Инфо за Чепинци и Челопечене

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

lusi
новобранец
новобранец

Инфо за Чепинци и Челопечене

Мнение от lusi »

Здравейте колеги, дайте малко инфо за водоемите около Чепинци и Челопечене каква риба излиза в момента и на какво кьлве благодаря предварително и наслука.
ddd82
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Инфо за Чепинци и Челопечене

Мнение от ddd82 »

На 20-ти от 15 до около 18 часа си направих разходка до баластриеата край Чепинци, мястото е добро за отдих но не и за риболов, дълбочината е огромна, пробвах на спирала , фидер и плувка но резултат никакъв, захранка също но уви... само три заблудени костурчета..... едно от които 5 см на фидера и сигурно се е мотало около час на куката без да го усетя..... все едно съм си подминил стръвта.. за хищник :) неиздържах и се прибрах за мача :drinkers:
никой от колегите около мен не хвана нищо.
На Челопечене винаги ми се е струвало че има повече риба а и разните му там всякакви твари...змии, мускустни плъхове, водни бикове, лески, гмурчета......... ехх ако небеше такава смрад самоо.....щеше да е като Сребърна :)
Най-голямата риба е изпуснатата риба.
zaharyn
новобранец
новобранец

Мнение от zaharyn »

Здравей,
няколко пъти ходя на Чепинци и само си губя времето там. Ако има риба, е много малко и трябва да уцелиш мястото.
Според мен фирмата, която вади пясък е изловила всичко там.
За Челопечене чух, че било доста замърсено...
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

На Чепинци има много риба обаче е трудна .Трябва да си намериш хубаво място и да използваш правилен подход .Аз си намерих едно място ,което винаги е свободно и само там си ги цъкам. На плувка червеноперки ,костури и уклей. :wink:
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

Езерото на чепинци изобщо не е лошо. Аз лично имам много добри впечатления от това местенце и не беше никак лошо докато един ден реших да ходя и там пътя от долната стрна бе затворен защото правят някакъв асфалтов път и не можех да мина до язовира .... а и като си представих че могат да се появат багери самосвали и прочие се отказах .... Миналата година беше много спокойно и приятно за риболов .. правил съм по 2 - 3 кг риба ... Предимно платика уклей и костур и 2 малки шаранчета ... което ме навява на мисълта че има добър шаран водоема е доста дълбок и мисля че трябва да има добри екземпляри ... на тези дълбочини трудно може да се бракониерства с мрежи така че ...рибоците са там ... а от нас се иска майсторлъка :)
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Juniur86 написа: на тези дълбочини трудно може да се бракониерства с мрежи така че ...рибоците са там ... а от нас се иска майсторлъка :)
Колега не искам да те разочаровам ама Чепинци бая си се мрежи и то от тези които работят там....
Изображение
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

CERRUTI написа:
Juniur86 написа: на тези дълбочини трудно може да се бракониерства с мрежи така че ...рибоците са там ... а от нас се иска майсторлъка :)
Колега не искам да те разочаровам ама Чепинци бая си се мрежи и то от тези които работят там....

Това ясно .... аз мрежите съм ги виждал и дори съм ги закачал там .... но мисълта ми бе че на 20 метра дълбочина, а то такива дълбочини там си ги има .... е трудно да ловиш мрежа .... не че не хващат, но не е като един обикновен гьол 4 - 5 метров ... Нали? ... И фактите са си факти държи си риба но дава само когато си поиска днес минах от там .... две момчета бяха изкарали една прилична щука .... нищо че на мен не ми удари нищо :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”