Огняново- зле

Модератори: bobopeli, sapuna

Empacher
новобранец
новобранец

Огняново- зле

Мнение от Empacher »

15 Октомври Огняново - поредното разочарование добре че бях по работа но вилата :cry:

тук там се ловяха костурчета на рибка от другата риба нямаше и помен
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Колега какво беше нивото на водата и на кое място ловеше,ако язовира го изпускат е нормално да не кълве рибата.
eventer
новобранец
новобранец

Мнение от eventer »

Явно само костурчетата минават през дупките на мрежите, май...
А мирната риба (август месец), колкото и малко да я имаше, беше с тения.
Винаги има риба, но от коя стана на въдицата...
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

eventer написа:Явно само костурчетата минават през дупките на мрежите, май...
А мирната риба (август месец), колкото и малко да я имаше, беше с тения.
Прав си колега август месец бях свидетел как една сутрин една лодка а вътре в нея два бидона с малки сомчета,бидоните натовариха на пикап и отпрашиха на някъде,към обяд доидоха на проверка от ИАРА и полицаи,като ги попитах за тези вандали те ми отговориха,че са хора на арендатора на платеното във Белопопци и са рецидив-бракониери и с тях оправия няма. :twisted:
Empacher
новобранец
новобранец

Мнение от Empacher »

Поборников написа:Колега какво беше нивото на водата и на кое място ловеше,ако язовира го изпускат е нормално да не кълве рибата.
нивото се беше покачило, определено не го изпускаха ,
мястото до стената близо до стълбите бетоновите ,
дълбочина около 3 метра ,
захранка 2кг
директен 9м
стръв торен , бял, хляб, жито , царевица с аромат на ягода
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Посещавам Огняново от доста години и за този сезон от годината съм си изградил мнение че рибата трябва да се търси по дълбокото 8-10 мт.Миналата година по това време извадих доста прилични костури по 700-800гр. на миди които събирах покраи брега на 30см.дълбочъна.
Аватар
RINO
новобранец
новобранец

Мнение от RINO »

Днес(28.10) бяхме там със мой колега.Рано сутринта атакувахме откъм устието, но без никакъв успех след като пробвахме на рибета и блесна.Към обяд се преместихме към стената -от страната на кулата и резултата до 16.30 беше общо 8бр.костурчета хванати на "кубинки" .По мое мнение и според наблюденията ми в днешният ден костур не се ловеше !
joco

Мнение от joco »

RINO написа:Днес(28.10) бяхме там със мой колега.Рано сутринта атакувахме откъм устието, но без никакъв успех след като пробвахме на рибета и блесна.Към обяд се преместихме към стената -от страната на кулата и резултата до 16.30 беше общо 8бр.костурчета хванати на "кубинки" .По мое мнение и според наблюденията ми в днешният ден костур не се ловеше !
Рино,направил си две грешки:1.Костура не е при кулата,а на около километър от нея.Има заливче с много водорасли и се лови през тях на дълбочина около 2-2,50 метра.2.Стръвта за костур е щипок.Правят се по 30-40 костура около и над педя.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”