Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Съдба
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Съдба
Вярвате ли в съдбата
Вчера след като гледах началото на Сървайвар се замислих.Нончо Воденичаров(бог да го прости)При първото изпитание му помогнаха да се изкачи.Та се замислих, ако небяха му помогнали и беше отпаднал от играта, дали щеше да е жив сега
Дали когато правиме добро понякога вместо да помагаме ние вредим
В определини ситуации си мисля, че всичко е предначертано, но в други си мисля, че сами си определями съдбата.Лично аз предпочитам сам да я оприделям, но винаги се случва нещо което ще попречи за цялостното или отчасти да си подредим нещата по свое желание.

В определини ситуации си мисля, че всичко е предначертано, но в други си мисля, че сами си определями съдбата.Лично аз предпочитам сам да я оприделям, но винаги се случва нещо което ще попречи за цялостното или отчасти да си подредим нещата по свое желание.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Съдба
Като цяло вярвам в съдбата,но предпочитам да мисля,че сам направлявам живота си.Въпреки,че живота може би е смесица от двете(собствената воля и съдбата).....
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
dimitar_dv написа:Като цяло вярвам в съдбата,но предпочитам да мисля,че сам направлявам живота си.Въпреки,че живота може би е смесица от двете(собствената воля и съдбата).....

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На мен друго ми направи впечатление.
Състоянието на мистър "втасало тесто" (съжалявам ,ама не му запомних името и като начало така си го кръстих,той сам се определи като такъв )
Че си помислих ,че щом още след първото изпитание се стигна до такъв инцидент, на някои хора трябвало да им светне лампичката ,че условията и изпитанията са много тежки за мнозина и може да се стигне до фатален край.
Не ,че имам нещо срещу Сървайвър , но дали наистина се проверява физическото състояние на всички участници.
Видяхме в миналия сезон,че Георги си призна накрая ,че е имал проблем с кръвното .Бил е хипертоник.
Толкова ли не можаха лекарите при прегледите да установят това.
Още тогава имаше опастност да се случи нещо страшно.
Състоянието на мистър "втасало тесто" (съжалявам ,ама не му запомних името и като начало така си го кръстих,той сам се определи като такъв )
Че си помислих ,че щом още след първото изпитание се стигна до такъв инцидент, на някои хора трябвало да им светне лампичката ,че условията и изпитанията са много тежки за мнозина и може да се стигне до фатален край.
Не ,че имам нещо срещу Сървайвър , но дали наистина се проверява физическото състояние на всички участници.
Видяхме в миналия сезон,че Георги си призна накрая ,че е имал проблем с кръвното .Бил е хипертоник.
Толкова ли не можаха лекарите при прегледите да установят това.
Още тогава имаше опастност да се случи нещо страшно.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
нончо беше голям пич благодарение на него овчарица се превърна в рай за риболовеца дано сина му го замести достойно
Не е важно колко си живял а как си живял.Посоката и дирята са важни ,крачките никой не ги брои.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз съм на принципа ако ми е писано да умра от грамотевица и реша да ида за риба обаче вместа да взема любимата ми въдица ( пълен карбонов композит с метална макара абе чист грамоотвод) аз попогрешка грабна на баща ми от фибростъкло и не ме тресне гръм когато се прибера и взема да ви качвам снимки да ви споделям риболовния си излет тока ще ме хване и през клавиатурата.Може да е с часове по-късно от колкото ми е писано да умра,но ще умра от тока...
За това не се притеснявам от нищо.Писано ли ти е дадено нещо може само да го избегнеш за малко по някакъв касмет.
Важното е секундите преди да умрем ако имаме възможност да се замислим да си кажем - "Живях добре."
За това не се притеснявам от нищо.Писано ли ти е дадено нещо може само да го избегнеш за малко по някакъв касмет.
Важното е секундите преди да умрем ако имаме възможност да се замислим да си кажем - "Живях добре."

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
кое си требе-оно че буде-казва бат Мире и няма кво да му се мисли 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
Явно че съдбата си я има,почти всичко е предначертано за даден индивид.Но с малки изключения-има моменти,когато човек сам избира как да постъпи в ситуацията,иначе няма да е интересен живота ни.Хората са го казали преди много време-"Човек не може да избяга от съдбата си"!
Познавам няколко човека,които са се впускали безразсъдно в много опасни за живота им ситуации,а са се оттървавали и без драскотина.Та когато му е писано да живее на човек-ще живее,когато му е писамо да му се случи нещо-ще се случи!
Познавам няколко човека,които са се впускали безразсъдно в много опасни за живота им ситуации,а са се оттървавали и без драскотина.Та когато му е писано да живее на човек-ще живее,когато му е писамо да му се случи нещо-ще се случи!

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- научил се да хвърля
По повод,на възникналата тема ще препоръчам един филм който дава доста отговорри,на въпроса за съдбата.Въпреки,че е игрален,и е холивудска продукция ме накара да се замисля..Последен изход 1,2,3, и 4..
- чуруликпенчо
- сериозен играч
За голямо съжаление пак се убедихме , че наистина "Пътя към Ада е осеян с добри намерения".Та се замислих, ако небяха му помогнали и беше отпаднал от играта, дали щеше да е жив сега![]()
Дали когато правиме добро понякога вместо да помагаме ние вредим
![]()
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
valmet написа:Явно че съдбата си я има,почти всичко е предначертано за даден индивид.Но с малки изключения-има моменти,когато човек сам избира как да постъпи в ситуацията,иначе няма да е интересен живота ни.Хората са го казали преди много време-"Човек не може да избяга от съдбата си"!