Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

каде според вас изчезва шарана на батак,и пясачник
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
каде според вас изчезва шарана на батак,и пясачник
искам да знам защто плащаме билети като по водоемите няма риба,каде ми отиват парите
ами шарана отиде по фризери и буркани
преди година когато започна да дава му разкатаха фамилията на Пясъчник.ловяха го с тонове без да преувеличавам като не се подбираше рибата.един колега се хвалеше че направил 800кг. риба за сезона.а имаше много като него.и това ако не е посирня.сега се оплакват че няма риба .че тя дане извира.вина имат и мрежарите ,но и между нас рибарите има много маскари които не мислят за утре. 

днес около 11.00часа 3ма келеши бяха си обърнали ремаркето с риба хваната в езерото Вая .рибата беше с размер за прокурора!обадих се в ИАРА ,но понеже бързах не останах да видя резултата.това е нещо нормално за Бургас-тук няма проверки на билети,няма прибиране на мрежи!С нетърпение чакам 1ви януари -надявам се ,че мангалите с мрежи ще изчезнат!И накрая един въпрос-как мога да разбера за изхода от днешната случка,ако се обадя в ИАРА съм сигурен ,че ще ме излъжат ?
Който иска да си хапне вкусна риба от яз. "Пясъчник" - да заповяда в магазин "Сани" - кв. Тракия, Пловдив!
Последно промяна от oldman на Чет Окт 26, 2006 2:43 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател