Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Червено черни точици
- каридата
- учете се от него
Червено черни точици
Вчерашният ден беше отреден за риболов на пастърва.След уговорка с Жорко маршрута беше на лице и след ранно ставане в 4.30 поехме към непознати за нас земи.Светлата част на деня ни посрещна подобаващо.Ехххх друго си е балкана.

След доволно вървене из разните дебри най-после се озовахме на реката.Изкарахме черитата и блесничките и започнахме да обхождаме района.А там една карасота и един чист студен въздох.След няма и 50 метра почуствах удър на моска първи номер златиста и първата красавица беше в ръката ми.

Започнахме да вадим по някоя друга рибка а тенпературана на въздоха беше приятна за дълъг и изморителен маршрут.

Като цяло бахме доволни от интензивноста на рибите.По обед седнахме да похапнем под вековната гора.Издебнах случая за да заснема сестрици.

Жоро е с чери а аз с чери 2 наскоро заприходено от магазина на Локал.Направих му и подобаващо кръщаване.
Блесните с които боравихме бяха Моска,Мепс,Блу фокс 1номер.
След обед на мен нещо ми тръгна на коцуз ала Жорето си ги мореше здраво.

Ейго щастливеца

Та за статистиката да кажа че рибите бяха доста но за жалост маломерни а за трофейни няма какво да говорим.Балгодарение на сладководните харпунджий реките ни се намират в такова дередже(Тва за мен е престъпление).
И за втората статистика:както казах следобеда ме налегна един коцуз и освен че рибите не искаха да померишат примамките ми,след подценяване на един вир напълних левия ботуш с вода.Но това не беше всичко.След около час както си джваках из реката се оказах по гъз в нея.Бях мокър до пъпа.Поизцедих се до колкото можах и продължих по реката но на едни скали се изплющях като звяр и още ме боли лакътя и едното коляно.Но всичко е наред щом съм прекаръл незабравими моменти на едно прекрасно място с един чудесен човек риболовец.Поздрави на вас от нас...

След доволно вървене из разните дебри най-после се озовахме на реката.Изкарахме черитата и блесничките и започнахме да обхождаме района.А там една карасота и един чист студен въздох.След няма и 50 метра почуствах удър на моска първи номер златиста и първата красавица беше в ръката ми.

Започнахме да вадим по някоя друга рибка а тенпературана на въздоха беше приятна за дълъг и изморителен маршрут.

Като цяло бахме доволни от интензивноста на рибите.По обед седнахме да похапнем под вековната гора.Издебнах случая за да заснема сестрици.

Жоро е с чери а аз с чери 2 наскоро заприходено от магазина на Локал.Направих му и подобаващо кръщаване.
Блесните с които боравихме бяха Моска,Мепс,Блу фокс 1номер.
След обед на мен нещо ми тръгна на коцуз ала Жорето си ги мореше здраво.

Ейго щастливеца

Та за статистиката да кажа че рибите бяха доста но за жалост маломерни а за трофейни няма какво да говорим.Балгодарение на сладководните харпунджий реките ни се намират в такова дередже(Тва за мен е престъпление).
И за втората статистика:както казах следобеда ме налегна един коцуз и освен че рибите не искаха да померишат примамките ми,след подценяване на един вир напълних левия ботуш с вода.Но това не беше всичко.След около час както си джваках из реката се оказах по гъз в нея.Бях мокър до пъпа.Поизцедих се до колкото можах и продължих по реката но на едни скали се изплющях като звяр и още ме боли лакътя и едното коляно.Но всичко е наред щом съм прекаръл незабравими моменти на едно прекрасно място с един чудесен човек риболовец.Поздрави на вас от нас...

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

Re: Червено черни точици
Красота,Рибки и Релакс какво повече му трябва на човек

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- разбира нещата
Баси кво е яко , евала
-
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Много красоти и хубави рибки!!!!

Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
-
- сериозен играч
ного убаво ,евала
- Jack Daniels
- разбира нещата
карида радвам се за добрия ви излет , ама не пиши глупости относно кой е виновен за обезрибяването, справка http://forum.nariba.com/viewtopic28798.html
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Браво,отличници сте 

- каридата
- учете се от него
Абе пич,ти правиш ли разлика между планинска река и язовир.Кви чепарета ,вки пастърви,кви пет лева.А между другото,глупости никога не говоря.карида радвам се за добрия ви излет , ама не пиши глупости относно кой е виновен за обезрибяването, справка
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Карида,перфектни както винаги 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!