Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

План "Б" - Лупавци
Re: План "Б" - Лупавци
Не питайте за апарата на Румци! Важно е задобективното устройство
То вашто си е като мини НС+риби и доказан майсторлък. Завиждам ви!

То вашто си е като мини НС+риби и доказан майсторлък. Завиждам ви!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Доволно 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Наздраве ! Браво на Момците ! 

13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
- Local
- учете се от него
Здравей колега, разбирам желанието ти за опазване на природата, на такова мнение сме и всички колеги от Бургаската група, дори след 2-та излета грижливо прибрахме и не наши боклуци и рибките бяха пуснати обратно в реката. А сега държа да те информирам, както ако има и други колеги, които не са запознати със статута на този участък от реката.nedialko написа:реката е резерват и е забранена за риболов.все едно на ропотамо да опънеш въдиците.
Със заповед РД09-292 от 02.04.2009 г. , Министерството на земеделието и храните, забранява риболова на р. Велека в участъка от вливането на р. Младежка до моста на път Е87 в местонстта " Качул" .
Ето я и самата забрана, да не помислиш че те лъжа:
http://nafa-bg.org/BG/Files/Messages/ce ... ana%20.pdf
Поздрави, колега.
Клавиатура риба не лови!!!
... ами като се включвам от четвъртата страница , кво друго да кажа :
или

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какво да кажа... гледам, гледам и продължавам да гледам прекрасните снимки на Великата Велека и спомени изпълват душата ми ... много красиви места има по нашата родина, но както много пъти съм споменавал, за мен най-красиво е край Великата Велека, заобиколена от магическата Странджа планина... А на вас, момци, освен да завидя благородно мога и да ви поздравя сърдечно за добре прекараните мигове!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- RUZBATA
- ще става разбирач
Какво да кажа ....бургаската група е перфектна от всякъде ....риболов е имало , масата както си трябва , а снимките са както винаги невероятни

-
- вече хвърля и на тежко
Миналата година началото на октомври ми кълвяха и на царевицаrumci написа:За стръв и захранка само сладка царевица и жито. Уклейките са като пирани там, омитат рехава захранка за секундиSme6NIKa написа:P.S. На каква захранка и стръв ги ловихте тия....лупавци?

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Чак сега виждам репортажчето, че морях два дена едни заргани. Ами евала на групата. А снимките на животинките направени по време на риболова са трепач!
Ха ... сега забелязах и загрижеността на колегата nedialko. Да взема и аз отношение ...
Local е прав и тази наредба си е факт , въпреки че откакто излезе все си задавам въпроса - аджиба ,какво ценно има в отсечката от Тракийския лагер до Качул ? Може би бамбуковата горичка...
Но това е наредба от ИАРА , а вижте какво снимах преди две години от ... "националното управление по горите"
Това е на три метра от там където сте ловили първия ден

.... ха сега !
апропо : някой може ли да разшифрова "Забранен риболова!!! над моста на р. Велека"

Local е прав и тази наредба си е факт , въпреки че откакто излезе все си задавам въпроса - аджиба ,какво ценно има в отсечката от Тракийския лагер до Качул ? Може би бамбуковата горичка...

Това е на три метра от там където сте ловили първия ден
.... ха сега !

Надявам се , по- горният пост , да не го приемите като СПАМ...
...или някакъв вид заяждане

...или някакъв вид заяждане

Румба е това много ми харесва

Поздравления за хубавия излет!
Може би тук не е мястото, но искам да изкажа специални благодарности на Local, който беше много отзивчив и ни даде много ценни съвети в магазина в Бургас!
Прогнозата му, че ще стане идеално за риболов се оправда напълно, за съжаление с ден закъснение, което явно не сте успели да дочакате
Може би тук не е мястото, но искам да изкажа специални благодарности на Local, който беше много отзивчив и ни даде много ценни съвети в магазина в Бургас!

Прогнозата му, че ще стане идеално за риболов се оправда напълно, за съжаление с ден закъснение, което явно не сте успели да дочакате