Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ДОБРИЧ
Колеги кажете нещо за Минково,плаща ли се на място или може с билет?Може ли да се нощува и каква риба има?
Эдравей колега.Щом имаш билет плаща се 5лв.Вечер не дават.Раэрешени дни сряда събота и неделя.Главно шаран и таранка.Има добри риби и от двата вида.Има и костур.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, чудя се къде да отида за риба около Добрич, но честно казано немога да се сетя един хубав язовир. Търся нещо с по-едри шарани и/или амури, или ако знаете някой язовир с много толстолоби още по-добре
По възможност да не е на повече от 100км от Добрич.
Мерси предварително и наслука!!

Мерси предварително и наслука!!

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

-
- новобранец
браво браво момчета дпбре се получава темата нека се подкрепяме и си даваме по малко информация за язовирите около добрич .Аз мога да ви дам информация за диранкулак значи ходех там с още 4 рибаря всички имахме общо кум 15 въдици около 6 7 от тях бяха за сом на попово прасе др бяха на царевица за шаран за 2 дена и 1 вечер нямаше нито едно побутване нито един път не дранна званеца .много разочарован останах само на плувка си опитах касмета до папура и 5 6 червеноиперки и 6 7 някви др рибки майче които бяха по около 40 50 грама .един др познат хидил и той и той нищо не е хванал нито му е драннало. за одринци мога да кажа че съм по доволен за едно нощ ходехме с 6 вадици за сом 2 шаран и 1 каракуда хванахме 6 каракуди по 300 400 гр и за сом бяхме метнали 2 вадици на жива рибка един костур около 40 см бше докарахме го до брега обаче той бил захапал рибката само за опашката и като дойде до брега я пусна иначе преди 2 месеца бех ходил 4 каракуди за 4 часа на 2 вадици
пиши по грамотно
slivnalia
пиши по грамотно
slivnalia
Здравейте, някой има ли скорошна информация за язовир оброчище как стоят нешата там, тъй като чувам противоположни мнения.Благодаря Ви предварително и наслука
-
- новобранец
Някой от спецовете да може да каже едно добро място за хвърляне на язовир Одринци преди седмица отигох на брега вляво от кулата но ...... НИЩО
.Ооо и да попитам останали ли е риба на гъола,и дали има още сом

Сом има но на въдица едва ли. Там се опъват едни парагати(не энам дали така се пише) по стотици метри и тогава хващат доста големи животни.Эа място кажи какво ще гониш.
-
- новобранец
Пишете на поразия
вземете прочетете фарумните правила , ползвайте търсачката

- Motorski
- ще става разбирач
Здравейте 
Питането ми е дали някой е ходил на Одринци от понеделник (28 сеп.) до сега, след като вече не е под аренда язовира. Дали е изтърмъчен и омрежен като за последно? Да се надяваме, че ще се появяват ИАРА-джии, които да съблюдават за бракониери (останал съм с впечатление, че там често минават на проверка).

Питането ми е дали някой е ходил на Одринци от понеделник (28 сеп.) до сега, след като вече не е под аренда язовира. Дали е изтърмъчен и омрежен като за последно? Да се надяваме, че ще се появяват ИАРА-джии, които да съблюдават за бракониери (останал съм с впечатление, че там често минават на проверка).

Здравейте колеги нов съм в занаята и искам да попитам по това вереме каде може да се отиде в околноста на риболов и ще има риба.Благодаря
.......
Според мен във момента рибата продължава да бъде активна заради хубавеото време.Добри варианти са яз. Одринци,както и Минково.Във сряда мисля да отивам с приятели на Минково(вече ходихме веднъж но нямахме касмет ,този път мислим да се подготвим по добре).Ако някой има по нова информация за минково моля да сподели.Наслука на всички.
De Rossi написа:Според мен във момента рибата продължава да бъде активна заради хубавеото време.Добри варианти са яз. Одринци,както и Минково.Във сряда мисля да отивам с приятели на Минково(вече ходихме веднъж но нямахме касмет ,този път мислим да се подготвим по добре).Ако някой има по нова информация за минково моля да сподели.Наслука на всички.
Колега имам един приятел който живее в Минково и каза,че са чистили някакъв склад и пшеницата или зърното(непомня кое точно каза) която била за хвърляне я хвърлили в язовира..затова според мен там скоро риба няма да се види ;]
.......
аз все още се уча, но мога да ви кажа че имам вече няколко посещения и на Одринци, и на Плачи Дол и на Минково
Колкото и Новак да съм, на одринци да съм уловил 2-3 дребни костура за 3-4 излета, на Минково в един хубав все още топъл ден, преди 2-3 седмици нищо не кълвеше, а на Плачи Дол редовно си дърпам каракудки, които следващия път ако са само дребни, смятам да използвам за стръв за щуки, някъде там на Изток !
Колкото и Новак да съм, на одринци да съм уловил 2-3 дребни костура за 3-4 излета, на Минково в един хубав все още топъл ден, преди 2-3 седмици нищо не кълвеше, а на Плачи Дол редовно си дърпам каракудки, които следващия път ако са само дребни, смятам да използвам за стръв за щуки, някъде там на Изток !
Първо чета, после питам !
Тъкмо сега отивиаме с един приятел до Плачидол да видим как е има ли риба
..Довечера ще пиша да ви кажа как е минало

.......