Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: ЗАРГАН - 2009г
isoOOO и Моряка,изтрих ви мненията заради латиницата.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Сутринта на вълнолома от 06:00 до 08:00 вземах 4бр. зизита 2бр. граца и 1бр. чернокопче,всичко на бомбарда.Някои колеги минаха на чепаре,нека пишат какво са направили.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
завъртя се пасаж със сафрид. Доста едър при това. Но за много бързо. След това се разредиха ударите. Аз не си играх да сменям бомбардата. Който намазал, намазалvladofommi написа:Сутринта на вълнолома от 06:00 до 08:00 вземах 4бр. зизита 2бр. граца и 1бр. чернокопче,всичко на бомбарда.Някои колеги минаха на чепаре,нека пишат какво са направили.

Иначе голяма лудница настана. Освен сафрида и грацата, еднизаргани се захващаха по чепаретата, няколко карагьоза се извадиха... Имаше екшън
Тес дни в бал4ик и накусахме зурлата,жалко 4е не мога да ка4вам снимки 
Днес е ветровито,има вълна ше си по4инем.

Днес е ветровито,има вълна ше си по4инем.
Сухо дупе риба не яде 

-
- ще става разбирач
И днес вятър бол
няма да го бъде риболова
чудя се на дъно да пробвам за кефалови под моста , но сам не ми се ходи
няма да го бъде риболова
чудя се на дъно да пробвам за кефалови под моста , но сам не ми се ходи

КИРО написа:Чехкини,полякини ?
Има едно място до Созопол казват му германката
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
zografa написа: Има едно място до Созопол казват му германката

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Здравейте,
Вчера на Болата - зарган , ама много. То ние с братчеда за друго бяхме отишли но като излезе един вятър, едни вълни едвам сварихме да излезем с лодката . Аз за всеки случай бях взел и една доза червеи. Добре че тъй се случи . Трябва да отбележа , че нито вълните , нито насрещния вятър пречеха на рибата да кълве. Колеги разправяха , че предните два дни ,тъй като времето било по-хубаво давало още повече

Вчера на Болата - зарган , ама много. То ние с братчеда за друго бяхме отишли но като излезе един вятър, едни вълни едвам сварихме да излезем с лодката . Аз за всеки случай бях взел и една доза червеи. Добре че тъй се случи . Трябва да отбележа , че нито вълните , нито насрещния вятър пречеха на рибата да кълве. Колеги разправяха , че предните два дни ,тъй като времето било по-хубаво давало още повече

Вчера на юг от Бургас както казваме ния Бургазлийте ще кажеш че кой знае какво крием от 6.30 до 16.00 четири човека се прибрахме с двайсетина заргана.Първо бяхма в Царево до завода,голяма вълна почти не можеш да хвърлиш,после в Синеморец там до 12.00 имахме около 15 заргана но и там излезе вълна,след това на Перла на мидарника,там завет но от 12.30 до 15.00 пет заргана,и след това в къщи
.общо взето пълна скръп.Днес на Илия Бояджиев от 7.00 до 9.00 една писалка иначе много народ но никой нищо не вади 

когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 

-
- вече хвърля и на тежко
Днес 6.00-9.30часа, вълнолома. Приятно общо взето за риболов. Добро начало, но постепенно ударите се разредиха. Резултат: 19бр. зарган и 2бр. сафрид мутант 

Като стнах в 05:00 духаше много яко,и реших да се наспа,явно съм изтървал...а на чипаре видя ли да вадят сафрид?tatkoogi написа:Днес 6.00-9.30часа, вълнолома. Приятно общо взето за риболов. Добро начало, но постепенно ударите се разредиха. Резултат: 19бр. зарган и 2бр. сафрид мутант
Зарганолог