Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион

Мнение от chestarfield »

katri написа:Колега, chestarfield - на Оризово северния язовир, на който се гони предимно шаран - такса 10лв., а на южния , на който се гони предимно щука и костур - такса 6лв.И на двата водоема дават по 2 пръчки - инфото е достоверно проверено от мен самия преди 2 седмици.
Благодаря колега и на мен ми казаха така.Ще трябва да се иде на място като за първи път,така с питане риболов не се прай. :lol:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Благодаря колега и на мен ми казаха така.Ще трябва да се иде на място като за първи път,така с питане риболов не се прай. :lol:
Така си е, колега - ще те чакам :), утре може би ще съм там, ако не ми хрумне да отпраша за някъде другаде.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Отидох, видях , опитах и скоро няма да повторя там - язовира в момента е пълна скръб, няма смисъл да се ходи там.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Малко да по-клюкарствам и аз :lol: от началото на септември на сам...?
аз.Конуш- на дъно 12 шаранчета 1.20-1.50 и 5 кила каракуда.
яз.Момиско-40 кефала мерни зеха да се активират.
яз.Буковския-не музнам статуса ама повиче няма да си помисла да ида там, кал до колена 3 километра ходена пеш :evil: за шамарчета шаранчета и колкото кутрето каракуди :rolleyes: .
яз.Тополово- след фиаското на буковския решихме да спасим валата, аверите ги почнаха аз останал без крака гледах отстрани с халба наливна бира :drinkers:отворили са барче. :wink: искараха 4 хубавци 1-3кила 2-1.50кила и един 4-кила. 10 кефала убавци.
На другия ден нямах работа и викам чакай и аз да се запиша с някой арен шаран и бонус кефал, ама нъцки кефал недаде.Но одарих един шаро 3,800 и седем по 2 кила.Рибата е много вкусна,понеже бях с резерваций от там от миналия ми излет леко ми намерисваше.Достойно замесват Бодровския шаро.
Имам още 16 дена отпуска и продължавам по-план график ден почивка ден за риба :lol:
Е няма умразване да ви кажа :mrgreen:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Имам още 16 дена отпуска и продължавам по-план график ден почивка ден за риба :lol:

Е това е сега работа, колега благородно ти завиждам!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Да продължа със клюките???? :D Закарах жената да прай зимнина на село,пък аз веднага на проверка на :
яз.Брягово-само двама опечалени колеги на устието се бяха излъгали да метнат дъните, в жежеарника се мърдаше една двайсетлевова каракуда :lol:
на тръгване минах да видая и Мечка в какво състояниее :twisted: :evil: :twisted: :evil: :axe: на стената от бряг до бряг мрежа посредата също и на устието ощи една от бряг до бряг.направо да се побъркаш от яд за тази гледка.
яз.Леново-бащата беше там и викам чакай да го вида дали можи да си пребере рибата,та да му помогна. :wink: на нашто си място седнал и скуби едни арни караконджори на царевица горе доло 10-ката в килограми беше направил.Нито кефал нито алай нищо друго освен каракуда не излизало,камо ли шаро да се обади"от де като няма".
Пък аз понеже съм ергенин е само с кучето де,къде къде ами на Конуш отивам какво да се прави, намират се тука едни 30 кинта намразени за два дена да ги оползотворя, пък белким амура се смели към мен че и аз да кажа на кяр съм от риболова. :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Invader
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Invader »

Асене, ..Асене и аз ти завиждам за пекрасната отпуска която караш :lol: ... и брагодаря за подробната информация :drinkers:

А за Конуш, ако не бързаш, може да заформим един общ излет посветен на амура, но след 19.09 :roll:
:fishing6:
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Вчера и аз отскочих до Тополово за 3 часа !
4 удара !
-един около 3-те изкаран почти на сушата и изпуснат/ нема кой да се наведе с кепа/
-1 геле
-изваден 1.5 кг.
-1 каракуда около половинка
Шаркото бе вкусен, но леко намирисва !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Invader написа:Асене, ..Асене и аз ти завиждам за пекрасната отпуска която караш :lol: ... и брагодаря за подробната информация :drinkers:

А за Конуш, ако не бързаш, може да заформим един общ излет посветен на амура, но след 19.09 :roll:
Брат и Конуш загина, вчера искарах 12 шарана 1.200-2.300 кила, преспиване, днес валат, сутринта водата паднала един метър :shock: .на 1 октомври му истича договора и Данйо почна на го точи до дупка за да си земи рибата,не му подновяват договора. :idea: И каза че до Неделя кой каквото хващал посли няма да можи.Пуска ръбовете.
Поредния язовир под тезгяха.Вече спокойно можим да кажим че не останяха дънаджийски язовиери около нас.Не броя тези дето са на колограм.
Специялно за Конуш направо ми се плачи, можише да е 15 кинта, но пък сянка цял ден, ако си майстор ще си хваниш,не че се хваля но от там с по-малко от 10 кила риба не съм се връщал.Дано попадни пак в добри ръце водоема защото такива водоеми вече няма.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Invader
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Invader »

Пфу, деаа :evil: И мен ме яд за Конуш по същите причини.
Дестинацията ще се сменя на Дрангово :roll:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

В Събота заминавам за Пясъка?????? 4 дена ще съм там НО???
Незнам за какво иде реч, с две думи отивам на тъмно, нито до каде е нивото, нито каде да се застане, абе сякакво инфо ще ми е от полза.
Това което пише в форума или е малко или почти нищо съществено.
Освен последната тема???? 2% от резултата на колегата да направа ще се радвам. :oops:
Така че ако някой иска да сподели нещо с мен можи и на лични няма да се разсърда.
обещавам да се реванширам>>???
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Invader
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Invader »

И ние смятахме с един приятел да ходим на яз. Пясъчник на т.н. "Панагюрския борум", но се отказахме, тъй като не знаем как е пътя и ще може ли да се излезе ако завали. Иначе колеги, които са били там преди 2 седмици казаха, че са разпъвали на 120-150 м и са дърпали шарани до 4-5 кг.
Днес следобяд съм в Поповица и на връщане ще мина през "Дебърския" и довечера ще пусна инфо за там.

Наслука Асене :D
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

chestarfield написа:В Събота заминавам за Пясъка?????? 4 дена ще съм там НО???
Незнам за какво иде реч, с две думи отивам на тъмно, нито до каде е нивото, нито каде да се застане, абе сякакво инфо ще ми е от полза.
Това което пише в форума или е малко или почти нищо съществено.
Освен последната тема???? 2% от резултата на колегата да направа ще се радвам. :oops:
Така че ако някой иска да сподели нещо с мен можи и на лични няма да се разсърда.
обещавам да се реванширам>>???
Асене , може и да те навестя за 2-3 дена, ама чакам от три места парици дето все не идват.
Та от това зависи :(
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колеги, бихте ли споделили някакво инфо за яз. Сушица- какво обитава в него и на какви такъми и стръв се лови, какви са условията и кои са горе-долу предпочитаните места за риболов по язовира? Предварително благодаря!
Изображение
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Бачо, Сушица е един добър откъм риба и чист язовир !
Само, че е на килограм-5 лв. такса+шаран-5,амур-5,бяла риба и щука -8, сом-10 :rolleyes:
Има кефали до 3 кг.,каракуда,костур,червеноперка,дребен уклей , рядко и мряна.За толстолоба не знам каква е работата.
Не съм виждал да захранват с лодка, което май не е позволено . Също така нощувка само с разрешение на арендаторите.
За монтажи инфо нямам-класиката върши работа на този язовир .
Удобен е за всякакъв вид риболов, но с тия цени е повече за бърз излет и рилийз /ама поне рибата остава там :D /.
Съжалявам за липсата на подробности, но водоема определено си струва да се посети :!:

.......па ако се обадиш, и ние сме навити за рандевуто ..... :idea:

Поздрави :!:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”