Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Червено черни точици
- Jack Daniels
- разбира нещата
Re: Червено черни точици
а ти да си виждал харпунджия в поточе с една педя вода...... или може би е удрял пъстървите по главите с дръжката на харпуна
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Е, добре де не са точно харпунджии, но в Странджата всичко живо с квото остро намери обезрибява реките. Виждал съм ги и с харпуни и с хавайски копия , че и с вилици преди години.
Чак не мога да повярвам къде ги намериха Жоро и Каридата тези пъстърви, явно са големи майстори.
Чак не мога да повярвам къде ги намериха Жоро и Каридата тези пъстърви, явно са големи майстори.
-
- разбира нещата
Jack Daniels написа:а ти да си виждал харпунджия в поточе с една педя вода...... или може би е удрял пъстървите по главите с дръжката на харпуна
Браточка ,много наперено и неуверено се изказваш.Щом Коцето казва че е така значи е така ,вервай ми!Какво сме виждали мисля, че най добре си знаем................И ако обичаш спести си сарказма ,много мразя когато някой осира хубавите теми на хората .

Проба му е майката!
- Jack Daniels
- разбира нещата
seefeel, търсете си първо мършата във вашите редици ,поне ние така правим... всъщност спора е безмислен, вие сте повече и като въдичари и като бракониери
съжалявам че оспамих темата на въдичаря, сбогом ....

Много красива риба е пъстървата Браво 

-
- разбира нещата
Може и да си прав ама може и да не си.В моите редици мърша няма .Рядко пиша в форума ,щото все някой се прави на много остроумен,и все ти дава наклон на уя.Дали мрежар,харпунджия или некъв друг няма значение.С празни работи не ми се занимава .Но е кофти да отидеш на сума километри за риба и като тръгнеш по дивата река да разбереш ,че не е толкова дива, като видиш надупчените риби по дъното.
Проба му е майката!
Отлично представяне каридка.Ми то е така -сухо дупе риба не яде.В твоя случай и мокрото не е яло,само е хванало 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- каридата
- учете се от него
Че съм виждал,виждал съм.Ще те помоля да не се изказваш неподготвен.Писна ми от многознайковци.Що не пуснеп някоя тема???Ъкълий многоа ти да си виждал харпунджия в поточе с една педя вода

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- Jack Daniels
- разбира нещата
аааааааааа , чак сега загрях къде е проблема, явно бъркаш понятията, тези които си виждал са харпунджии толкова ,колкото ти си бомбаджия..... а моите теми са в един друг сайт
Поздрави за прекрасния излет колеги,това е красотата в риболова.А относно колегата критик,брат няма смисъл да разваляш на хората кефа ако не ти харесва сайта всеки има право да си пише кадето иска пък нали каза че си пускаш темите в друг сайт или там не дават да се заяждаш?Извинявам се за намесата но и аз съм пастърваджия и доста съм видял по реките,дори наскоро ми се похвалиха че са уловили на р.Драговищица 5 кила пастърва с харпун а тя е целогодишно забранена.
Да се върнем в темета.Много красота и много добре разказано в снимки и думи.А риболова е протекъл перфектно.

- каридата
- учете се от него
Нямам нищо против харпунджиите но не и тези който съм виждал по планинските поточета.То май сладководния риболов е забранен с харпун.тези които си виждал са харпунджии толкова ,колкото ти си бомбаджия..... а моите теми са в един друг сайт
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Бравос батко
страхотен излет и убави рибки
п.п. Jack Daniels да не спами по темата ,че ще има наказание!

п.п. Jack Daniels да не спами по темата ,че ще има наказание!
-
- ще става разбирач
Страхотен излет сте направили с хубави балканки