Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

МНЕНИЕ...
Модератор: sapuna
МНЕНИЕ...
Колеги...от доста години съм риболовец,но скоро се регистрирах в сайта и от тогава насам само в сайта бродя и натрупах доста полезна информация.Харесва ми риболова на фидер,и съм решил да го практикувам по-интензивно.Старите фидери ги изпратих в пенсия и сега в един рибарски магазин видях едни на TICA,модела е CRYSTAL MULTITIP.Искам да попитам за вашето мнение дали са добри и струват ли си парите.Защото на външен вид и клатене,изглеждат много добре.Благодаря от сега на отзовалите се колеги. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: МНЕНИЕ...
Пъров добре дошъл .Колега,не го знам,точно кой можел е фидера,но аз съм много доволен от Shakspear.Имам: mach 1 power feeder и да ти кажа съм доста доволен.
http://www.colmic.bg/?page=rods&cat=5 аз пък съм си харесал втория от горе надолу
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
-
- вече хвърля и на тежко
Здравей колега! Имам мач на TICA и съм много доволен, предполагам че и фидера ще е на високо ниво (като повечето им продукти) Успехи с новата сопа - която и да избереш! 

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добра е въдицата.Имам две и мога да кажа,че се държат много добре със средно големи риби до 1 000-1200 гр., по- големи не съм ловил и не знам.Добре се чувста в ръката,хубава парабола,добре изхвърля хранилки до 25 гр.,с 30гр.хранилки се затруднява малко.С две думи за лек фидеров риболов е добра.Успех с покупката!
Е благодаря все пак,на отзовалите се колеги.Аз си мислех,че повече хора използват тези въдици но явно съм грешал.Благодарности и на колегата TAMIHAL,за по-изчерпателното инфо.А ако има колеги,които могат да добавят още нещо,към моето питане,ще е много добре...!