Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- sarfa
- научил се да хвърля
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2009г
Днес направих един хубав излет на юг от Созопол,5 платерини(0.350-0.450гр.) и 12 заргана,червея беше малко фалшиф.Един хубав и прекрасен ден.
_________________________________________________________________________________________________________
Няма нищо по хубаво от лошото време

_________________________________________________________________________________________________________
Няма нищо по хубаво от лошото време
Последно промяна от sarfa на Сря Сеп 16, 2009 5:29 pm, променено общо 1 път.
Няма нищо по - хубаво от лошото време!
До Зогрфа:Няма нищо аз не биваше да реагирам. 

- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
Днес и вчера в канала са разбили платерината...............ама никой не смее да пише тук(може би ще му изхващат рибата която е негова)
Сега сериозно............по информация от приятел днес в 18.00 от работа директно,без да имам въдица в мен отидох до канала зад руския пазар и видях как вече МАЧА Е СВЪРШИЛ...........т.е рибата е спряла!А живарниците немогат да ги вдигнат-повечето имаха по над 5-6 до 10 кг.риба.
ЕВАЛА КОЛЕГИ!!!!
П.С. на всякакава бомбарда
Рибата в морето е малко ..........четете и не споделяйте за да има има риба за вас

Сега сериозно............по информация от приятел днес в 18.00 от работа директно,без да имам въдица в мен отидох до канала зад руския пазар и видях как вече МАЧА Е СВЪРШИЛ...........т.е рибата е спряла!А живарниците немогат да ги вдигнат-повечето имаха по над 5-6 до 10 кг.риба.
ЕВАЛА КОЛЕГИ!!!!
Рибата в морето е малко ..........четете и не споделяйте за да има има риба за вас

Оставяй ги да си ловят каналната гурливка,и да правят кюфтета,сега има по-интересни риби!gunter написа:Днес и вчера в канала са разбили платерината...............ама никой не смее да пише тук(може би ще му изхващат рибата която е негова)![]()
ЕВАЛА КОЛЕГИ!!!!
Зарганолог
По обяд бях на световното по улов на илария, под руския пазар.Тук таме се вадеха но
броя на участниците ме отказа.Имаше и двадесет лодки,пълни с садии,който наблюдаваха форума.
броя на участниците ме отказа.Имаше и двадесет лодки,пълни с садии,който наблюдаваха форума.

Днес бях на морска гара на фара.Много слабо,около десет риби от седем докъм два часа. 

Здравейте,искам да попитам понеже неска бях на 2ра буна за илария на плувка,но не хванах много може ли да е защото бях без гаца с хляб.Пича до мене имаше 2 гаци и ги вадеше честичко а и другите не вадеха 

- Motorski
- ще става разбирач
Не е било само от гацата, ако рибата не яде и сто гаци да хвърлиш - все тая. Миналата седмица бях почти всеки ден там - рибата играе, прави джуруми, ама не ще да яде. Имаше поне три гаци хвърлени - риба на куката никаква. Просто трябва да и се уцели момента 

обаче "пича" ги вадеше 

Сноши ходихме да похвърляме малко бомбарди на Созопол резултата 3 платерини около 500гр. Но обърна вятара и си тръгнахме.
- 1000n
- разбира нещата
Ами и аз лових на плувка преди няколко седмици на зеленото фарче и също констатирах, че и на един метър в страни от гацата вече резултатите са чувствително по-слаби....IaNIs написа:обаче "пича" ги вадеше

- ribarshe
- ще става разбирач
1000n написа:Ами и аз лових на плувка преди няколко седмици на зеленото фарче и също констатирах, че и на един метър в страни от гацата вече резултатите са чувствително по-слаби.
Много вярно

- Motorski
- ще става разбирач
Така де, естествено и гацата има значение - нали за това се хвърля
Днес на втора буна - само две иларийки и около 30тина гюмюша... Иларията пак играеше отгоре, но не пожела да яде. До нас един чичко извади една риба около 40тина санта и общо взето така. 4-ма човека извадихме 5 риби. Последните дни морето не е майка, а мащеха.

Цяла седмица след това(22 септември) пак няма никои освен гюмюша :SMotorski написа:Иларията пак играеше отгоре, но не пожела да яде. До нас един чичко извади една риба около 40тина санта и общо взето така. 4-ма човека извадихме 5 риби. Последните дни морето не е майка, а мащеха.
Днес на Илия Бояджиев пълна скръб ,нищо и така е от доста време не си заслужава да се ходи