Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ИзПоНаСтрумихМо се ;)
- Николай Неделков
- учете се от него
ИзПоНаСтрумихМо се ;)
Та днес първи свободен ден от йебем ти кога , между другото ДА ЖИВЕЯТ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ , и къде да го прекарам , ЙЕСТЕСТВЕНО ,че НА РИБА , ама не точка ком , а край Струмско
Та пристигнах в 9:30 ( до го ева ) по независещи от мен обстоятелства и се набих на първото свободно място по Рикътъ , а те не бяха никак много , щото не СТОТИЦИ ,а ХИЛЯДИ лешояди имаше днес край бреговете на Струма.
Та паркирах се ето тук:

но с първите 2 хвърляния отчетох 2 късания със се хранилките , поради закачки и побързах веднага да намеря някак си още няколко свободни квадратни метра около бързотечащата водЪ.
Ами паркирах се ето тук

извадих фидера , отворих KAMENITZA-та , турих трохата на кука 12 TRABUKO , вързана към повод 0.12 D.A.M. SUMO към основно 0.16 на Browning и зачаках , но чакането не беше дълго.
Моментално една супер едра мрена влезна в кепа , а на второто мятане един 46 см красавец , с тегло около килото също се озова в кепа

Едрите мрени продължиха да се обаждат , но лошото беше , че настъпи 11:00 , а Feeder кълването по Струма спира точно тогава
, а аз бях започнал да ловя едва в 10:00 , жалко...
Тогава извадих директния и пробвах късмета си на троха , но УВИ...
Нито аз ловя , нито някой от десетките хора около мен.
Тогава ми дойде блестящата идея да сложа 0.10 влакно , 14 кука , 1гр плувка , яко захранка на Mondial Feeder River смесена с трохи и отново показах кой е THE MASTER OF UKLEYS , а и на пръскачите
63 парчета + 1 кротушка от 11:00 до 16:15ч. с 40-50 мин почивка за обяд , бира и пикане

На другия бряг имаше една "яка кака" с некъв батко и явно въудошевени от пръскачо-уклейското ми разбиване решиха и те да цъкат по същия начин , но единственото , което направиха , бе каката през 1-2 минути да го сръчква и да казва:
- Виж , виж , този пак хвана
И така до 16:15...
Слънцето намаля , а аз знах , че идва времето на едрите мрени и скобари.
Прибрах директния и метнах фидера и веднага последва един хубав скобар , след него и най- яката мрена за деня.
Последваха 2 късания на риби , които не бяха толкова голями , а и аванса ми беше разхлабен , но просто си заминаха със се хранилките , майка им болна ,аз да еб...
След това ударих и 2 клена , естествено пак на троха и към 17:30 почнах да събирам.
Ами това е , на бял с директния начесах крастата с пръскачо-уклеите , а с фидера , макар и за късния час , в който бях на Рикътъ , се представих доста доволно.
Рибите с директния ги показах , а това е от фидер риболова.
2 скобара и десетина доста едри мрени + 2 кленчока

От 9:30 до 17:30 , с горе-долу 1 час прекъсване , около 80 риби мислим да не е зле
Айде със здравйе

Та пристигнах в 9:30 ( до го ева ) по независещи от мен обстоятелства и се набих на първото свободно място по Рикътъ , а те не бяха никак много , щото не СТОТИЦИ ,а ХИЛЯДИ лешояди имаше днес край бреговете на Струма.
Та паркирах се ето тук:
но с първите 2 хвърляния отчетох 2 късания със се хранилките , поради закачки и побързах веднага да намеря някак си още няколко свободни квадратни метра около бързотечащата водЪ.
Ами паркирах се ето тук
извадих фидера , отворих KAMENITZA-та , турих трохата на кука 12 TRABUKO , вързана към повод 0.12 D.A.M. SUMO към основно 0.16 на Browning и зачаках , но чакането не беше дълго.
Моментално една супер едра мрена влезна в кепа , а на второто мятане един 46 см красавец , с тегло около килото също се озова в кепа
Едрите мрени продължиха да се обаждат , но лошото беше , че настъпи 11:00 , а Feeder кълването по Струма спира точно тогава

Тогава извадих директния и пробвах късмета си на троха , но УВИ...
Нито аз ловя , нито някой от десетките хора около мен.
Тогава ми дойде блестящата идея да сложа 0.10 влакно , 14 кука , 1гр плувка , яко захранка на Mondial Feeder River смесена с трохи и отново показах кой е THE MASTER OF UKLEYS , а и на пръскачите

63 парчета + 1 кротушка от 11:00 до 16:15ч. с 40-50 мин почивка за обяд , бира и пикане

На другия бряг имаше една "яка кака" с некъв батко и явно въудошевени от пръскачо-уклейското ми разбиване решиха и те да цъкат по същия начин , но единственото , което направиха , бе каката през 1-2 минути да го сръчква и да казва:
- Виж , виж , този пак хвана

И така до 16:15...
Слънцето намаля , а аз знах , че идва времето на едрите мрени и скобари.
Прибрах директния и метнах фидера и веднага последва един хубав скобар , след него и най- яката мрена за деня.
Последваха 2 късания на риби , които не бяха толкова голями , а и аванса ми беше разхлабен , но просто си заминаха със се хранилките , майка им болна ,аз да еб...

След това ударих и 2 клена , естествено пак на троха и към 17:30 почнах да събирам.
Ами това е , на бял с директния начесах крастата с пръскачо-уклеите , а с фидера , макар и за късния час , в който бях на Рикътъ , се представих доста доволно.
Рибите с директния ги показах , а това е от фидер риболова.
2 скобара и десетина доста едри мрени + 2 кленчока
От 9:30 до 17:30 , с горе-долу 1 час прекъсване , около 80 риби мислим да не е зле

Айде със здравйе

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- и господ не е толокова добър
Re: ИзПоНаСтрумихМо се ;)
Арно брат 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Много добре приятелю,тва си е бой. 

Арно арно

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ааа Ники,шарена манджа днес
Супер е адаш.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- emo vasilev
- сериозен играч
Красота !Сега им е сезона на едрите мренчоци ! 

-
- фен клуб-скобар
-
- сериозен играч
не е зле ,даже си е доста добре ,поздравления 

- dancho11
- новобранец
- Обратна връзка:
супер си !
а тия от кофата са ми любимита риболовна цел, а колко са добри на шишчета за мезингоо
а тия от кофата са ми любимита риболовна цел, а колко са добри на шишчета за мезингоо

- ninastefanina
- сериозен играч
Добър улов 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- carpsliven2
- сериозен играч
На мен ми се ядът мренчоци .. ама немоа си фана 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
THE MASTER OF UKLEYS & сите други риби!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
Браво страхотен улов