Риболов около Добрич

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
lider

Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ДОБРИЧ

Мнение от lider »

Колеги кажете нещо за Минково,плаща ли се на място или може с билет?Може ли да се нощува и каква риба има?
hondacrx
новобранец
новобранец

Мнение от hondacrx »

Эдравей колега.Щом имаш билет плаща се 5лв.Вечер не дават.Раэрешени дни сряда събота и неделя.Главно шаран и таранка.Има добри риби и от двата вида.Има и костур.
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

Здравейте колеги, чудя се къде да отида за риба около Добрич, но честно казано немога да се сетя един хубав язовир. Търся нещо с по-едри шарани и/или амури, или ако знаете някой язовир с много толстолоби още по-добре :) По възможност да не е на повече от 100км от Добрич.
Мерси предварително и наслука!! :wink: :drinkers:
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи :smt021
breik_dqdo
новобранец
новобранец

Мнение от breik_dqdo »

браво браво момчета дпбре се получава темата нека се подкрепяме и си даваме по малко информация за язовирите около добрич .Аз мога да ви дам информация за диранкулак значи ходех там с още 4 рибаря всички имахме общо кум 15 въдици около 6 7 от тях бяха за сом на попово прасе др бяха на царевица за шаран за 2 дена и 1 вечер нямаше нито едно побутване нито един път не дранна званеца .много разочарован останах само на плувка си опитах касмета до папура и 5 6 червеноиперки и 6 7 някви др рибки майче които бяха по около 40 50 грама .един др познат хидил и той и той нищо не е хванал нито му е драннало. за одринци мога да кажа че съм по доволен за едно нощ ходехме с 6 вадици за сом 2 шаран и 1 каракуда хванахме 6 каракуди по 300 400 гр и за сом бяхме метнали 2 вадици на жива рибка един костур около 40 см бше докарахме го до брега обаче той бил захапал рибката само за опашката и като дойде до брега я пусна иначе преди 2 месеца бех ходил 4 каракуди за 4 часа на 2 вадици
пиши по грамотно
slivnalia
De Rossi
новобранец
новобранец

Мнение от De Rossi »

Здравейте, някой има ли скорошна информация за язовир оброчище как стоят нешата там, тъй като чувам противоположни мнения.Благодаря Ви предварително и наслука
Ivan_karakudata_:D
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan_karakudata_:D »

Някой от спецовете да може да каже едно добро място за хвърляне на язовир Одринци преди седмица отигох на брега вляво от кулата но ...... НИЩО :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .Ооо и да попитам останали ли е риба на гъола,и дали има още сом
Изображение
hondacrx
новобранец
новобранец

Мнение от hondacrx »

Сом има но на въдица едва ли. Там се опъват едни парагати(не энам дали така се пише) по стотици метри и тогава хващат доста големи животни.Эа място кажи какво ще гониш.
Ivan_karakudata_:D
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan_karakudata_:D »

За място търся около стената,там казват че има доста големи парчета.
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Пишете на поразия :evil: вземете прочетете фарумните правила , ползвайте търсачката :!:
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

Здравейте :)
Питането ми е дали някой е ходил на Одринци от понеделник (28 сеп.) до сега, след като вече не е под аренда язовира. Дали е изтърмъчен и омрежен като за последно? Да се надяваме, че ще се появяват ИАРА-джии, които да съблюдават за бракониери (останал съм с впечатление, че там често минават на проверка).
ИзображениеАматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"Изображение
golfa314
новобранец
новобранец

Мнение от golfa314 »

Здравейте колеги нов съм в занаята и искам да попитам по това вереме каде може да се отиде в околноста на риболов и ще има риба.Благодаря
.......
De Rossi
новобранец
новобранец

Мнение от De Rossi »

Според мен във момента рибата продължава да бъде активна заради хубавеото време.Добри варианти са яз. Одринци,както и Минково.Във сряда мисля да отивам с приятели на Минково(вече ходихме веднъж но нямахме касмет ,този път мислим да се подготвим по добре).Ако някой има по нова информация за минково моля да сподели.Наслука на всички.
golfa314
новобранец
новобранец

Мнение от golfa314 »

De Rossi написа:Според мен във момента рибата продължава да бъде активна заради хубавеото време.Добри варианти са яз. Одринци,както и Минково.Във сряда мисля да отивам с приятели на Минково(вече ходихме веднъж но нямахме касмет ,този път мислим да се подготвим по добре).Ако някой има по нова информация за минково моля да сподели.Наслука на всички.

Колега имам един приятел който живее в Минково и каза,че са чистили някакъв склад и пшеницата или зърното(непомня кое точно каза) която била за хвърляне я хвърлили в язовира..затова според мен там скоро риба няма да се види ;]
.......
unrealsms
новобранец
новобранец

Мнение от unrealsms »

аз все още се уча, но мога да ви кажа че имам вече няколко посещения и на Одринци, и на Плачи Дол и на Минково

Колкото и Новак да съм, на одринци да съм уловил 2-3 дребни костура за 3-4 излета, на Минково в един хубав все още топъл ден, преди 2-3 седмици нищо не кълвеше, а на Плачи Дол редовно си дърпам каракудки, които следващия път ако са само дребни, смятам да използвам за стръв за щуки, някъде там на Изток !
Първо чета, после питам !
golfa314
новобранец
новобранец

Мнение от golfa314 »

Тъкмо сега отивиаме с един приятел до Плачидол да видим как е има ли риба :D :D ..Довечера ще пиша да ви кажа как е минало
.......
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”