Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Маноле?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Маноле?
Абе кажете ми какво има там и има ли изобщо днес
вече споменах,че в неделя ще ходим за риба..казаха ми ,че това са така наречените сепарации,в който някого се е копало уран и съответно има доста мотирали рибета и костурите там били по 1,5 кг.Искам да попитам колеги това истина ли е или не?И кажете какво дава..наслука..

Последно промяна от ribata92 на Съб Окт 28, 2006 1:22 pm, променено общо 1 път.
Кой идиот ги приказва тия глупости?Това не са сепарации,а просто язовир,средно голям,не много дълбок-на стената е 2-3м и дава костур,шаран,едра каракуда и бог знае какво още.Побързай колега,защото пазача ми каза,че ще го източват и наново ще го зарибяват,но този път шаран и каракуда,вероятно амур,толстолоб и сом.Таксата е 3лв,каквото си хванеш.Ако ходиш,пиши тук,да знаем какво е положението.Наслука.
-
- ще става разбирач
аз ходих преди около месец деже по-малко..трябва да ти кажа,че шаран няма..,който отива там искам да му кажа да мята на дъно на жито или евентуално царевица..на плувка има само малки костури 100-150 гр..извадихме 15-20 такива...на дъно извадихме 5 каракуди над 500гр..една ,която беше значително по-голяма се откачи точно когато я вадех и на баща ми на дънната удари нещо дето скъса и олово и всичко що има..иначе са хващали шаран 2кг..
-
- ще става разбирач
Колеги прибрах се от язовира на село Маноле..извадихме 5 каракуди най-голямата 300гр на дъно.. колегите извадиха доста каракуди..и до 1кг стигаха като ги гледах..искам да ви кажа,че отзад зад язовира минава Стряма,която по надаолу се влива в Марица и в нея има доста дребни каракудки и ако се си подготвл само за речен риболов може да извадиш добри парчета..тва е от мен...наслука..
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за кво говорите все пак?ако е вира на Маноле,говорите глупости-това е разкошен вир,на който миналата година имам шаран 5,400 и мои приятели-около десетина в порядька от 2-до 4кг..имам и некокло кьсания и изправяния на куката-щото все пак хвьрлям за мряна,скобар и клен,а шарана-м/у другото-ако се случи...та глупости говорите викам 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- ще става разбирач
ТО мани ,че са по средата ми и ток си тече по тх...както и да е..доколкото знам условията ще са същите само дето ще го зарибявят с още риба..сега казаха ,че имало шаран,каракуда и сом...а мога лично да го зарибя с червеноперка,защото в Стряма има много от нея и могага да принеса малко..тва е дето знам...
То риба има ама водата е повече.