Съботна разходка с лодка....

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

голямо чесане на езице бе .... ейййййй :lol: :lol: :lol:
Така и така сте се събрали ..
ми я кажете туй http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=370
става ли за зарганолов ? на 3,60
Или дайте съвет .. че за догодина ще се обзавеждам
Приемам всякакви препоръки

И на края .. вие с жени ли ще се занимавате иил за риба ше ходите :lol: :lol: :lol:
Рядко въвят рък аза ръка :!:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Мойто мнение е че това не ставаааа.... а иначе жени и рибата ... пък ще да не се занимавам и с 2те :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Тихомире...отиди на место при Локала и виж едно болонезе...Диаболо ІІІ на Balzer ... :lol: Ако не са свършили... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:хахаха...Митя ти си вземи за всеки случай "онова отличие от Несебър" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: може да ти потрябва....хахахаха.... :lol:
...онова отличие от Несебър тайно ши ти го завра някъде из такелажа .... само да ми паднеш.... ама ти ми са крийш ... на него съм турил магнитна лента с пин код - само едро ши ти удря ....ама докато го докараш ши'ти са откача ......... нъцки :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Локал4о ,да строиш чернокопа в редица и само от 400гр. нагоре да е , мойто момче (на блесна или воблер излиза ли или само на мрежи ???).... ако дойда соло ще е - никого не ща - нали видя как мъ'мърмъросват :lol: :lol: :lol: ши взема 10на дози морски за гарнитура :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ши ги излъжем :D :D :D имам едни специални чепаренца ... куки с дълго рамо ... хубави ламета и пера ... правени лично за мен.... :D

И аз да зема 10 дози морски и накрая ша напраим салата от всичко :D
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

:wink: чернокопа го взимат от лодка мааалко по-навътре...от брега...само дракони и меджит... :cry:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

batmilen написа::wink: чернокопа го взимат от лодка мааалко по-навътре...от брега...само дракони и меджит... :cry:
Дано да се приближи и за нас простосмъртните ... че ми е рано още да купувам лодки :D :D :D
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Потърси в мрежата...продават едни специални "КОРКОВИ НАРЪМИ" ...с които може леко да се приближиш до рибата на каквото и растояние да е от брега... :lol: Само внимавай да не вземеш китайски щото каишките им не държат... :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”