Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ИАРА-Враца
Модератор: bobopeli
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ИАРА-Враца
Най-после едно БРАВО и за нашите иара -Враца!Един от многото токаджии да бъде хванат!Кажете им имената и от къде са!? източник:standartnews
"Бракониери нахраниха 70 сираци два пъти
Инспектори пробраха 25 кила сомове
четвъртък, 17 септември 2009
Служители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури във Враца сгащиха на местопрестъплението двама рибари, които избивали сомове с електрошок. Старши инспектор Цветомир Върбанов и главен инспектор Мирослав Йончев изненадали бракониерите към 6.30 ч. днес на остров Есперанто край Оряхово.
Проверяващите иззели от тях десет дунавски сома с общо тегло 25 кг. Незаконният улов още същата сутрин е подарен на дома за деца, лишени от родителски грижи "Асен Златаров" във Враца.
Готвачката е преценила, че от мустакатите речни екземпляри може да приготви 140 порции. Тъй като сираците в интерната са два пъти по-малко, сомовете ще стигнат за две хранения.
Избитите риби обаче излизат златни на двамата бракониери. Те ще отнесат актове между хиляда и две хиляди лева. Отделно от това инспекторите са конфискували лодката им, мотоциклет "Ямаха", електрошоковото устройство и куп други принадлежности. В акцията по залавянето на гангстерите-рибари са участвали и служители на "Гранична полиция"."
"Бракониери нахраниха 70 сираци два пъти
Инспектори пробраха 25 кила сомове
четвъртък, 17 септември 2009
Служители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури във Враца сгащиха на местопрестъплението двама рибари, които избивали сомове с електрошок. Старши инспектор Цветомир Върбанов и главен инспектор Мирослав Йончев изненадали бракониерите към 6.30 ч. днес на остров Есперанто край Оряхово.
Проверяващите иззели от тях десет дунавски сома с общо тегло 25 кг. Незаконният улов още същата сутрин е подарен на дома за деца, лишени от родителски грижи "Асен Златаров" във Враца.
Готвачката е преценила, че от мустакатите речни екземпляри може да приготви 140 порции. Тъй като сираците в интерната са два пъти по-малко, сомовете ще стигнат за две хранения.
Избитите риби обаче излизат златни на двамата бракониери. Те ще отнесат актове между хиляда и две хиляди лева. Отделно от това инспекторите са конфискували лодката им, мотоциклет "Ямаха", електрошоковото устройство и куп други принадлежности. В акцията по залавянето на гангстерите-рибари са участвали и служители на "Гранична полиция"."
Re: ИАРА-Враца
Браво добре че са ги хванали тези бракониери
Поне рибата ще иде за хранене на тези деца, но що да е

БРАВО!!!!!!!!Кога и в Плевен ще ке чуе това? 

Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво на хората от ИАРА такива акции трябва да има на всякъде и по чести с по големи санкции
Браво на zampo
П.П.Ето го въпросният мотоциклет Ямаха

П.П.Ето го въпросният мотоциклет Ямаха

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- научил се да хвърля
Не винаги мотоциклет и мотор е едно и също нещо!

Браво на тея хора,дано да се чува за повече такива акции.

Браво на тея хора,дано да се чува за повече такива акции.
Евала на ИАРА-Враца,дано всички иараджий вземат пример и
за бракониерите

- bozhidar_kostov
- ще става разбирач