Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Издирват колега последно видян на яз.Искър
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Издирват колега последно видян на яз.Искър
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=32889
Този човек не работи ли в риболовния магазин на Ломско шосе ?

Този човек не работи ли в риболовния магазин на Ломско шосе ?

Re: Издирват колега последно видян на яз.Искър
М-да и на мен много ми прилича на мъжа от магазинчето на ломско шосе.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Който няма акаунт на Фишинг манията, не може да прочете линка.

нямам живарник
текста от линка в fishing mania :
Полицията издирва Любомир Ботьов Димитров
21.09.2009 / 14:29
Мъжът е в неизвестност от 14 септември
Полицията издирва 60-годишният Любомир Ботьов Димитров на 50 години, от София. Това съобщиха от МВР. Димитров е висок 176 см с нормално телосложение, къса кестеняво-прошарена коса, продълговато бяло лице и кафяви очи. Бил е облечен със сини дънки, синьо горнище на грейка, зелена фланела и бели кецове.
На 14 септември мъжът е напуснал дома си под претекст че отива за риба на язовир "Искър". За последно е бил забелязан около 17:30 ч. същия ден в района на устието на река Искър. Той е бил с лек автомобил Опел "Астра", черен металик на цвят, който също се издирва.
Всички, които имат информация за местонахождението на Любомир Димитров могат да се обадят на телефони 166, 112, 9825308, или в най-близкото поделение на МВР.
Полицията издирва Любомир Ботьов Димитров
21.09.2009 / 14:29
Мъжът е в неизвестност от 14 септември
Полицията издирва 60-годишният Любомир Ботьов Димитров на 50 години, от София. Това съобщиха от МВР. Димитров е висок 176 см с нормално телосложение, къса кестеняво-прошарена коса, продълговато бяло лице и кафяви очи. Бил е облечен със сини дънки, синьо горнище на грейка, зелена фланела и бели кецове.
На 14 септември мъжът е напуснал дома си под претекст че отива за риба на язовир "Искър". За последно е бил забелязан около 17:30 ч. същия ден в района на устието на река Искър. Той е бил с лек автомобил Опел "Астра", черен металик на цвят, който също се издирва.
Всички, които имат информация за местонахождението на Любомир Димитров могат да се обадят на телефони 166, 112, 9825308, или в най-близкото поделение на МВР.
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
"Полицията издирва 60-годишният Любомир Ботьов Димитров на 50 години, от София" - Е толкова тъпо изречение няма .... Дано да го намерат
-
- научил се да хвърля
да тои е от ломското
не знам кои какво прави но аз сьм на риба
От кварталния магазин е,ЛОМСКОТО.И за риба е опасно да се ходи ве4е.....от как го нема Бай Тошо
Трябва да претърсят деретата по пътя към софия,много са коварни завоите!А може и събратята от Самоков да са го нападнали.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.