Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Валерияна или Ванилията
Модератор: Paublo_Eskobar
- zapalen_92
- разбира нещата
Валерияна или Ванилията
Искам да попитам Bалерияна или Ванилията е по приемлива за аромат на житото?Ако някой знае кое по влудява и привлича рибите да ми отговори!!!Благодаря предварително 

- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
Re: Валерияна или Ванилията
по добре ползвай ванилияzapalen_92 написа:Искам да попитам Bалерияна или Ванилията е по приемлива за аромат на житото?Ако някой знае кое по влудява и привлича рибите да ми отговори!!!Благодаря предварително

- zapalen_92
- разбира нещата
Блгодаря
Благодаря мн .
Наистина има ефект този валериан.
))
Хванах 500 гр каракуда и така по малки шаранчета на с.Лесичери:)))
Наистина има ефект този валериан.

Хванах 500 гр каракуда и така по малки шаранчета на с.Лесичери:)))
- трапера
- сериозен играч
Пичове,като не вярвате-пробвайте.Нищо няма да загубите!Да ви кажа една друга щуротия!!!Есента бях при личната лекарка и мед.сестрата (приятелка на жена ми)реши да ми даде рецепта за"убийствена"стръв,която научила незнайно по какви причини от друг пациент.Човекът слагал в кутийката с белите червеиВАНИЛИЯ И КАНЕЛА
Викам си-тая нещо ме мята по върбите,но реших да пробвам и следващия уйкенд съм на Дунава,тъкмо даваше мряна.Мятам и засичам по часовник 30мин.-5мрени с нормален бял червей.Сложих от миризливия червей(беше станал кафяв от канелата) и за следващия половин час-8риби. 30мин.на обикновен червей 2риби.0ще 30мин.на миризливко ЦЕЛИ 12 МРЕНИ
До вечерта продължих да ловя само на омирисания.Зимата ходихме за морунаж,платика,косат и..... квото дойде и аз се бях охакал само с тайната стръв.Ей мамка му не ми бутна,колегата до мен си щипеше по някоя и друга риба а аз бях като в обран бостан.Взех от него нормален червей и аз ги подкарах,но нямаше мрени(януари си беше доста студено) Не знам само мрените ли си падат по тая миризма или беше случайност,но вече ходя само с нормални червеи,а различните миризми си ги нося в куфара.НЕнормални червеи забърквам на място и то в малки количества,като винаги си оставям неприкосновен запас от "натуралните" Шантава рибешка работа,не знаеш кога на какво ще вземал

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star