Защо само сляпото око плаче?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Защо само сляпото око плаче?

Мнение от Павел Иванов »

Стойне , позволи ми да не се съглася с теб ама никак особено в случаят :wink: Не е нужно да разбираш от литература или пък да си чак на шеснайсет ( Румба , тва за "Бялата лястовица" , "Дядо Йоцо гледа" не се ли учеха и развиваха къде четиринайстата година на хората ? ) за да прочетеш и евентуално разбереш по-горе написаното .

пп - абе не друго ама така се дава ярко зелена светлина на теми като тая - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=28852 :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Да Павка ,точно тогава се учат ! Но ме сърбят ръцете , и понеже тинейджъра е от братството , ще му задам няколко насочващи въпроса ! Защо Темида е с вързани очи , какво е дал героят за родината си , защо не постъпва той по лесния начин , защо се облича празнично като отива в затвора , защо полицаят не го съпровожда , къде е истината и къде е правдата и защо ходи като на парад по пътя !? Не е ли той самият, отговора !? Окото свиква и с най-красивото и най-грозното , сърцето само не може и потрепва !!! Но ,то няма очи !!! Плаче този който може , и все още е човек !!! Закона е създаден от човек за хората , но , не всички сме еднакви !!! :(
Прекрасен разказ , благодаря ти пич ,че ме накара да се замисля за много неща ,дето скоро не бях ги мислил !!! И не бъди като кокошките ,дето като им опре яйцето ,тогава търсят полог ! Не питай в неделя вечер за понеделник сутрин !!! :drinkers:
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Никой не съм молил да ми го напише,просто попитах за някаква идея,аз есето ще си го напиша нямам проблеми с това.
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”