Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

с мъртва рибка за щука
Модератор: sapuna
Re: с мъртва рибка за щука
Днес хвърлях за щука в водоем пълен с раци и познай...изядоха ми рибкитеqcarp написа:ще го ползвам за дъно не е драшкович . а там където ще го ползвам има раци.

Последно промяна от сомчо на Чет Сеп 24, 2009 11:46 pm, променено общо 1 път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бе те раците и много плуват! 

Колеги сега нямам време като се върна ще ви покажа много ефективен монтаж без раците да ядат стръвта 

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
нека някои колега да ми напише на лс да му пратя снимката с монтажа по точно съм го правил с паинт
- valeri
- разбира нещата
qcarp написа:Колеги сега нямам време като се върна ще ви покажа много ефективен монтаж без раците да ядат стръвта
Знаеш какъв е монтажа

-
- учете се от него
Кой пак ми изтри поста и защо? Бях писал на колегата да си качи чертежа в галерията и да го постне за коментар

Не си ме разбрал колега този монтаж където ще покажа е жива рибаvaleri написа:qcarp написа:Колеги сега нямам време като се върна ще ви покажа много ефективен монтаж без раците да ядат стръвта
Знаеш какъв е монтажа. и си пускаш контролни теми , да видим дали го знаете и вие ,ебати и изненадата си бил.Ние си чукаме по компа а ти си траикаш...
![]()

http://www.snimka.bg/?album;aid=425608 това е колеги значи тапичката е подвижна затова има стопери трябва да е около 50 см от вирбела гарантирам че ако го позлвате както съм описал няма да имате никакви проблеми с раците
Наслука !

колеги аз лично за щука ползвам дънен монтаж по следния начин на основното влакно слагам подвижна тежест, мънисто за ограничител след което връзвам стоманеният повод към 50см. които сам си го правя с две тройки куки рибката я закачам с едната тройка за опашката а с другата пред горната перка вместо стирепор ползвам стари плувка като я вкарвам през устата и пробвам дали плува ако всичко е океи с игла дупча рибката и започва едно чакане
при интерес мога да коча и снимки ама по натам
поздрави на всички

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Едно време много хора ловяхме така,но закона го позволяваше!
Сега не е никак редно да се упражнява,а още повече да се пропагандира по форумите!!!
Сега не е никак редно да се упражнява,а още повече да се пропагандира по форумите!!!