Всичко най-добро, колеги!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Всичко най-добро, колеги!

Мнение от sandista »

AL KAPONE написа:
mishel написа:a6kolsyn
Мунчо.. само ей такива ще останат, дето пишат турска дума на латинища с арабски цифри 8) дано си доволен 8)
;(

От доста време насам форума се промени , за зло или добро се подмлади. Ама пустата младеж няма спирка - спами , дразни и какво ли още не. Няма лошо - пубертета не прощава! Но хората се поизнервиха , няма го разбирането , обяснението и тн. Приятелката ми се регистрира , чете,чете зададе въпрос ( за някой може би елементарен) и бе освиркана и след това дори и затвориха темата. Тя помоли мода и си изтри акаунта.
Истинските експерти в риболова все по-малко пишат. Ангажирани са хората , не могат да влязат и за 1 час да прочетат 20 теми с по 50 оспамени страници например. Трябва да уважаваме хората отделили си от времето да споделят от житейския си опит и да ни направят съпричастни на техните излети. А Мунчо определено е един от тях ! Без него форума ще стана с една крачка по-напред към teen-ager.bg, pomagalo , bg-mamche и тн. Да не забравя какво означава думата " Форум". Всеки има право на мнение !
Мунчо , батка, ако беше от някой карп тиим да сме те пуснали да си ходиш, ама тук се нуждаем от пуристките ти съвети .. спининга все повече се популяризира и са нужни хора с експириънс ... :) Седи тука и не се ядосвай за глупости :)
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

sampo написа:Е Обърни внимание , текучеството при тях е по голямо отколкото при нас :lol: :lol: :lol: .
Избора си е твой , аз не бих се отказал.
Леле ,колко си прав .
То наистина голямо текучество настана. :wink:
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Аре стига ве момчета. Има достатъчно турски сериали по телевизият напоследък. Кой форум, кво написали, кои сме ние. ИНТЕРНЕТ е виновен, ама няма кой да го изтрие. Ха ха ха. Смея се от сърце!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колега Мунчо, вчера като пусна онази тема, поне 3-4 пъти ти препрочетох поста преди да пиша. Доста недоумявах, понеже темата по същество никак не ми се връзваше с пуристките ти възгледи, пък сега вече започва да ми прилича на "активно мероприятие"- сиреч, пускаш тема която в 99.9% от случаите ще бъде заключена и изтрита и после си тръгваш, понеже не търпиш дори и предварително регламентирана цензура :idea: :wink: Това разбира се си е твое право, но защо точно по този начин. Жалко че Форума ще остане с един редови спинингист по-малко, но правото на избор си е твое! От мен: само успехи и късмет!!!

Бачо
Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Четох ,четох и пак не го проумявам.И искренно се надявам да си промениш решението.Верно всеки си знае защо го прави но без теб раздела спининг обеднява много.Ти и Павел сте ни примерите и учителите в този риболов и дано си остане така за напред.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Темата си му беше нормална, в крайна сметка! Беше повдигнал по коректен начин в раздел "Препоръки и оплаквания" един принципен въпрос относно един детайл в правилата. Останах с впечатление, че той лично не е нарушил никакви правила. Освен това, темата беше, така да се каже, интелигентна, макар и малко периферна за риболовен форум!...Вероятно е преценена като излишно политизиране!?... Не можеше ли да се реагира, в такъв случай, по по-недрастичен начин?
Подходящо е, според мен, този, който я е изтрил, да се мотивира публично, защото , иначе,може да излезе, че нещата вървят към произвол - нещо, което не ми се ще да е истина!
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Според мен не е само раздела спининг. Рядко ителектуален и забавен изказ имат и двамата , та ги попрочитам де им срещна мненията. В случая обаче, Мунчо го разбирам . Нека уважим решението му.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

да ви кажа това нещо с отказването май си е присъщо на нас българите.ще дам един пример може би не особено подходящ - та значи играя аз една игра в продължение на година може би(на 27г съм все още има нещо детско в мен) и там с още доста хора си лафим, бъзикаме, съюзяваме, играем задружно, бием наред другите и т.н. абе с голям кеф си влизах да играя.по едно време се получиха некви малки(ама като казвам малки наистина бяха малки) дразги и като се почна едно напускане на хора немож ги спря.а уж всичките на горе долу моята възраст +- 2години.тук май нещо такова ще да ? вас (с butnik-а) изобщо не мога да разбера :!: :?: ние дето трябва да попиваме от вас, не само неща за риболова но и за живота, на това ли ще се научим ? ваша си работа, със здраве и много късмет.
Изображение
Незнанието не е извинение.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Всичко най-добро,колеги - Мунчо и Бутника.Риболова е удоволствие и релакс тогава,когато се практикува от широко скроени хора,които в никой случай не се вземат насериозно в това хоби.Който започне да се изживява като велик и непререкаем,несъмнено стига до непреодолим конфликт между "его"-то си и останалите "плебеи",осмеляващи се даже и да риболовстват...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бих искал,така да вметна нещичко,помежду другото :!: :!: :!: Обърнете внимание на това,че няколко човека изгарят заради раздразнение в момент когато модовете дебнат,някой да се оака заради неправилно формулиран пост :idea: :idea: :idea: Викам да се спрем,молбата ми е към абсолютно всички,тези които уважават желанието на Мунчо и тези които не са съгласни с решението му.Да се спрем да пишем по въпроса,докато още някой не се напъне да се чекне с модовете и да изгори я за месец,я за постоянно.Все пак,момчето помоли да несе отговаря на темата а вижте какво стана,истрещяха още хора.Поздрав !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”