Рибарски Магазини в София

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Рибарски Магазини в София

Мнение от Ivak »

Та решавам аз в неделя следобяд да се замъкна за риба ама няма стръв---- проблем никакъв ще оскча до кварталното магазинче и готово ама нц
Обиколоих всички магазини който зная три в Овча купел, Майсторски риболов, в Красно село, Дием фисинг, Граувел, един в Красна поляна и един до околовръсното но нищо не работи в неделя :evil: :evil: :evil:
Единия работеше но ми затвориха под носа.
Толкова ли са забогатяли тези търговци да им е.. ма...та еснафска.
Ако някой знае магазин който работи със сигурност в Неделя в Западния край на София или в центъра да каже.

П.С. Във всички други градове в който съм търсил магазини в неделя има такива дето работят, в Русе само един не работи ама то тука в София големите търговци и професионалисти, миндили скапани. :evil:
saksi
фен клуб-скобар

Магазин

Мнение от saksi »

Иво,би ли ми разяснил какво е МИНДИЛ :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

В Горубляне и преди Пежо магазина работят в неделя или поне колкото пъти съм ходил са работили
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ще знам за следващия път за този магазин :!:

А миндил е едно такова мърляво, утрепано, нелицеприятно същество

Късно вечер излизат по околовръсното такива ама трябва да ги осветиш с фаровете за да ги видиш :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Кат гледам Бъри ти е доста близо :wink: Значи Княжево на Борис . Кат пътуваш за към Владая ти се пада у лево и има един риболовец изрязан от картон и захванат за вратата ! В неделя арбайтен доста отрано :wink:

barutchiata написа:В Горубляне и преди Пежо магазина работят в неделя или поне колкото пъти съм ходил са работили
Тъй , тъй , това беше единят от двата магазина в София в които имаше воблери на Йо Дзури ( другият беше на Тодор Александров ама го отнема :? ) ! Е некой ги изкупи :? Сигур щот ги продаваха доста под себестойността им - 8 кинта за брой при реални 17 кинта и то поръчани през Кабелас за същите !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Pachko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Pachko »

Колега н пазара в Подуяне има един малак магазин, ба4ка и в Неделя, даже отваря много рано сутринта
По-голям Шаран от рибаря няма!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

айде и аз да ви светнем :wink: отскоро в Младост4 има един магазин който ме очарова с работното си време-през седмицата-от 8,а сьбота и неделя-от.....04 сутринта :lol: той е мальк,но доста добре снабден според мене,а и девойката на която попаднах ми се стори светната в нещата,да не говорим,че беше и любезна..качеството на стрьвта сьщо ми хареса,а и имаше и ЗЕМЕН червей,което както знаеме,в София си е рядкост.Намира се на следното място:като се подмине Деницата в посока Витоша,на пицария Верона се завива наляво по линията на рейс 305(там 306 завива надясно,а 76-продьлжава направо),след 100м има нещо като у образно крьстовище-там надясно и само направо,след около 500м вляво има автомивка,с крьчма,бензиностанция и техн. прегледи(мога да ви ги уредим с/у 30лв :lol: ),плат паркинг и пр от стената на която сграда стьрчи един изкуствен моторист...нема как да се сбьрка-други препарирани мотористи нема в софия:))та точно срещу това нещо-в блока отсреща е магазинчето..айде,наслука
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

....а МИНДИЛ е нещо протвоположно на ЛОНГУР,като хибрида(средното положение м/у двете) се нарча МИХЛЮЗИН..надявам се да бях полезен :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
keymaker
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от keymaker »

преди тунела от центъра към люлин .на светофара в дясно първия блок по средата от пътя се вижда .и в 3:00 но6теска 6те те обслужат само звънка6 на зван4ето и готово
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”