Видовете пръчки

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
rainmak9r
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Видовете пръчки

Мнение от rainmak9r »

Kаква е разликата м/у и в какви риболовни ситуации се използват директните телескопи, телескопите с водачи, фидерите, мачовете, щеките, болонезите и спинингите?
Последно промяна от rainmak9r на Сря Апр 18, 2007 11:09 pm, променено общо 1 път.
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Видовете пръчки

Мнение от man1966 »

rainmak9r написа:Извинете за некомпетентността ми, но съм напълно начинаещ и искам да натрупам малко познания относно вече любимото ми хоби. Та въпросът ми е каква е разликата м/у и в какви риболовни ситуации се използват директните телескопи, телескопите с водачи, фидерите, мачовете, щеките, болонезите и спинингите?
Брях че въпросче си спретнал-тука цел роман мое да се изпише, затуй почвай да ровиш в предишнете теми и мнения.Отговорите са там некъде... :wink:
Я елате рибенца при батко...
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Мааалееии,ти колега си постнал въпрос за 3 годишен научен труд :shock: ами поразрови се из форума и ще намериш доста отговори на твоите въпроси :wink:
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

Моят съвет е: отиди в някои риболовен магазин и продава4ите с удоволствие ще те упътят по вапроса.. Успех!
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

И аз подкрепям Smokey.
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

То и във всеки магазин няма да му помогнат. На някой места знаете ли какви марди има. Или не им се занимава или и те разбират колкото мен :) Но все пак когато видиш нагледно нещо и някой ти го обясни на момента го разбираш много по-добре.
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

според мен пръчките за които питаш освен за всичко друго стават и за ловене на риба.дългите -за дълги риби,дебелите-за дебели,и така нататък.... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

rainmak9r написа:Извинете за некомпетентността ми, но съм напълно начинаещ и искам да натрупам малко познания относно вече любимото ми хоби. Та въпросът ми е каква е разликата м/у и в какви риболовни ситуации се използват директните телескопи, телескопите с водачи, фидерите, мачовете, щеките, болонезите и спинингите?
Колега по принцип не е много важно каква ти е пръчката,по важно е кой стои зад нея,щото тя сама неможе да лови риба!
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Ванко написа:
Колега по принцип не е много важно каква ти е пръчката,по важно е кой стои зад нея,щото тя сама неможе да лови риба!
Както и обратното е вярно обаче макар и с по-малка сила :)
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

Livo написа:
Ванко написа:
Значително по малка :idea: :!:
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Ванко написа:
Livo написа:
Ванко написа: Колега по принцип не е много важно каква ти е пръчката,по важно е кой стои зад нея,щото тя сама неможе да лови риба!
Значително по малка :idea: :!:
"Всичко е от значение...но ето това е най важното" ... и тука сега биваше да туря една снимка на ония как пие загорка ама не ми се занимаваше :lol:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Колега , имаш ли билет???
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”