Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

On-line инфо НС6 -Ивайловград
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
On-line инфо НС6 -Ивайловград
Здравейте колеги,
моля за информация за положението на мястото за провеждане на НС6 яз.Ивайловград.
Предполгам, че вече има колеги заели местата си и бих искал да знам има ли свободни места по-брега?
Каква е дъбочината в момента пред тези места?
Каква е активността на шарана в този участък (имаше информация, че рибата се е предвижила към по-дълбоките места поради спадане на нивото на водата)?
Ще пътувам към язовира и ще търся предимно шаран и се чудя дали да разпъна цирка на местата, които посещавам редовно в средната част на язовира или да търся място над митничарските вили в разлятата част на язовира. Нямам актуална информация за нивото на язовира. В началото на август нивото бе до козирката.
Благодаря предварително.
моля за информация за положението на мястото за провеждане на НС6 яз.Ивайловград.
Предполгам, че вече има колеги заели местата си и бих искал да знам има ли свободни места по-брега?
Каква е дъбочината в момента пред тези места?
Каква е активността на шарана в този участък (имаше информация, че рибата се е предвижила към по-дълбоките места поради спадане на нивото на водата)?
Ще пътувам към язовира и ще търся предимно шаран и се чудя дали да разпъна цирка на местата, които посещавам редовно в средната част на язовира или да търся място над митничарските вили в разлятата част на язовира. Нямам актуална информация за нивото на язовира. В началото на август нивото бе до козирката.
Благодаря предварително.
Последно промяна от creativ на Пет Сеп 18, 2009 10:33 am, променено общо 1 път.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Re: On-line инфо НС6 -Ивайловград
Ами избери си, на среща ли ще ходиш или на риболов. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:Ами избери си, на среща ли ще ходиш или на риболов.

-
- разбира нещата
А защо не на двете,snegk написа:Ами избери си, на среща ли ще ходиш или на риболов.
с парахода навсякъде се стига

а и 4 дни среща много ще ми дойде

-
- и господ не е толокова добър
Ами пробвах на няколко срещи и не се получава.creativ написа:А защо не на двете,snegk написа:Ами избери си, на среща ли ще ходиш или на риболов.
с парахода навсякъде се стига,
а и 4 дни среща много ще ми дойде

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
някаде кам Камилски дол на Бориславтси нивото е толко ниско та сталба дето бе вав водата е на сухо
-
- научил се да хвърля
днес приятели се върнаха от три дневно турне и казаха че само вчера нивото за цял ден е паднало с 1.5м.
иначе откам улов абсолютно капо.
и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
-
- разбира нещата
Колеги благодаря за информацията.
- krokibg
- учете се от него
kudrav82 написа:днес приятели се върнаха от три дневно турне и казаха че само вчера нивото за цял ден е паднало с 1.5м.
Тези приятели са те излъгали !!! Нивото снощи падна с един метър за един час но на равното.Значи по вертикала е паднал с 10см.Сутринта се беше качил на същото ниво защото си проверих маркера който бях оставил.Рибата изведнъж спря да взима на определени места но на други си взимаше и разни миндили по два пъти на ден изнасяха рибата да я крият по вили и фризери.И на този язовир ще му ебат майката лакомите копелета !!!Няма как да се контролират толкова народ едновременно,поне тези които ги хванат в нарушение,пишат актове на поразия.Такава лакомия и безочие,просто само в гадната българска душица може да се загнезди.по-големи боклуци от нас няма !!!
А сега на въпроса.Който ще лови риба,да се приготви и да носи макари с големи шпули и минимум 300 метра корда.Колкото над триста метра има,толкова шандовете да хване голям шаран се увеличават.Място има и само желание за среща да не липсва.Поздрав !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!