Съдба

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Съдба

Мнение от snegk »

Вярвате ли в съдбата :?: Вчера след като гледах началото на Сървайвар се замислих.Нончо Воденичаров(бог да го прости)При първото изпитание му помогнаха да се изкачи.Та се замислих, ако небяха му помогнали и беше отпаднал от играта, дали щеше да е жив сега :?: :cry: Дали когато правиме добро понякога вместо да помагаме ние вредим :?:
В определини ситуации си мисля, че всичко е предначертано, но в други си мисля, че сами си определями съдбата.Лично аз предпочитам сам да я оприделям, но винаги се случва нещо което ще попречи за цялостното или отчасти да си подредим нещата по свое желание. :?: :?: :?:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Съдба

Мнение от dimitar_dv »

Като цяло вярвам в съдбата,но предпочитам да мисля,че сам направлявам живота си.Въпреки,че живота може би е смесица от двете(собствената воля и съдбата).....
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

dimitar_dv написа:Като цяло вярвам в съдбата,но предпочитам да мисля,че сам направлявам живота си.Въпреки,че живота може би е смесица от двете(собствената воля и съдбата).....
:smt023 :smt023 :smt023
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

На мен друго ми направи впечатление.
Състоянието на мистър "втасало тесто" (съжалявам ,ама не му запомних името и като начало така си го кръстих,той сам се определи като такъв )
Че си помислих ,че щом още след първото изпитание се стигна до такъв инцидент, на някои хора трябвало да им светне лампичката ,че условията и изпитанията са много тежки за мнозина и може да се стигне до фатален край.
Не ,че имам нещо срещу Сървайвър , но дали наистина се проверява физическото състояние на всички участници.
Видяхме в миналия сезон,че Георги си призна накрая ,че е имал проблем с кръвното .Бил е хипертоник.
Толкова ли не можаха лекарите при прегледите да установят това.
Още тогава имаше опастност да се случи нещо страшно.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
charana
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от charana »

нончо беше голям пич благодарение на него овчарица се превърна в рай за риболовеца дано сина му го замести достойно
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MECHOLIN »

Не е важно колко си живял а как си живял.Посоката и дирята са важни ,крачките никой не ги брои.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Аз съм на принципа ако ми е писано да умра от грамотевица и реша да ида за риба обаче вместа да взема любимата ми въдица ( пълен карбонов композит с метална макара абе чист грамоотвод) аз попогрешка грабна на баща ми от фибростъкло и не ме тресне гръм когато се прибера и взема да ви качвам снимки да ви споделям риболовния си излет тока ще ме хване и през клавиатурата.Може да е с часове по-късно от колкото ми е писано да умра,но ще умра от тока...
За това не се притеснявам от нищо.Писано ли ти е дадено нещо може само да го избегнеш за малко по някакъв касмет.
Важното е секундите преди да умрем ако имаме възможност да се замислим да си кажем - "Живях добре."
Изображение
Без риболов няма любов !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

кое си требе-оно че буде-казва бат Мире и няма кво да му се мисли :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Milena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Milena »

MECHOLIN написа:Не е важно колко си живял а как си живял.Посоката и дирята са важни ,крачките никой не ги брои.
:smt023
Не следвай път, върви там, където няма път и остави следи!!!
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Явно че съдбата си я има,почти всичко е предначертано за даден индивид.Но с малки изключения-има моменти,когато човек сам избира как да постъпи в ситуацията,иначе няма да е интересен живота ни.Хората са го казали преди много време-"Човек не може да избяга от съдбата си"!
Познавам няколко човека,които са се впускали безразсъдно в много опасни за живота им ситуации,а са се оттървавали и без драскотина.Та когато му е писано да живее на човек-ще живее,когато му е писамо да му се случи нещо-ще се случи! :wink:
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
георги стефановo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от георги стефановo »

съдба :( :( :(
не знам кои какво прави но аз сьм на риба
artaks
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от artaks »

По повод,на възникналата тема ще препоръчам един филм който дава доста отговорри,на въпроса за съдбата.Въпреки,че е игрален,и е холивудска продукция ме накара да се замисля..Последен изход 1,2,3, и 4..
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Та се замислих, ако небяха му помогнали и беше отпаднал от играта, дали щеше да е жив сега :?: :cry: Дали когато правиме добро понякога вместо да помагаме ние вредим :?:
За голямо съжаление пак се убедихме , че наистина "Пътя към Ада е осеян с добри намерения".
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Аз си мисля че от съдбата не може да се избяга.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

valmet написа:Явно че съдбата си я има,почти всичко е предначертано за даден индивид.Но с малки изключения-има моменти,когато човек сам избира как да постъпи в ситуацията,иначе няма да е интересен живота ни.Хората са го казали преди много време-"Човек не може да избяга от съдбата си"!
:smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”