Заповядайте !!!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Заповядайте !!!

Мнение от Павел Иванов »

Спининг клуб "Стари видри" Ви кани да присъствате на втората за годината Екоакция организирана от клуба !

Екоакцията със състезание по спинингов риболов ще се състои на 21.10.2006г. на река Искър над язовир Искър !

Екоакцията се осъществява с подкрепата на : Изображение

Сценарий на събитието :

09:00ч. сборен пункт Щъркелово гнездо .

10:00ч. начало на състезанието по риболов .

13:00ч. край на състезанието .

13:00ч. - 15:00ч. почистване на региона .

15:00ч. награждаване на победителите и поливане на събитието .

Състезанието ще бъде по спинингов риболов ( първата за годината беше по риболов на плувка ! ) . Правилата за провеждане ще бъдат вписани във формата за записване .

Нека да покажем на колегите риболовци че нашето хоби може да бъде по-истинско и емоционално когато се провежда сред чиста и красива природа !

С уважение Павел Иванов
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от АлекоД »

Дали пък този път ще дойдат хора от този форум? На 17 юни имаше ли, че не помня?
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

АлекоД написа:Дали пък този път ще дойдат хора от този форум? На 17 юни имаше ли, че не помня?
Алеко- с радост ше дойда ,ма сте ми малко далечко... 8)
Инак що тъй ми се струва че долавям некви задни мисли в писанието ти... :roll: Или влизаш в На рибата само да се сдъвчеш с некой...
Па може и да си въобразявам и ако е тъй- сори... :?
Я елате рибенца при батко...
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Идеята за чистенето не е лоша но моето мнение е такова дано не ме разберете погрешно.

Защо не дойдете да изчистите пред вкъщи или на язовирите които аз ходя ?

Нямам нищо против чистенето но според мене не е правилно някой да те вика да му чистиш там където той ходи за риба вярно и много други хора и после той да си цапа пак и пак да те викне... :roll:
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

kalkan4o написа:Идеята за чистенето не е лоша но моето мнение е такова дано не ме разберете погрешно.

Нямам нищо против чистенето но според мене не е правилно някой да те вика да му чистиш там където той ходи за риба вярно и много други хора и после той да си цапа пак и пак да те викне... :roll:
Аз почти погрешно те разбрах :)

Ето такъв е манталитета на българина и затова сме на тоя хал. Всички гледаме да не се прекараме случайно.

Калканчо не казвам че трябва да отидеш.... и аз няма да отида по ред причини но с подобни изказвания все едно казваш че ти пука само за твойте си местенца. Дано не е така наистина... Ние дето не можем да отидем поне трябва да проявим някаква загриженост и да покажем че сме "ЗА" за това което правят. Колкото повече гласност се дава на тези неща и колкото повече хора го подкрепят пък било то и само на думи, толкова повече успех ще има каузата.
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Livo :smt023
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

man1966 написа:
АлекоД написа:Дали пък този път ще дойдат хора от този форум? На 17 юни имаше ли, че не помня?
Алеко- с радост ше дойда ,ма сте ми малко далечко... 8)
Инак що тъй ми се струва че долавям некви задни мисли в писанието ти... :roll: Или влизаш в На рибата само да се сдъвчеш с некой...
Па може и да си въобразявам и ако е тъй- сори... :?
Не си въобразяваш - лицето Алеко отдавна има навика да се държи доста глупаво в тукашния форум и да прави плоски забележки като горната :evil: :evil:
И не че ме е грижа да му отговарям но: Да, Алеко, и от този форум ще има хора на екоакцията - най-малкото колегата Павел Иванов ще е там. А доколкото разбирам такъв виден еколог като теб също ще присъства...
Между другото - искрено подкрепям и желая успех на начинанието :!:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Всеки е поканен , но никой не е задължен да дойде ! Както се казва - въпрос на избор :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Livo написа:
kalkan4o написа:Идеята за чистенето не е лоша но моето мнение е такова дано не ме разберете погрешно.

Аз почти погрешно те разбрах :)

Ето такъв е манталитета на българина и затова сме на тоя хал. Всички гледаме да не се прекараме случайно.

Калканчо не казвам че трябва да отидеш.... и аз няма да отида по ред причини но с подобни изказвания все едно казваш че ти пука само за твойте си местенца. Дано не е така наистина... Ние дето не можем да отидем поне трябва да проявим някаква загриженост и да покажем че сме "ЗА" за това което правят. Колкото повече гласност се дава на тези неща и колкото повече хора го подкрепят пък било то и само на думи, толкова повече успех ще има каузата.
Ливо явно е че не си ме разбрал какво искам да кажа.Мога да се хвана на бас че пазя природата повече от доста съфорумци може би повече и от тебе тъй като не само по язовирите а навсякаде не изхвърлям буклуците след себе си без да ме интересува за тях нещо повече дори почиствам около себе си.Това е чуждо за повечето рибари обаче.Не че аз съм перфектен но се опитвам да не си личи че съм бил там за риба.Ако се организират всеки да чисти там където той си ходи за риба ще е по-добре горе долу нещо такова исках да кажа.

Ако беше някаде около Варна аз бих присъствал на събитието ако имах тази възможност но искар ми идва прекалено далече.
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Значи трябва да организираме с теб нещо около Варна ;)
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Няма никакви проблеми наистина.

Единствения проблем ми е транпорта понеже съм на 15 и нямам възможност да карам кола :roll: .
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Аз ще те взема няма да се отървеш :twisted: :P
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от АлекоД »

Калканчо, когато организираш и ти една екоакция, ще се включа на драго сърце!

Драго ми стана, че с леко провокативна забележка поне раздвижих малко духовете.

Вижте какво, колеги! Нямам абсолютно никакво намерение да се заяждам с вас, макар че лицето Stefko ме обвинява точно в това. Чета този форум често, но пиша малко, защото не съм съгласен съвсем със стила му. Но това си е лично мой избор. Понякога обаче не издържам и се захапвам за нещо.
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Ако всички бяхме на едно и също мнение винаги и за всичко и никога нямаше леки спречквания значи нищо тук нямаше да е наред ;)
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Livo написа:Аз ще те взема няма да се отървеш :twisted: :P
Пиши ЛС :lol: .
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”