Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли между вас ТВ техници ?
Модератор: dantho.mihov
- nordf
- вече хвърля и на тежко
Има ли между вас ТВ техници ?
Зравейте колеги ,
Нуждая се от инфо за телевизор Sony Trinitron .
Ако някой е запознат ,моля да ми пише ,тук или на ЛС ,за подробности .
Благодаря предварително .
Наслука .
Нуждая се от инфо за телевизор Sony Trinitron .
Ако някой е запознат ,моля да ми пише ,тук или на ЛС ,за подробности .
Благодаря предварително .
Наслука .

- nordf
- вече хвърля и на тежко
Re: Има ли между вас ТВ техници ?
Инфо .
"Играх" си със сервизното меню и без да искам го изключих от там .Сега се включва ,но след 10 секунди се самоизключва , и сега незнам как да го оправя .
От ТВ сервизите не ми дават информация .
П.П. Модел KV29X2E .Шасито е AE-3.
В нета не намерих нищо за този модел ,вече три дена се ровя и нищо
.
"Играх" си със сервизното меню и без да искам го изключих от там .Сега се включва ,но след 10 секунди се самоизключва , и сега незнам как да го оправя .
От ТВ сервизите не ми дават информация .
П.П. Модел KV29X2E .Шасито е AE-3.
В нета не намерих нищо за този модел ,вече три дена се ровя и нищо

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Попитай тук:http://forum.eshop.bg/-може да помогнат ако имат желание.
Успех.
Успех.
-
- разбира нещата
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- nordf
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,
hgtod ,в този форум опитах ,но уви ,такава информация се разменя само м/у професионалисти, а аз съм любител
takezo ,а пък тук имам проблеми с регистрацията
,и няма начин да се свържа с въпросното лице
Благодария Ви за отзивчивоста .
Продължавам с търсенето ,все нещо ще изникне .
hgtod ,в този форум опитах ,но уви ,такава информация се разменя само м/у професионалисти, а аз съм любител

takezo ,а пък тук имам проблеми с регистрацията

Благодария Ви за отзивчивоста .
Продължавам с търсенето ,все нещо ще изникне .

-
- разбира нещата
Аз ще се свържа с него и ще ти пратя ...nordf написа:takezo ,а пък тук имам проблеми с регистрацията,и няма начин да се свържа с въпросното лице
![]()
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- krokibg
- учете се от него
http://www.user-manuals.com/advanced_se ... aaa7ef059c
На този адрес можеш да си купиш книжката за управление на телевизора.Намерих и схема но тя не ти върши работа за това което трябва да направиш!!!
Според мен,когато включиш телевизора,трябва веднага да натиснеш опцията "Меню" на дистанционното и неби трябвало в режим на меню,телевизора да исключва.Ако червената лампичка ти мига постоянно,значи си в режим на тестване на телевизора и по този начин,техниците првавят тестовете в такъв режим и червения светодиод примигва постоянно.така че,включваш и веднага натискаш опцията "Меню" и започваш настройките една по-една и дано го настроиш както си е бил.Аз още ще търся и ще питам,ако нещо излезе ще те светна за да си гледаш телевизора и да не стои като паметник
Успех !!!
На този адрес можеш да си купиш книжката за управление на телевизора.Намерих и схема но тя не ти върши работа за това което трябва да направиш!!!
Според мен,когато включиш телевизора,трябва веднага да натиснеш опцията "Меню" на дистанционното и неби трябвало в режим на меню,телевизора да исключва.Ако червената лампичка ти мига постоянно,значи си в режим на тестване на телевизора и по този начин,техниците првавят тестовете в такъв режим и червения светодиод примигва постоянно.така че,включваш и веднага натискаш опцията "Меню" и започваш настройките една по-една и дано го настроиш както си е бил.Аз още ще търся и ще питам,ако нещо излезе ще те светна за да си гледаш телевизора и да не стои като паметник

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Не барай там където ни си ......
Утре ще имаш имфо на лични 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
Факт !
- krokibg
- учете се от него
Момчета,кой да пита като тези хора работят за пари и ще му кажат да закара телевизора за да го одръгнат !!! Той нали човека е питал сигурно там по сервизите !!! Много сте ми интересни,или се опитва да си го настрои сам или отива,носи го,плавят го и си плаща,това е системата
Както казах и в предния пост,да включи телевизора,да натисне веднага менюто и да остане в режим на Мемю и трябва да му позволи да се ровичка из менюто.Логично е да не исключва в такъв режим и да се бори с това меню,стига да е запомнил къде се е навирал.Нищо лично,просто се пишат глупости и предложението да се обади и да пита е направо смешно,освен ако на някой брата не работи там и да е предупреден че ще се обажда човек от Мадрид да му кажат какво да прави
Айде останете си с здраве

Както казах и в предния пост,да включи телевизора,да натисне веднага менюто и да остане в режим на Мемю и трябва да му позволи да се ровичка из менюто.Логично е да не исключва в такъв режим и да се бори с това меню,стига да е запомнил къде се е навирал.Нищо лично,просто се пишат глупости и предложението да се обади и да пита е направо смешно,освен ако на някой брата не работи там и да е предупреден че ще се обажда човек от Мадрид да му кажат какво да прави

- nordf
- вече хвърля и на тежко
Здравейте ,
Благодаря ви за съдействието и помоща ,която ми оказвате .
Колегата Л.ВИЧЕВ- krokibg ,е прав ,искам сам да го оправя ,не че немога да го оправя и в сервиз ,но там наистина ще ми одерът кожата .Вече съм го прежалил ,въпреки това ,че е първата ни нова придобивка след като пристигнахме в Испания.
Като чуят за такъв модел ТВ в обикновен сервиз ,"бягат " надалеч/поне тук е така/ ,защото е много трудоемко да се смени напр. един драйвер ,който с обикновен поялник не може да се пипне ,само в оторизиран сервиз .
Колега ВИЧЕВ ,опитах с твоя метод ,обаче не става .В това меню се влиза с определен код ,комбинация с бутоните на ТВ.Аз набирам тази комбинация ,но не ми стига време да вляза в него/сервизното меню/ ,тъй като захранването се самоизключва ,но както и да е ще поровя още малко и като не бива ,тв-то ще отиде в небитието
,колкото и да ми е на сърце ,все пак 10 години ми служи "безотказно" ,докато аз не таковах пезажа
Останете си със здраве и успех по водоемите .
Наслука.
П.П. Ако все пак успея да го върна към "нов живот" ,ще пиша .
Благодаря ви за съдействието и помоща ,която ми оказвате .
Колегата Л.ВИЧЕВ- krokibg ,е прав ,искам сам да го оправя ,не че немога да го оправя и в сервиз ,но там наистина ще ми одерът кожата .Вече съм го прежалил ,въпреки това ,че е първата ни нова придобивка след като пристигнахме в Испания.
Като чуят за такъв модел ТВ в обикновен сервиз ,"бягат " надалеч/поне тук е така/ ,защото е много трудоемко да се смени напр. един драйвер ,който с обикновен поялник не може да се пипне ,само в оторизиран сервиз .
Колега ВИЧЕВ ,опитах с твоя метод ,обаче не става .В това меню се влиза с определен код ,комбинация с бутоните на ТВ.Аз набирам тази комбинация ,но не ми стига време да вляза в него/сервизното меню/ ,тъй като захранването се самоизключва ,но както и да е ще поровя още малко и като не бива ,тв-то ще отиде в небитието

Останете си със здраве и успех по водоемите .
Наслука.
П.П. Ако все пак успея да го върна към "нов живот" ,ще пиша .

- krokibg
- учете се от него
Дай точното описание на модела.Всичко което можеш да дадеш като модел,цифри,точки,абе препиши от книжката точния модел и т.н.Взех го на сериозно и доста се порових а и на хора се обадих ама искам по точни параметри да видим какво ще стане до ден-два !!!
- nordf
- вече хвърля и на тежко
Марка :SONY Super Trinitron -100Hz - Digital Plus
Модел : KV29X2E
Шаси : АЕ - 3
ДУ - RM-831 (двулицево)
Това е всичко ,което знам и по книжка .
П.П. Трудно се намира инфо за него и то платено ,доста .
Все пак ,Благодаря .
Ако не бива ,вече казах ,ще го сменя с нов .
Модел : KV29X2E
Шаси : АЕ - 3
ДУ - RM-831 (двулицево)
Това е всичко ,което знам и по книжка .
П.П. Трудно се намира инфо за него и то платено ,доста .
Все пак ,Благодаря .
Ако не бива ,вече казах ,ще го сменя с нов .

- krokibg
- учете се от него
Пратих тези данни на един от най-добрите майстори в Пловдив.Утре като слизам до града ще мина през друг майстор и него ще помоля за помощ.Даже мисля че той ще свърши работата но нека да не говоря предварително.Споко,няма да го хвърлиш,ще намерим чалъм да го отремонтираш,само да кажат как се влиза в менюто при това положение а другото сам ще го направиш !!!