Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Габарево
Модератор: sapuna
- bgstan
- ще става разбирач
Инфо за Габарево
По принцип са ми ясни условията. Ама като ходих за последно казваха ,че ще го грепосват. Та си мисля тази събота или неделя да ходя там да не се окаже че няма никой. Ако някой е ходил скоро и има инфо да пише.
Re: Инфо за Габарево
В неделя бях там и си работеше . Стоях малко и хванах само 1 шаранче , но колегите покрай мен се бяха отчели добре . Успех ти желея 

- bokatasz
- новобранец
И аз така разбрах че ще го грипосват и изоставят.Но незнам да ли е актоална информацията!
- bgstan
- ще става разбирач
Няма да го изоставят. Иначе ще го грипосват и изпускат заради каракудата за да я изчистят. Мерси колега за инфото предполагам че до събота или неделя няма да го изпуснат и ще си хвана някое шаранче ,че да легне в тавата с домати и орехи. Дано да има слука.
- bokatasz
- новобранец
Ми успех колега. И на мен ако котка не ми мине пътя може да се видим там! 

Прясна информация някой да има ?
колега виш из форума имаше топла топла информация,казаха че до края на месеца е безплатно а шарана се плаща по 4 лева ама не съм мн сигурен да не съм се объркал с датите така че провери пак.
да си рибар не само да ходиш за риба и да хващаш,а когато не хващаш да продължаваш да ходиш
извиняваи колега за гилабово ставаше въпрос аз съм се объркал,а до колкото знам от приятели си вари на габарево-червноперка,костур,каракуда,бабушка, и рядко шаран.по 3 лева на пръчка и броят с колко пръчки влизаш.на червеи ловят до колкото знам.един колега ми се хвалеше че до обяд напълнил едно бидонче с костури и каракуди.а и щука излиза,плаща се само шарана и щуката другото не.наслука
да си рибар не само да ходиш за риба и да хващаш,а когато не хващаш да продължаваш да ходиш
-
- учете се от него
Някой има ли прясно инфо, какво е положението там- ще го изтакат ли или все още може да се лови???
Миналата седмица като ходих говорих с човека , който събира таксата и ми каза , че някъде до средата на ноември ще работят , но май и той не беше много сигурен . Все пак мисля да отида тази неделя да проверя 

- bgstan
- ще става разбирач
Големи каракуди забравете. Хората изпускат язовира за да изчистят каракудата да не им яде от храната.