Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Видовете пръчки
Модератор: bobopeli
- rainmak9r
- новобранец
- Обратна връзка:
Видовете пръчки
Kаква е разликата м/у и в какви риболовни ситуации се използват директните телескопи, телескопите с водачи, фидерите, мачовете, щеките, болонезите и спинингите?
Последно промяна от rainmak9r на Сря Апр 18, 2007 11:09 pm, променено общо 1 път.
- man1966
- ще става разбирач
Re: Видовете пръчки
Брях че въпросче си спретнал-тука цел роман мое да се изпише, затуй почвай да ровиш в предишнете теми и мнения.Отговорите са там некъде...rainmak9r написа:Извинете за некомпетентността ми, но съм напълно начинаещ и искам да натрупам малко познания относно вече любимото ми хоби. Та въпросът ми е каква е разликата м/у и в какви риболовни ситуации се използват директните телескопи, телескопите с водачи, фидерите, мачовете, щеките, болонезите и спинингите?

Я елате рибенца при батко...
-
- кандидат преподавател
Моят съвет е: отиди в някои риболовен магазин и продава4ите с удоволствие ще те упътят по вапроса.. Успех!

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- Ванко
- научил се да хвърля
Колега по принцип не е много важно каква ти е пръчката,по важно е кой стои зад нея,щото тя сама неможе да лови риба!rainmak9r написа:Извинете за некомпетентността ми, но съм напълно начинаещ и искам да натрупам малко познания относно вече любимото ми хоби. Та въпросът ми е каква е разликата м/у и в какви риболовни ситуации се използват директните телескопи, телескопите с водачи, фидерите, мачовете, щеките, болонезите и спинингите?
Както и обратното е вярно обаче макар и с по-малка силаВанко написа:Колега по принцип не е много важно каква ти е пръчката,по важно е кой стои зад нея,щото тя сама неможе да лови риба!rainmak9r написа:Извинете за некомпетентността ми, но съм напълно начинаещ и искам да натрупам малко познания относно вече любимото ми хоби. Та въпросът ми е каква е разликата м/у и в какви риболовни ситуации се използват директните телескопи, телескопите с водачи, фидерите, мачовете, щеките, болонезите и спинингите?

- Ванко
- научил се да хвърля
Значително по малкаLivo написа:Както и обратното е вярно обаче макар и с по-малка силаВанко написа:Колега по принцип не е много важно каква ти е пръчката,по важно е кой стои зад нея,щото тя сама неможе да лови риба!rainmak9r написа:Извинете за некомпетентността ми, но съм напълно начинаещ и искам да натрупам малко познания относно вече любимото ми хоби. Та въпросът ми е каква е разликата м/у и в какви риболовни ситуации се използват директните телескопи, телескопите с водачи, фидерите, мачовете, щеките, болонезите и спинингите?

"Всичко е от значение...но ето това е най важното" ... и тука сега биваше да туря една снимка на ония как пие загорка ама не ми се занимавашеВанко написа:Значително по малкаLivo написа:Както и обратното е вярно обаче макар и с по-малка силаВанко написа: Колега по принцип не е много важно каква ти е пръчката,по важно е кой стои зад нея,щото тя сама неможе да лови риба!![]()