Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За сефте на яз. Сушица
-
- учете се от него
За сефте на яз. Сушица
Мръднах вчера из Асеноградския регион да видя какво става по тамошните язовири. Един колега ме хвърли надвечер като парашутист със все багажите на яз. Сушица; за първи път го посещавам и ми направи много добро впечатление като даденост(язовир)- голям, дълбок, от едната страна е забранено да се лови; лодките- също са забранени
Разбрах се с управителя кой ще спи и кой ще лови и разпънах директната седмица...
По-долу няколко общи снимки на гьола:

Забърках стартовата захранка с Мундиал-скопекс, изпънат бял, царевица, жито и пелети щото от де да знам на какво ще кълвът и какво ще кълве и турнах три шарени/бели на куката; не след дълго ластика се измъкна 5-6 метра и ги подкарах .....

Като се стъмни, само нанизах на антената светеща ампула и заковах още четери броя шарани от кило до две и един амур около четворка. Ластика беше 1.65, добре натегнат, на пето коляно и линия 0.18 без повод; кука номер 9 Мустад . Всички шарани ги хванах на шарен/бял а амура на две зърна жито; заревицата от кутийка се оказа най-непредпочитаната в момента стръв
Амура измъкна към десет метра ластик, обаче дебелия и натегнат ластик го качи на втората минута на повърхноста, пък на петата вече беше разгледал кепа от вътрешната страна
Като се разсъмна и се понаспах, опънах и фидерчето да видя как е положенито на трийсетина метра; понаскубах някоя и друга каракуда, щракнах някоя снимка, платих си две трапезни шаранчета като това на картинката по-долу и към 14.30 дойде колегата та си ме прибра

п.п. каракудите са безплатни, щото са ловени с фидер

Разбрах се с управителя кой ще спи и кой ще лови и разпънах директната седмица...
По-долу няколко общи снимки на гьола:
Забърках стартовата захранка с Мундиал-скопекс, изпънат бял, царевица, жито и пелети щото от де да знам на какво ще кълвът и какво ще кълве и турнах три шарени/бели на куката; не след дълго ластика се измъкна 5-6 метра и ги подкарах .....
Като се стъмни, само нанизах на антената светеща ампула и заковах още четери броя шарани от кило до две и един амур около четворка. Ластика беше 1.65, добре натегнат, на пето коляно и линия 0.18 без повод; кука номер 9 Мустад . Всички шарани ги хванах на шарен/бял а амура на две зърна жито; заревицата от кутийка се оказа най-непредпочитаната в момента стръв

Като се разсъмна и се понаспах, опънах и фидерчето да видя как е положенито на трийсетина метра; понаскубах някоя и друга каракуда, щракнах някоя снимка, платих си две трапезни шаранчета като това на картинката по-долу и към 14.30 дойде колегата та си ме прибра

п.п. каракудите са безплатни, щото са ловени с фидер

-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: За сефте на яз. Сушица
Без думи ИДА,
маисторлак с ластико 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
еваала чичин
-
- разбира нещата
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Майстор си IDA!!!Дано някога и аз стана такъв...
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- Don4o_62
- учете се от него
Много добре представяне.Сигурен съм,че пак ще дойдеш 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Браво,бачо.Познавам язовира добре,доста приятен е наистина за риболов.Поздрави.
TICA FAN
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ей опасен си 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добър излет Бачо
Па обади се де ......

Па обади се де ......

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- фен клуб-скобар
КАто видях снимката с опънатия ластик, някакси от вътре ми дойде да извикам.. Йедроо ЙЕдрооооо .. браво, много се кефя на излетите ти 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D