Съботна разходка с лодка....

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Съботна разходка с лодка....

Мнение от batmilen »

След като се точихме цяло лято етого и дългоочаквания ден.... риболов с лодката на Павката...рано рано с Киро чакахме на кея на Дървеното пристанище...там в канала който свързва Вая с морето е акустирала лодката на Павката.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Морето тази сутрин ни посрешна с гъста мъгла...нямаше вятър...а и прогнозата бе за тихо и слънчево време...идеално за разходка....и риболов...
:lol: Натоварихме багажа...

Изображение

наляхме гориво...и аз като най-тежкотоварен трябваше да заобиколя канала и да отида на отсрешната страна където имаше удобни кейчета ....за да ме вземат от там...

Изображение

докато ме качваха на борда...лодката взе че се обърна по течението с "гъза" напред...излязохме от ситуацията на заден ход и с помоща на греблата...ама куцузлийски тръгнахме... :wink:

Изображение

назад в мъглата остана кея и няколко редки рибари...

Изображение

помотахме се в порта...докато се вдигне мъглата....и към 10 часа Павката вече пускаше паламуденото чепаре...

Изображение

повъртяхме се около час и нещо в зализа...никакъв удар...накрая Павката ни закотви на Острия камък...през цялото време Фиш Фендера пищеше на умряло...риба след риба излизаше на екрана....на чепарето нищо...

Изображение

на Острия камък попаднахме на едро попче....и за нула време направихме по една кофа....

Изображение

така на приливи и отливи попчето кълвеше...уреда пищеше...а друга риба нямаше...

Изображение

докато аз си поиграх с фотото...Павката и Киро вдигнаха котвата...

Изображение

и дай газ към Бургас...

Изображение

по пътя Киро пусна един воблер Ред Хед...и....имаше 1 удар колкото да ни подразни едно прилично леферче...което както бързо удари...така и бързо се откачи от воблера...

Изображение

последва приставане, разтоварване на багажа и...ето че станало пет часа следобяд...

А по същото време лодкари - рибари долу на реката взели по 5-7 кила чернокоп, граца .... и дракони...впрочем чух се сдели по GSMа....вече пиели бира и замезвали с пържени дракончета... :lol:

Е туй беше в деня за размисъл...в неделята одидох на Мандрата за костурчета...като ливна един дъж като из ведро...набързо се прибрах и се курдисах в кревата...а на мандрата имаше 20на коли и двойно повече рибари... :wink:
Последно промяна от batmilen на Пон Окт 23, 2006 8:41 am, променено общо 1 път.
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

Браво Батка , ето така се прави !

Кратко , ясно и дебееело подплатено със снимков материал :wink:

Инфото от Несебър :

Събота - дебели каиши
Неделя - дребна иларийка :cry: :cry:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Тоз Бат'Милен става все по-добър писател и все по-слаб :wink: рибар ... :lol: :lol: :lol:

....spook, братче... и при мене така....само че иларийката обратно я хвърлям ... след вълната и северния вятър , зизи пак се върна и я напуках здраво след затишието - петък, събота(никакъв размисъл), неделя - на 2 смени сутрин и следобед - от надвечерите по съм доволен.
Мъглите тръгнаха - УРА - няма прошка да има!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

durumov написа:Тоз Бат'Милен става все по-добър писател и все по-слаб :wink: рибар ... :lol: :lol: :lol:
Да си стажантрепортер във CNN не е обидно , а Бат'Милен отдавна е прескочил това ниво , видно е от тоя репортаж .. :wink: :wink:
На платено не одим !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Абе, sampo.... все оплакванки чувам от него напоследък ... и по GSMа дори... като се чухме. Той не е голям фен на зарганата и не ходи да я търси - затова една Разходка му остана.... на Батюхата....с лодка.
На него не лодка...ами сал му трябва - да се опъне на рибарския си фотьоил отгоре и да твори репортажи :lol: :lol: :lol:

А аз не искам и да чувам за лефери...щото зизи здраво бяга от него, ама няма да откажа да повъртя с Батката .... той да прасне 2 ... а аз 3 лефера ... и глей ко'става после :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

Ееее , най-после и Дурумов да се включи :lol: :lol: :lol:

Ето и най-прясното инфо от днес :

2 каиша и кофа илария :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Здравей Дуруме... :lol: Радвам се, че пак се появи на хоризонта.... :wink: Е като не върви не върви...то и по варненските даляни риба няма...щом Дели и Хемингуей прескочиха за уйкенда на ЮГ. :lol:

За дребни зизи-писалчици не ходя...за иларийки също... :lol: Вземи тури някоя снимчица във форума, че ти забравих физиономията...хахаха.... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

А! Събрахме се :D :D :D

Изображение
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Браво Локалчо...пак ги срази зизитата...за Митката Дурумов да оставиш некоя риба...че така както си я подкарал ...нема да остане ни един зарган в морето...:lol:

На Мандрата...на това място дето ТИ взе медала на поредното състезание сега ври от кустури...оня ден Киро взел за 1 час 23 риби...на воблерче "Ружно пате" №4.... :wink:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Браво Локалчо........
Браво ...Локал4о ...ли :evil: я го питай кой намери 1вата заргана на Перла като бяхме ... Батка ... питай го, де !

...а питай го де отива сбирото ми ... на макчу пикчу в турско чак ... и го питай как тъй стана , че зарганите накрая дойдоха на 5 метра пред нас ...а ний трябваше да си тръгваме .... щото "мойта" :evil: се беше уморила да чете книга на плажа в компанията на прекрасната гора на резиденцията Перла.
Той Локалчо си се щтракна със зизитата за спомен - пое си ги в ръчичката всичките .... ама не мога да я видя таз снимка тука да видите ква скица е Усмихната и Щастлива.
Жестоко място ...казвам ви... пак ще ходя там. Бяхме аз-той-и зарганите като не броя кибика с книката - аз я водя сред природата ...тя на библиотека обърна мероприятието мойта :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Ми да беше бръкнал по надълбоко амчи....сал туй ли 'зе в ръчики, бре Локал4о :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: поправи я таз снимка с фотошопа де... много си опушен кат'циганин :lol: :lol: :lol: :lol:

...пу дан'тий уроки, мойто момче :!:

Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Без аз още се уча :D ... ама добри учители имам :)
... на кофти е че нямам никво време и излетите за много редки ... най-много още един да направя и това ще е ...

Зимата ще ходим за костури с Бат Милен на мандрата :)
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ще им изчоплим ЧЕРВИТЕ...и ще ги пратим на Митя за зизита...що да копа колегата у Варненското блато...или да се харчи по скъпи и прескъпи дози ... :lol: А може и бизнезче да завърти Локалчо в...магазина... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Ще им изчоплим ЧЕРВИТЕ........ да се харчи по скъпи и прескъпи дози ... :lol: :lol:
...ми те при вас червите по евтини, бреееее - по 1,80 кинта на доза. Пък тука са по 2 кинта..... вий.... какво - да не пикаете кристиан диор....чи тънко ви ги дават...а ??? Ама големи тарикати са тез бургазлии - ем черав нямат....ем по евтино да им излиза ..........

.....и кога ши'почерпите за таз хубава работа, а а а ??? :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от durumov на Пон Окт 23, 2006 5:02 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”