КАЛИАКРА

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
emilh
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: КАЛИАКРА

Мнение от emilh »

Потвърждавам :wink: до обед тегаво следобед около 3 позасили рибата пръсната(според мен)но прекрасен риболов заради хубавото време и риби.
Бях с черно чипаре и също съм доволен флуоро моя разработка. Сгънаха ми два мазни откъм цена пилкера :oops: Но както казва един мой приятел "то една една риба кат не ми излезе 30лв хич не ходя да я хващам :D "
Хванахме и сафридец доволно като имаше накрая и някой мутирали представители на рода :wink:
Изображение

Изображение

Изображение
Това небяха най-едрите както се прави за снимка по скоро от дребните :)
Изображение
Сафрида даде при нас най-добре на зелена 8-ца с ламе флурокарбон.
Рибата къща няма
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Много добър риболов сте направили :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Тъй, тъй, БРААВО, :supz: расте,расте, :smt026 по едро и по бързо пълни,бидоня. :partyman:
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Браво Емо,добра флотилия сте се събрали там.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
vacano
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от vacano »

Утре как ли ще е ? Дават май доста кофти време.
Sooner....or....later everything comes to an END!
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Утре не е за влизане.Кофти прогнози,вятър вълни и :smt078 драйфус.
Изображение
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Браво emilh ,аз понеже съм закотвен в къщи си поиграх и с помоща на една формула изчислих колко е дълъг чернокопа,плюс минус 5-6 мм. :D Добре расте,дано го видим остарял :drinkers:
А сега де? :roll:
pandizaaa_kv
новобранец
новобранец

Мнение от pandizaaa_kv »

незнам жие момчета с какво ловите ама аз си порачах на един познат от Варна едно мноо специално и два дни я искартих мнго сам доволен и още повече като видях че във Каварна вадят и лефер другата седмица ще се оправи времето и познаите
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Двама рибари загинаха край Варна за 2 дни
22 септември 2009 / News.dir.bg

Рибар от Варна с инициали Т.С. се е удавил днес в морето край местността "Болата", партньорът му се е спасил, след като лодката им се е преобърнала от силното вълнение, съобщиха от филиала на "Спешна медицинска помощ" в Каварна
Екипът на Спешна помощ е получил сигнала за бедстващите рибари днес около 8.50 часа. Подали го на телефон "112" други рибари от "Болата", които станали свидетели на преобръщането на лодката. 54-годишният партньор на удавилия се рибар успял да се закрепи за плавателния съд, който се преобърнал. Други четирима рибари влезли в морето и го взели на борда на лодката си, но се затруднили да излязат обратно на брега. В това време пристигнали водолази от "Гражданска защита", които били извикани от Шабла, където трябвало да издирват удавен вчера рибар. Те изнесли оцелелия на плажа.
По думите на д-р Гергана Маркова спасения рибар е бил стресиран, уплашен, но адекватен. Заради силното вълнение водолазите отказали да търсят тялото на удавника.
По-рано кметът на Шабла Красимир Кръстев съобщи за инцидента с издирвания там рибар. 30-годишният рибар изчезнал в морето след преобръщането на лодка край къмпинга в Шабла. Сигналът за инцидента е получен вчера около 17.10 часа в "Гражданска защита" и екип от водолази е започнал издирването на изчезналия. По думите на Кръстев в морето са излезли двама рибари, като единият от пострадалите е успял да доплува до брега.

От Днес.Бг
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Луда работа,малко риба и юруш,като овцете.Бях свидетел на едни такива ентусиасти и добре
че им дойде акъла на време и то след като им се развикахме и припомнихме каква случка може да очакват.Като малки деца.
Нямам жилетка но за сетен път се убеждавам че трябва да е задължителна,по добре да не дотрябва, от колкото да потрябва и да я няма.Сега есента се влиза с пет ката дрехи и едно падане,праща на гости при свети петър.
ВНИМАВАЙТЕ КОЛЕГИ...
Изображение
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

chipi_ написа:Сега есента се влиза с пет ката дрехи и едно падане,праща на гости при свети петър.
Има колеги ,които влизат с неопрени,не е зле да се замислите над това...200-300 лв срещу живота ви,вие преценете!
Зарганолог
pandizaaa_kv
новобранец
новобранец

Мнение от pandizaaa_kv »

аз сам от Каварна това което сам видял ме смущава много масово Варненски рибари ''новобранци'' влизат в морето при наличието на валнение аз сащо ам рибар и влизам за риба със лодка УМОЛЯВАМ ВИ КОЛЕГИ НЕ ЙЕРТВАИТЕ ЖИВОТА СИ ЗА ДЖЕ КИЛА РИБА ВИЖДАТЕ КАКВО СТАВА! Мир на прахта на загиналите и сачувствие кам блиските им
pandizaaa_kv
новобранец
новобранец

Мнение от pandizaaa_kv »

извинявам се за грешките,но съм на работа и барзам
rebel_
новобранец
новобранец

Мнение от rebel_ »

chipi_ написа:Луда работа,малко риба и юруш,като овцете.Бях свидетел на едни такива ентусиасти и добре
че им дойде акъла на време и то след като им се развикахме и припомнихме каква случка може да очакват.Като малки деца.
Нямам жилетка но за сетен път се убеждавам че трябва да е задължителна,по добре да не дотрябва, от колкото да потрябва и да я няма.Сега есента се влиза с пет ката дрехи и едно падане,праща на гости при свети петър.
ВНИМАВАЙТЕ КОЛЕГИ...
абсолютно си прав колега. днес даже и не натоварихме лодката, като знам каква вълна беше в събота на Болата (вдигна се рязко след дъжда) и при нестихващ вятър 8-10 м/сек от СИ какво да правим там. за две кила риба няма се пренасяме при Нептун я. иначе жилетки имаме и си ги носим с ортака дори и през лятото в един чувал, не пречат толкова. като видим дебелия ги слагаме. Бог да ги прости удавените, направо нелепа работа......
rebel_
новобранец
новобранец

Мнение от rebel_ »

Mi7chell написа:
chipi_ написа:Сега есента се влиза с пет ката дрехи и едно падане,праща на гости при свети петър.
Има колеги ,които влизат с неопрени,не е зле да се замислите над това...200-300 лв срещу живота ви,вие преценете!
това е истината......заменя катовете дрехи+непромокаемите+ботушите(котви за удавника).
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”