама зарган и лефер още не сме видели на живо. Дори предната неделя гмуркахме в района на "Червенка", но освен кефал и платерина друго не срещнахме, но е напълно възможно да не сме били на "точното" място, а че ги има с милиони - не се и съмнявам, лично съм ги виждал.BorisK написа:днес пак си говорим с моя колега който е луд гмуркачв Неделя далдисвал цял ден в района на Червенка и ми разказва как през цялото време гледал милионите зарганчета с дължина 15-20см.усещам ,че тая година ще е мнооого дащна

Никоя риба не е по - важна от живота !
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
лудите гмуркачи беше съвсем в кръга на шегата и се надявам да имате чувство за хумор или моля да ме извините.моят колега се казва Жоро и редовно се гмурка в този район а аз му вярвам напълно.идеята ми между другото беше просто да дам малко информация.аз гледам да не крия малкото което знам
с най-добри чувства поздрави на всички

-
- новобранец
Къде е хваната тази риба ? 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От външната страна на вълнолома във Варна през август миналата година. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
в продължение на поста ми по-горе прилагам снимки от Петък 12.06 снимани пак от моя човек макар и с малко некачествен апарат но твърдението си стои и си се вижда ясно ,че има огромни пасажи дребен зарган който се върти из заливчето на Червенка

Това не е ли ува? Зарганът е "по-дървен", чак такива чупки май не прави. Ама може и да бъркам. 

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Зарган с голямо З.чааак пък толкова да бъркаме не ми се вярва