Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Montana lake - Шаранджийският рай
Montana lake - Шаранджийският рай
След отдалата се възможност за посещения на Монтана и през септември, не ни беше необходимо много да мислим. И така макар и не в пълен състав от първоначалната група
в събота в 16:30 ч. аз Любо и Дани успяхме да застанем на по бира зад въдиците си.

Стратегията ми беше тази

Две въдици на сладко /тофи и банан на Ицо / и две на рибни топчета на различни фирми.Две въдици на плитко около 2-2,50 м и две на 4-4,5 м и всеки ден на местата им въртях ароматите. Първите 16 часа нямаше пипване, но Дани сложи началото на риболова с новият си личен рекорд

След около час и при мен се заформи интрига

И после пак този мушмурок

И така общо 4 удара имах него ден

Любо и той се включи макар и малко нетрадиционно в риболова

И така нещата си дойдоха на мястото, но след около 36 часово мълчане на сигнализаторите.И новият ми личен рекорд за бял амур

И тук вече на след 72 часа отдих дойде и денят на Любо след като се наложи да променим при него на три пъти тактиката и местата на които се получи тази негова супер серия.

Последва още една есетра, но снимката и е на неговия апарат, понеже едновременно с него и аз вадих едната си риба и Ани ми правеше клип с нашето фото.

Ето и желаните снимка

След които го изкъпах целия

И после пак

А така приключи излета ни на Монтана

Много интересен излет.Дани имаше два удар на първата сутрин, но пък личен рекорд, единият не се набоде най-вероятно заради леко олово.Аз имах 8 удара и през всичките дни, 7 отразени и един скъсан повод и то забележете на отпускане и без да усетя риба.Скъсването бе вътре във силиконовия конус на 5 мм от възела на клубчето към вирбела.А на Любо всичките 6 риби му бяха от 14 ч до 23:30 ч на последния ден.Едната му скъса вероятно от протриване на влакното по линията при ваденето на една от предните му риби.
И така риболова приключи с 16 удара и 13 отразени риби.Шаранджийският релакс на този водоем е просто на 100 % и компанията като е добра просто човек се чувства супер.Жалко само че не успяхме да бъдем първоначално замисления състав, но то пък тогава какво ли щеше да бъде. Успяхме да се запознаем и с други колеги с които се сменихме, но засега ще ги запазя в тайна че да не ги тормозите по телефоните
На тръгване всеки първо на ум, а после и на глас каза : ”To be continued”

Стратегията ми беше тази

Две въдици на сладко /тофи и банан на Ицо / и две на рибни топчета на различни фирми.Две въдици на плитко около 2-2,50 м и две на 4-4,5 м и всеки ден на местата им въртях ароматите. Първите 16 часа нямаше пипване, но Дани сложи началото на риболова с новият си личен рекорд

След около час и при мен се заформи интрига

И после пак този мушмурок

И така общо 4 удара имах него ден

Любо и той се включи макар и малко нетрадиционно в риболова

И така нещата си дойдоха на мястото, но след около 36 часово мълчане на сигнализаторите.И новият ми личен рекорд за бял амур

И тук вече на след 72 часа отдих дойде и денят на Любо след като се наложи да променим при него на три пъти тактиката и местата на които се получи тази негова супер серия.

Последва още една есетра, но снимката и е на неговия апарат, понеже едновременно с него и аз вадих едната си риба и Ани ми правеше клип с нашето фото.

Ето и желаните снимка

След които го изкъпах целия

И после пак

А така приключи излета ни на Монтана

Много интересен излет.Дани имаше два удар на първата сутрин, но пък личен рекорд, единият не се набоде най-вероятно заради леко олово.Аз имах 8 удара и през всичките дни, 7 отразени и един скъсан повод и то забележете на отпускане и без да усетя риба.Скъсването бе вътре във силиконовия конус на 5 мм от възела на клубчето към вирбела.А на Любо всичките 6 риби му бяха от 14 ч до 23:30 ч на последния ден.Едната му скъса вероятно от протриване на влакното по линията при ваденето на една от предните му риби.
И така риболова приключи с 16 удара и 13 отразени риби.Шаранджийският релакс на този водоем е просто на 100 % и компанията като е добра просто човек се чувства супер.Жалко само че не успяхме да бъдем първоначално замисления състав, но то пък тогава какво ли щеше да бъде. Успяхме да се запознаем и с други колеги с които се сменихме, но засега ще ги запазя в тайна че да не ги тормозите по телефоните

На тръгване всеки първо на ум, а после и на глас каза : ”To be continued”
-
- учете се от него
Re: Montana lake - Шаранджийският рай
Браво
завиждам ви и то НЕ благородно 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Хари,отново отличен
само така друже 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Eвала
Това е язовир мечта за шаранджиите.Само където не е по джоба на българина.http://www.bergwest.dk/bulgariafishing/

Above us only sky
-
- вече хвърля и на тежко
супер излет сте си спретнали,а и рибите са трепач

Браво Братле, направо ми напълни душата
страхотен излет с добра компания и още по-хубави риби, Обичам те 

Въх мари боже,някой да ма ущипе да видя не сънувам ли

Хари ти си велик брато,отде го извади тоз късмет бе

Браво супер 

На следващата ни среща ще ти обясня на уше.Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
Въх мари боже,някой да ма ущипе да видя не сънувам ли![]()

Браво колеги.Невероятен излет с прекрасни екземпляри. 

То не е само до късмета.Хари си го може и това си е самата истина.Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()

Не сте ли чували за "успеха на начинаещия" 

-
- научил се да хвърля
pluv4o написа:То не е само до късмета.Хари си го може и това си е самата истина.Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
Хари ти си велик брато,отде го извади тоз късмет беМа то голямо можене...няма спирка това момче.
![]()
![]()
![]()
![]()

И аз мога ама да има риба,важното е да хванеш само един шаран при наличието само на таранки!