Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Инфо за един ароматизатор и две плувки
Модератор: dantho.mihov
Re: Инфо за един ароматизатор и две плувки

Давидчо, много е убаво, че знаеш латиница, ма тва прочете ли го? Написано е на чист български език!
barutchiata © написа: Ей пиле шарено, ти мойто момче не си спамер, ти си терминатор мойто момче. Направи това което никой не е правил!Модераторите като чуят за теб се стряскат, леят си коршум за уплах, стана нарицателно за единица СПАМ ей.
Та да знаеш модовете не са виновни, аз ти изтрих постовете и ще ги трия докато се научиш кое е редно и кое не.Най ми е лесно да те банна или изгоня ама келфайда, ще си отанеш невежа. А така, рано или късно ще се образоваш.Първо правило: не берзай да трупаш постове![]()
![]()
рано или късно ще ги изтрия, освен ако са съдържателни.Второ правило ще ти го кажа след месец!

Май е време па да модернизирам "Разни"!
За тука е Давиде,за тука
...Ей лош Дедко...я да помогнеш на момчето 

Давидчо , батко тва да ти е за последно , щото ще се разделим завинаги 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бати копелетата безпрекословни и строги-никво разбиране!!!сигурно тайно и те знаят латиница
.....и все модернизатори-кога петлето се излюпи,кога подгони кокошките
нали давидчо?
визирам митеф

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Еготи и спамерите, налетяха на Давидчо безсмъртни темата
Честно да ти кажа Давиде, ще ми липсваш.
ПП. Темата ти е точно за тук, не забравяй, че в мойте раздели нямаш нито едно оживяло мнение

Честно да ти кажа Давиде, ще ми липсваш.
ПП. Темата ти е точно за тук, не забравяй, че в мойте раздели нямаш нито едно оживяло мнение

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- учете се от него
Ти пък, как си хареса тая дървена плувка "лагуна" бре, пък едно време като си изкъпах кучето с един руски шампоан от битака в Хисаря и завалията стана като петниста хиена- да ме е срам да го изведа

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
да,ама са льжеш пичките,че имаш хиена а?david_1995 написа:IDA написа:Ти пък, как си хареса тая дървена плувка "лагуна" бре, пък едно време като си изкъпах кучето с един руски шампоан от битака в Хисаря и завалията стана като петниста хиена- да ме е срам да го изведа![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила написа:бати копелетата безпрекословни и строги-никво разбиране!!!сигурно тайно и те знаят латиница![]()
.....и все модернизатори-кога петлето се излюпи,кога подгони кокошките
нали давидчо?
визирам митеф
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()