Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Какво прави ИАРА?
Модератор: bobopeli
- valeri
- разбира нещата
Re: Какво прави ИАРА?
Телескоп написа:http://nafa-bg.org/BG/EDemocracy/viewtopic.php?f=1&t=46valeri написа:Съобщавайте и в техния сайт и по региони.
За да могат се видят каква работа вършат..
http://nafa-bg.org/BG/EDemocracy/index. ... e703e5d16f
Колега и Аз пускам сигнали там ама си остава само за историята ..Но поне се виждат между тях какво вършат

-
- новобранец
Re: Какво прави ИАРА?
Здравейте,мислех да не пиша ,но няма как след като има толкова защитници ИАРА .Убеден съм ,че и там има свестни хора ,но първо те са много малко и второ мнозинството и глада надделява.Съвестта им обаче трябва да е на 1 място.Ако искате децата ви ,внуците ви както и ние самите още да се радваме на релаксиращия риболов трябва да сме единни и спазващи закона и правилата на риболовстване.Повечето от ИАРА са или в комбина с бракониерите или се правят ,че не ги забелязват от страх да не им се случи нещо.Трябва да се приеме много строг закон с конфиксация на къщите на бракониерите плюс затвор минимум 3 години,да се отнася за всички не спазващи закона-яки глоби и яки наказания.И дано Господ направи така ,че когато бият с ток рибата и я ловят с мрежи да паднат от лодката и да усетят -как се чувства рибата в този момент-пожелавам им го от сърце.Трябва час по скоро да се приемат драконовски закони за бракониерството(винаги ще има бракониери,но когато има закони и правила ще е по малко).Пращал съм снимки на субекти по време на бракониерство с ток-после са ми казвали ,че първо няма закон по който да ги осъдят и може да е монтаж снимката-Глупости.Мен не ме страх пушката ми винаги е в джипа,но защо да стигаме до там.Нима тези хора нямат деца които някой ден трябва да усетят тръпката от истенския риболов,да подишат чист въздух,и да се порадват на красивата ни Родина.Дай Боже повече чиста Съвест на хората,да пазят и ценят това което имат и да му се радват докато са живи.