Змиорка на Морска гара Варна
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Змиорка на Морска гара Варна
Днес сутринта като отивах на работа , минах през Морска гара да си купя кафе от автомата. Гледам човека дето държи риболовното магазинче , май Наско се казваше, снима с ГСМ една змиорка , на око около 60 см доста дебела. Счу ми се че риболовеца дето я беше хванал спомена блесна , но нямах време да се заслушам в разговора. Ял съм я по фламандски , много е вкусна пущината. Де късмет ! Към 9.30 обаче като хвана една салантия пукнат човек не остана на вълнолома. Утре ще остане мъртвака и ще пръска много.
Бравос на колегата...а ние търмъчим с блесните Рибното пристанище до припадък...
Ване къде се покри последната седмица, имаш ли успехи на леферния фронт???...Защото тук е голяма мъка...
Днес пак може да понамина към Рибното...ама вчера пробвах сутринта и вечерта...нищо...никакъв удар, Сутринта минах от другата страна на Дървеното ...ама само хвърлих едно око...беше много студено...отсреща дърпаше блесната един колега...ама и той нямаше удар...постоях половин час ...и се разкарах...а дано тази вечер даде риба? 

Ване къде се покри последната седмица, имаш ли успехи на леферния фронт???...Защото тук е голяма мъка...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...ареее....batmilen написа:В Несебър всичко е ГОЛЯМО...![]()
![]()
![]()
![]()

...да не си праснал някой хотел там.... кат'дода да ма чакаш на прага с отлежало и пури.....
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!