Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион
Бачо платен е както каза бат Бойко, инак там е точно като за теб на директния и фидерчето ще ги разцепиш.И стръвта е бял,жито и царевица зависи на какво искаш да наблегниш.IDA написа:Колеги, бихте ли споделили някакво инфо за яз. Сушица- какво обитава в него и на какви такъми и стръв се лови, какви са условията и кои са горе-долу предпочитаните места за риболов по язовира? Предварително благодаря!
язовира го хранат с луканки и салами дали фира.
Тази година не съм ходил,просто защото не си заслужава.....
А и има стршно големи щуки които обикалят по-брега и гонят сичко де се движи, и на фидерче ми се струва най одачно да се лови.
-
- учете се от него
Бат'Бойко, мерси за инфото; има някаква вероятност тия дни да минавам от там и да поспортувам, та затова попитах..Ми, не са лоши условията като за "спортен риболов", пък щом и риба има...супер

-
- учете се от него
Колега, благодаря и на теб за инфото- малко късно го видяхchestarfield написа:
Бачо платен е както каза бат Бойко, инак там е точно като за теб на директния и фидерчето ще ги разцепиш.И стръвта е бял,жито и царевица зависи на какво искаш да наблегниш.
язовира го хранат с луканки и салами дали фира.
Тази година не съм ходил,просто защото не си заслужава.....
А и има страшно големи щуки, които обикалят по-брега и гонят сичко де се движи, и на фидерче ми се струва най одачно да се лови.

-
- научил се да хвърля
Днес бащата на Конуш изкара един амур 5.200кг 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Та да опиша мойте впечатления от ощи два язовира от моето турне,
1.За Пясъка; що легенди що гиганти се изкараха лятоска там, пък ние а днес а утри се отлагахме с компанията този излет, но му дойде времето и на него и оп на Пясъка се изтапанихме барабар и ния с рибарите.
сутринта един офроуд не е за разправане и трите коли закъсаха няма вадене.Те такава кал не бях виждал от времето на войниклъка ми в Виденско
Ами какво да ви кажа, се едно бях на морето гъз до гъз толкова народ не бях виждал на един водоем през 10метра палатка шатра или каравана.Шамандури шамандури неможиш да минеш с лодката та камо ли да тролиш.
Заложихме на дъно, такъва ни беше и подготовката.Влезнах със сонара да огледам положението, не беше никак обнадеждаващо но нямахме избор на места,беше ограничено до минимум това ни удоволствие.Направихме бивака захранихме опънахме дънните и се започна голямото "чакане".Та "чакахме" 3 дена без нито един удар и решихме да си бием шутовете от най дашния язовир за годината.
Само да вметна риба даваше само че на чепаретата на съседите. 90% от колегите си мислеха че са на морето
Тези дето се хвалят че са направили риба там нека да уточнат на какъв такъм се е случило това.Има и 9% дето си хващат на законото, но тези колеги са си валат като нас . И има 1% дето наистина са се поздравили с риба по закония начин,но са били на правелното място с правелния такъм и правелние ден за улов на риба.

Та такъва ни беше съдбата на яз.Пясъник кал до колене, комари като самолети, и мишки до спукване, естествено за това за което бяхме отишли го нямаше "рибите"
2.яз.Бодрово след капото на Пясъка бегом на Бодрово за самочувствие, но картинката беше поразяваща и отвратителна
По тъмно бях там разпънах такъмажа и започна чакането, една приятна меризма от ляво и дясно не ти е работа, като се разведили направо се отвратих през метър два имаше умряла риба
ужас цялата стена и около нея вонеше на мор.Едни утайки обикаляха около перото ми направо ми идваше да си сабера партакешите и да се умета от там.Останах както и да е. До 11 часа нито удар нито почукване
посли почнаха епизодични каракуди да се обаждат, докато не пуснаха джета в вода, да не забрава да се похвала вече си имат и джет в Бодрово ,кат зеха да се спускат нагоре надоло еднити вълни едно чудо се едно съм на морето.
Та така 1 час ни захранка ни дявол действаше към 1 часа първи сериозен удар; но забележете на къкъв такъм удари 0,10 повод на колмик и 16 номер кука на колмик, след кратка 7-8 минутна борба 1,300 шаро се появи на бял свят.посли ощи два одариха и последва късане.
Много зорлен риболов сред смрад и вълни, ощи един язовир ми се отврати, пуснах си рибата и бегом към къщи нито ми беше до купуване на риба нито до нищо.

Направих забележка на собственика.Казах му що не сложи и едно виенско колело се пак това е водоем за спортен риболов на за джетове, казах му за умрялата риба.Вика ми че това е от рибарите понежи сабират рибата и посли си е пускат умряла.
Както и да е аз си имам друго мислене по въпроса, сичко си е за негова сметка ,аз съм длъжен да предопредя колегите те да си прециняват дали да ходят или не.
1.За Пясъка; що легенди що гиганти се изкараха лятоска там, пък ние а днес а утри се отлагахме с компанията този излет, но му дойде времето и на него и оп на Пясъка се изтапанихме барабар и ния с рибарите.

Ами какво да ви кажа, се едно бях на морето гъз до гъз толкова народ не бях виждал на един водоем през 10метра палатка шатра или каравана.Шамандури шамандури неможиш да минеш с лодката та камо ли да тролиш.
Заложихме на дъно, такъва ни беше и подготовката.Влезнах със сонара да огледам положението, не беше никак обнадеждаващо но нямахме избор на места,беше ограничено до минимум това ни удоволствие.Направихме бивака захранихме опънахме дънните и се започна голямото "чакане".Та "чакахме" 3 дена без нито един удар и решихме да си бием шутовете от най дашния язовир за годината.
Само да вметна риба даваше само че на чепаретата на съседите. 90% от колегите си мислеха че са на морето

Та такъва ни беше съдбата на яз.Пясъник кал до колене, комари като самолети, и мишки до спукване, естествено за това за което бяхме отишли го нямаше "рибите"
2.яз.Бодрово след капото на Пясъка бегом на Бодрово за самочувствие, но картинката беше поразяваща и отвратителна

По тъмно бях там разпънах такъмажа и започна чакането, една приятна меризма от ляво и дясно не ти е работа, като се разведили направо се отвратих през метър два имаше умряла риба

Та така 1 час ни захранка ни дявол действаше към 1 часа първи сериозен удар; но забележете на къкъв такъм удари 0,10 повод на колмик и 16 номер кука на колмик, след кратка 7-8 минутна борба 1,300 шаро се появи на бял свят.посли ощи два одариха и последва късане.
Много зорлен риболов сред смрад и вълни, ощи един язовир ми се отврати, пуснах си рибата и бегом към къщи нито ми беше до купуване на риба нито до нищо.
Направих забележка на собственика.Казах му що не сложи и едно виенско колело се пак това е водоем за спортен риболов на за джетове, казах му за умрялата риба.Вика ми че това е от рибарите понежи сабират рибата и посли си е пускат умряла.
Както и да е аз си имам друго мислене по въпроса, сичко си е за негова сметка ,аз съм длъжен да предопредя колегите те да си прециняват дали да ходят или не.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кофти работа Асене
Такъв излет може да прецака тотално мераците на един рибар !
Аз мисля утре да дръпна на някъде с един колега- към 6 да речем !
Не сме избрали място, но вероятно ще е Брягово.Нямаме и строга тактика-взимаме пера и дънни, малко стръв и каквото дойде.
Ако ти е кеф звънкай и с нас -0885445927 !
Поздрави
.........всеки колега е добре дошъл

Не сме избрали място, но вероятно ще е Брягово.Нямаме и строга тактика-взимаме пера и дънни, малко стръв и каквото дойде.
Поздрави

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Благодаря за поканата Бат Бойко, но на обяд заминавам за яз.Черногоровоbat_boiko_nikolov написа:Кофти работа Асене![]()
Поздрави![]()

Каня му се от миналата година на Черногорово и няма да изпусна този шанс, понеже за другата година не останаха много алтернативи за нас да си имаме представа и от там.
Иначе успех на Брягово.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря , и на теб
........Брягово се отчете с яки караконджули
......

........Брягово се отчете с яки караконджули

- Кузмич
- dreamer
еиииииииии тия са прецакали любимия ми язовир. Става въпрос за Бодрово. Честарфийлд пиши как си изкарал на Черногорово.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ето го инфото от Черногорово, прекрасен водоем, и реглмента е перфектен единствения недостатък е че е на 80 километра от нас, но си заслужава ходенето.
Другия проблем е с записването, да можиш да се вредиш.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 09b29ad1c6
Другия проблем е с записването, да можиш да се вредиш.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 09b29ad1c6
-
- вече хвърля и на тежко
здравеите колеги ''комшии''
. имам малко информация за един ваш язовир между другото тои ми е и любим зове се Мечка. та днес баща ми и двама негови приятели са били там и са направили добра риба. макар че мрежите на собственика са постоянно вътре е излезнало и някое шаранче. успех на всички колеги.

САМО БОТЕВ
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе и аз чух нещо такова,ама се чувствам като опакован с ония ми ти мрежи от лево от десно и срещу мене,се едно съм в затвора.s.s.. написа:здравеите колеги ''комшии''. имам малко информация за един ваш язовир между другото тои ми е и любим зове се Мечка. та днес баща ми и двама негови приятели са били там и са направили добра риба. макар че мрежите на собственика са постоянно вътре е излезнало и някое шаранче. успех на всички колеги.

не го ли изловиха тоя ми ти толостолоб бе бахти.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера на Чая - 2 пъстърви , две дърти мрени + 3 кефалета !

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ей като чухте за щука по реката и ще е изтърбушите докато не хванитеbat_boiko_nikolov написа:Вчера на Чая - 2 пъстърви , две дърти мрени + 3 кефалета !

Бат Бойко пред носъти са изкарали 12 килограма гол шаран разбрах има ли нещо верно"Долни Воденския" нещо като панайр било там

За Оризово нещо дасте чули???
Само клюки идват от там и то хубави 5-6-7 килограмови клюки

Мамка му свърши отпуската иначе да сам го захапал и него