каде според вас изчезва шарана на батак,и пясачник

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

nelikurteva
новобранец
новобранец

каде според вас изчезва шарана на батак,и пясачник

Мнение от nelikurteva »

искам да знам защто плащаме билети като по водоемите няма риба,каде ми отиват парите
VIMPEL
новобранец
новобранец

Мнение от VIMPEL »

парите отиват там,където и шарана :wink: плаща се какво ли не,такси,билети,глупости и т.н.,но няма сериозно отношение към този проблем в БГ.това се дължи до голяма степен на факта,че в повечето случай в тази сфера са заети или никадърници или бандити и мошеници всевъзможни!
sht
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sht »

Шараните са си там, ама.....
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

И парите и шараните заминават по направление Министерство на водите и аквакултурите за нови коли,строеж на хотели,нови къщи и образованието на дечковците на минстъра и неговата рода.
Да ни е жив и здрав Нихад Кабил.
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

6аран си има и е там във водата!!!Но трябва да знаете,как да го ловите-аз ли4но незнам,как и затова и не се мъ4а!Не съм дорасъ; за този риболов!!! :roll:
BULGARY
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

ами шарана отиде по фризери и буркани :evil: преди година когато започна да дава му разкатаха фамилията на Пясъчник.ловяха го с тонове без да преувеличавам като не се подбираше рибата.един колега се хвалеше че направил 800кг. риба за сезона.а имаше много като него.и това ако не е посирня.сега се оплакват че няма риба .че тя дане извира.вина имат и мрежарите ,но и между нас рибарите има много маскари които не мислят за утре. :evil:
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

днес около 11.00часа 3ма келеши бяха си обърнали ремаркето с риба хваната в езерото Вая .рибата беше с размер за прокурора!обадих се в ИАРА ,но понеже бързах не останах да видя резултата.това е нещо нормално за Бургас-тук няма проверки на билети,няма прибиране на мрежи!С нетърпение чакам 1ви януари -надявам се ,че мангалите с мрежи ще изчезнат!И накрая един въпрос-как мога да разбера за изхода от днешната случка,ако се обадя в ИАРА съм сигурен ,че ще ме излъжат ?
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Който иска да си хапне вкусна риба от яз. "Пясъчник" - да заповяда в магазин "Сани" - кв. Тракия, Пловдив!
Последно промяна от oldman на Чет Окт 26, 2006 2:43 pm, променено общо 1 път.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

oldman написа:Който иска да си хане вкусна риба от яз. "Пясъчник" - да заповяда в магазин "Сани" - кв. Тракия, Пловдив!
А на Люлинския пазар в София продават костурчета 10-12см.по 2.20 килото :shock: :shock: :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”