МНЕНИЕ...

Модератор: sapuna

Аватар
ribo_men
ще става разбирач
ще става разбирач

МНЕНИЕ...

Мнение от ribo_men »

Колеги...от доста години съм риболовец,но скоро се регистрирах в сайта и от тогава насам само в сайта бродя и натрупах доста полезна информация.Харесва ми риболова на фидер,и съм решил да го практикувам по-интензивно.Старите фидери ги изпратих в пенсия и сега в един рибарски магазин видях едни на TICA,модела е CRYSTAL MULTITIP.Искам да попитам за вашето мнение дали са добри и струват ли си парите.Защото на външен вид и клатене,изглеждат много добре.Благодаря от сега на отзовалите се колеги. :D
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: МНЕНИЕ...

Мнение от eminem94 »

Пъров добре дошъл .Колега,не го знам,точно кой можел е фидера,но аз съм много доволен от Shakspear.Имам: mach 1 power feeder и да ти кажа съм доста доволен.
Аватар
donky
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от donky »

http://www.colmic.bg/?page=rods&cat=5 аз пък съм си харесал втория от горе надолу
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
lyubo.h
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lyubo.h »

Здравей колега! Имам мач на TICA и съм много доволен, предполагам че и фидера ще е на високо ниво (като повечето им продукти) Успехи с новата сопа - която и да избереш! :smt023
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Добра е въдицата.Имам две и мога да кажа,че се държат много добре със средно големи риби до 1 000-1200 гр., по- големи не съм ловил и не знам.Добре се чувста в ръката,хубава парабола,добре изхвърля хранилки до 25 гр.,с 30гр.хранилки се затруднява малко.С две думи за лек фидеров риболов е добра.Успех с покупката!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
ribo_men
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribo_men »

Е благодаря все пак,на отзовалите се колеги.Аз си мислех,че повече хора използват тези въдици но явно съм грешал.Благодарности и на колегата TAMIHAL,за по-изчерпателното инфо.А ако има колеги,които могат да добавят още нещо,към моето питане,ще е много добре...!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”