Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Рибарски Магазини в София
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Рибарски Магазини в София
Та решавам аз в неделя следобяд да се замъкна за риба ама няма стръв---- проблем никакъв ще оскча до кварталното магазинче и готово ама нц
Обиколоих всички магазини който зная три в Овча купел, Майсторски риболов, в Красно село, Дием фисинг, Граувел, един в Красна поляна и един до околовръсното но нищо не работи в неделя
Единия работеше но ми затвориха под носа.
Толкова ли са забогатяли тези търговци да им е.. ма...та еснафска.
Ако някой знае магазин който работи със сигурност в Неделя в Западния край на София или в центъра да каже.
П.С. Във всички други градове в който съм търсил магазини в неделя има такива дето работят, в Русе само един не работи ама то тука в София големите търговци и професионалисти, миндили скапани.
Обиколоих всички магазини който зная три в Овча купел, Майсторски риболов, в Красно село, Дием фисинг, Граувел, един в Красна поляна и един до околовръсното но нищо не работи в неделя

Единия работеше но ми затвориха под носа.
Толкова ли са забогатяли тези търговци да им е.. ма...та еснафска.
Ако някой знае магазин който работи със сигурност в Неделя в Западния край на София или в центъра да каже.
П.С. Във всички други градове в който съм търсил магазини в неделя има такива дето работят, в Русе само един не работи ама то тука в София големите търговци и професионалисти, миндили скапани.

- barutchiata ©
- Администратор
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Кат гледам Бъри ти е доста близо
Значи Княжево на Борис . Кат пътуваш за към Владая ти се пада у лево и има един риболовец изрязан от картон и захванат за вратата ! В неделя арбайтен доста отрано
) ! Е некой ги изкупи
Сигур щот ги продаваха доста под себестойността им - 8 кинта за брой при реални 17 кинта и то поръчани през Кабелас за същите !!!

Тъй , тъй , това беше единят от двата магазина в София в които имаше воблери на Йо Дзури ( другият беше на Тодор Александров ама го отнемаbarutchiata написа:В Горубляне и преди Пежо магазина работят в неделя или поне колкото пъти съм ходил са работили

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
айде и аз да ви светнем
отскоро в Младост4 има един магазин който ме очарова с работното си време-през седмицата-от 8,а сьбота и неделя-от.....04 сутринта
той е мальк,но доста добре снабден според мене,а и девойката на която попаднах ми се стори светната в нещата,да не говорим,че беше и любезна..качеството на стрьвта сьщо ми хареса,а и имаше и ЗЕМЕН червей,което както знаеме,в София си е рядкост.Намира се на следното място:като се подмине Деницата в посока Витоша,на пицария Верона се завива наляво по линията на рейс 305(там 306 завива надясно,а 76-продьлжава направо),след 100м има нещо като у образно крьстовище-там надясно и само направо,след около 500м вляво има автомивка,с крьчма,бензиностанция и техн. прегледи(мога да ви ги уредим с/у 30лв
),плат паркинг и пр от стената на която сграда стьрчи един изкуствен моторист...нема как да се сбьрка-други препарирани мотористи нема в софия:))та точно срещу това нещо-в блока отсреща е магазинчето..айде,наслука

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
преди тунела от центъра към люлин .на светофара в дясно първия блок по средата от пътя се вижда .и в 3:00 но6теска 6те те обслужат само звънка6 на зван4ето и готово
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126