Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

26-27, Янтра край Бяла
- майсторчето страхил
- сериозен играч
26-27, Янтра край Бяла
На 26 си беше работен ден ,а работата ми беше в Бяла та комбинирах полезното с приятното.На ранина бях в завод "МОДУЛ", пичовете вече бяха я подкарали (работата)та викам да свършвам по бързо моята че рибата ме зове

Бяхме се разбрали да бъдем с единия от тях,но в последствие той беше възпрепятстван и недойде за през ноща :offtopic: ,така че аз се озовах на реката сам самичък
.Не че ме бърка ,но сам си е абсолютно скучно и тъпо :sleep: .Та слязох към 15ч.надоло към реката по едни черни пътища и само се молех да не завали.Мястото за бивак се оказа приказно,а и за риболов също, ако не се има в предвид многото водорасли.

Докато чаках заветните големи риби реших да убия времето с любимия ми начин на риболов,риболова с директен.Опънах "платформата" заметнах и като подкарах една след друга сравнително "добри" каракудки та чак се кефех
:dance: ,така небеше ми кълвало отдавна.

И понеже се стъмни,а заветните,големи риби ги нямаше,реших да се погрижа за най големия шаран наоколо,сиреч за мен
.Обикаляйки наоколо за място открих ей тея печурчици.

Само трички ,но за подправка на салама биват
.Тук убивам скуката с кулинария :coock:

И като няма кой да ми каже наздраве
,си викам сам

В ообщи лини сериозния риболов го нямаше никакъв,за ден и половина нито аз,нито някой наоколо извади шаран :sorry: ,но за сметка на това си направих кефа да дърпъм каракудки
:icefishing: .Равносметката е към 3-4 килограма каракуда,морунаж и един хубав кефал,всичко на жито.А,щях да забравя,оттървах на директния едно шаранче около килограм от препиране
:antagonize: и хванах друго което върнах обратно заради размера
.

В неделя към обед уморен и доволен намятах багажа в ламята и обратно към Търново

Бяхме се разбрали да бъдем с единия от тях,но в последствие той беше възпрепятстван и недойде за през ноща :offtopic: ,така че аз се озовах на реката сам самичък

Докато чаках заветните големи риби реших да убия времето с любимия ми начин на риболов,риболова с директен.Опънах "платформата" заметнах и като подкарах една след друга сравнително "добри" каракудки та чак се кефех

И понеже се стъмни,а заветните,големи риби ги нямаше,реших да се погрижа за най големия шаран наоколо,сиреч за мен

Само трички ,но за подправка на салама биват

И като няма кой да ми каже наздраве

В ообщи лини сериозния риболов го нямаше никакъв,за ден и половина нито аз,нито някой наоколо извади шаран :sorry: ,но за сметка на това си направих кефа да дърпъм каракудки

В неделя към обед уморен и доволен намятах багажа в ламята и обратно към Търново

Последно промяна от майсторчето страхил на Пон Сеп 28, 2009 3:02 pm, променено общо 1 път.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Re: 26-27, Янтра край Бяла
Браво Майсторе
Хубава река си имате и добре ти се е отчела.Още един път евала

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Евала баце,доволен излет е било 

Браво майсторе! Ей това търновските майстори са голяма работа.
Нямаш отказване, и сам войнът е войн
Ама верно си е скучно сам 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- и господ не е толокова добър
СЪНДИ написа:Майстора си е майстор.Браво Батко.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Супер излет маисторче 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
Майстора си е майстор и кола без резервар кара.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво майсторе
Дори и сам ,важното е че си бил на реката.
А това е по добре от сам в кьщи

Дори и сам ,важното е че си бил на реката.
А това е по добре от сам в кьщи

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!