Няма такава простотия!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

kayo19
новобранец
новобранец

Re: Няма такава простотия!

Мнение от kayo19 »

Колега бъркаш. Края на месец Юни бях там и беше малко по голям от снимките. Тогава разбрах че го пускали за да поливат нивите. По моя преценка имаше бяла риба но не много. Аз самия метнах няколко пъти и хванох бяла риба но беше не по горяма от 10-12 см. и си я върнах обратно след което си тръгнах.Говорих и с един овчарин гоито ми каза че от пролетта демек от месец Април системно го източват за да поливат за което кмета на Воден и Алексантрово знаели но до там.
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Всичко е плод на тройната коалиция и в частност на ДПС,то не бе поливане в Хасковско и региона то не бе чудо.Че и вода за Турция се пуска на аванта, а в България в същото време тази вода за поливане се плаща.
Няма оправия и това си е.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
slayer88
новобранец
новобранец

Мнение от slayer88 »

kayo19 написа:Колега бъркаш. Края на месец Юни бях там и беше малко по голям от снимките. Тогава разбрах че го пускали за да поливат нивите. По моя преценка имаше бяла риба но не много. Аз самия метнах няколко пъти и хванох бяла риба но беше не по горяма от 10-12 см. и си я върнах обратно след което си тръгнах.Говорих и с един овчарин гоито ми каза че от пролетта демек от месец Април системно го източват за да поливат за което кмета на Воден и Алексантрово знаели но до там.
Колега, в края на Юни чак до двата ръкава имаше вода.А локвата, която се вижда на снимките е дълбока 20-30см.
Но каквото и да говорим всичко вече е свършен факт!Вече сам обезверен, няма оправия :(
Astor
новобранец
новобранец

Мнение от Astor »

тъжна история. това е като паленето на горите- отнема много години на природата да се възстанови. то само да се напълни един язовир е години, да не говорим за прераждането на цялата екосистема, от личинките на дъното на хранителната пирамида до хищниците на върха. гнусна алчност и пълен вандализъм.
lyubo.h
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lyubo.h »

Грозна картинка! :(
a21
новобранец
новобранец

Мнение от a21 »

Тази година падна голямо поливане в Южна България. По тази причина и на яз. Копринка е останала толкова вода - доколкото знам от него поливат чак до Хасково. Жребчево също е в подобно положение. Чувам дори, че ги пускат и по Тунджа изнасят вода за Турция.
Каквато и да е обаче причината, това според мен не е нормално и не е редно да се източват тези водоеми почти до дупка. Щеше да е хубаво, ако и напоителните язовири си имаха санитарен минимум, както и питейните ... Но тогава печалбата не "вещите" ще намалее драстично.
ivanvivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ivanvivanov »

точно така,пълна простотия!Безделието,безхаберщината,...... и олигофренията на господата управляващи край нямя.алчни копе...а.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”