Гърция

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Гърция

Мнение от Nikola Polizovski »

гриша написа:много ми е интересна темата за гьрция и постояно я следя,с тези забрани ме плашите.аз ходя от 2г постояно през месец през два близо до александрополи намерил сьм си места едно за шука и едно за шаран и досега не сьм имал проблеми с властите.обаче винаги си обирам боклука и пазя тишина макар да оставам за 1 или 2 нощувки.но последните пьти идват гьрци и хвьрлят мрежи и са оставяли много боклук.до колкото мога да ги питам за забрана не са чували даже ходели и на марица без никакви проблеми ама нали са гьрци за нас не важи
Това е далече от местата които 99% от хората от форума,посештаваме.
Всепак сподели нешто за твоите излети,пусни ни снимки,та можеби ше не излагаш да караме цел ден до там :lol:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
bosiqt
новобранец
новобранец

Мнение от bosiqt »

Привет на всички колеги. Решил съм другата седмица да посетя Гърция .Ще търся сом и шаран на река АРДА ако някой колега може да даде малко информация ще съм му много признателен.Като се върна ще дам някаква информация.Мисля да се установя до село или град Марасия.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

bosiqt написа:Привет на всички колеги. Решил съм другата седмица да посетя Гърция .Ще търся сом и шаран на река АРДА ако някой колега може да даде малко информация ще съм му много признателен.Като се върна ще дам някаква информация.Мисля да се установя до село или град Марасия.
Ше те чакаме колега,а за инфо за там-трудно,шото не познавам сафорумец които ходи там.Ти маи ше си првиа и твоито инфо ше е безценно :wink:
Macedonia
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
bosiqt
новобранец
новобранец

Мнение от bosiqt »

Няма да съм първия. Колеги от Свиленград и Хасково 100 процента са ходили по река Арда от тях чакам някаква информация. А като се върна ще споделя.
Dakata_66
новобранец
новобранец

Re: zdraveite kolegi

Мнение от Dakata_66 »

tiasho написа:добре дошъл
jorko__82
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jorko__82 »

И аз взех да ходя по грацко :drinkers:.И за двата излета които направих този месец съм мн. доволен.излетите бяха на р. Ангиста в близост до село Ангитис реката беше пълноводна но даваше добра риба на 2.01.11 когато беше 1-вия излет излизаше кефал,скобар и морунаж на бял а на 16.01.11 времето беше сланчево и незнам дали заради това излизаше само кефал с добри размери на бял със системно захранване с бял.

п.п. и преди края на риболова събрах две чанти с опакавки от колеги които явно са си ги забравили без да искат :evil: :evil: :evil:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

jorko__82 написа:И аз взех да ходя по грацко :drinkers:.И за двата излета които направих този месец съм мн. доволен.излетите бяха на р. Ангиста в близост до село Ангитис реката беше пълноводна но даваше добра риба на 2.01.11 когато беше 1-вия излет излизаше кефал,скобар и морунаж на бял а на 16.01.11 времето беше сланчево и незнам дали заради това излизаше само кефал с добри размери на бял със системно захранване с бял.

п.п. и преди края на риболова събрах две чанти с опакавки от колеги които явно са си ги забравили без да искат :evil: :evil: :evil:
Немаш ли някакви снимки да ни пуснеш :wink:
Macedonia
jorko__82
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jorko__82 »

нямам в момента но на следващия излет ще направя :) :) :) :drinkers:

п.п. А следващия може даго направим съвмесно дами покажеш някаи неща за щуката :) :drinkers: :drinkers:
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Колеги как е положението в гръцката част на р.Струма, някой ходил ли е :roll:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
unionivkoni9
новобранец
новобранец

Мнение от unionivkoni9 »

С няколко приятелчета искаме да направим един излет до Гръцко( около Серес, Драма), ще съм много благодарен да ми дадете повечко информация, каде какво кълве и как се стига до там, дали има някакви забрани. Много ще съм благодарен
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Аз ходих преди 2-3 седмици. Първо кацнахме на Струма. Бяхме със сонар хуминбърд (този който се хвърля от въдица). Намерихме няколко места, на които се завърта водата и при всяко хвърляне на сонара индикираше риби. Имахме 10-ина вида стръв - хляб, бял, торен, ларви от комар, восъчни ларви, кускус, жито, царевица. На нищо НЕ ПИПНА. ходихме нагоре, надолу по реката - същата работа. Определено се изнервихме :o Тръгнахме обратно и решихме да се тестваме на това езеро - http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 56747&z=11 Там тествахме със сонара на целия десен бряг, отделно отзад в напоителния канал и .... - риба йок. Беше пълно единствено със стотици хиляди птици (до колкото разбрах езерото е резерват за птици защото зимуват там. пеликани, чапли, патици и всякакви други незнайни видове птици). Имаше огромни черупки от сладководни миди. Отделно имаше стотици биваци, под които имаше мрежи :!: :?: Видя се, че това няма да е нашето място и подпалихме към Дойранското езеро. Пристигнахме на място подобно на полуостров, като пътя беше колкото за една кола и на места джипа буквално си газеше и в езерото. Имаше паркирана добре поддържана дървена рибарска лодка. На края на пътя се обособява нещо като края на полуострова с диаметър около 50 метра. Като изключим, че във водата имаше контейнер за боклук, пълен с отпадъци и 2 полупотънали платформи, останалото беше божествено красива и спокойна природа. Там сонара се разцепи от пиукане. Всяко хвърляне в каквато и да е посока беше съпътствано с непрекъснаот отчитане на риби. Ресултата - 4 човека - нито едно пипване ! Определено мисля отново да направим този маршрут (особено Дойранското езеро)
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

fixxer написа: Намерихме няколко места, на които се завърта водата и при всяко хвърляне на сонара индикираше риби.
Сонара засича мехурчетата от завихрянето на водата като риби - и ние гризнахме дръвцето по същия начин на един канал при същото езеро !Иначе този водоем е Керкини или още известен като Бутковския гьол . Към края на другия месец в северната част при Мандраки тръгва червеноперка и каракуда . Сега е много красиво ама нема риба !

Между другото това е мястото където направихме първата международна среща с македонските ни приятели !

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BD%D0%B0
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Керкини е готин язовир.Сетих се че минлата година ходихме на ранна пролет и беше много красиво.

:arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=33877
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Дайте към края на март началото на април да организираме един щукарски по гърция (не съм ходил и търся някого да ме заведе от софия или дупница)
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Верно ли е ,че са забранили риболова в Гърция
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”