Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Еконт-добри думи от мен
Модератор: dantho.mihov
Еконт-добри думи от мен
Преди месец и кусур пуснах тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... LD#p425598 и щях да зарадвам колегата sarafov ако не я бяха потрошили при доставката
След подадената от мен рекламация днес ми изплатиха обещетението-точно колкото бях предявил.50лв. цената на пръчката +11,20лв транспортни разходи в двете посоки=62лв и 20ст.
Браво на тях 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Re: Еконт-добри думи от мен
колега радвам се за това което е станало.според мен една уважаща себе си фирма не би трябвало при положение че е виновна да не си понесе последствията.все пак именно заради интернет и форумите където могат да се прочетат много неща,верни повечето, те не смеят да се ебават, че утре леко по-леко ще им намаляват поръчките.

Незнанието не е извинение.
- krokibg
- учете се от него
Какво има толкова да се пингяват с хората !!! Плащат си това което е по договор и който е транспортирал стоката,веднага му се спират от заплатата парите за повредената стока.Колкото човека през този ден са имали допир до пратката,направо им се пишат на задника и да видите тогава,миндилите които товарят и разнасят пратките,как ще ги пазят като очите си.Лесно и просто за испълнение но лакомията е огромна и може би,ако някой не отиде да си получи парите за обещетението,евентуално маже някой да се подпише и да цунка парите за себе си.Събрание,обясняват им правилата и който няма намерение да ги спазва,веднага аут от фирмата и да върви на майната си .Това е начина !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- научил се да хвърля
Ами честито колега. И аз се сблъсах с тяхното "добро" обслужване. Чудно ми е едно нещо как след като толкова хора изпищяха от Еконт продължават да работят с тях. Скоро трябваше да пращам една макара на колега от форума, но той си държеше да е по Еконт въпреки, че му споделих какво ми се случи съвсем скоро. Наблюдавам точно това, че който е получателя гледа кой е най-близкия офис до дома му и къде ще му е най-удобно да си вземе пратката, а този който я изпраща? Който не се е упарил незнае за какво ходене по мъките става дума след като ти унищожат пратката. Така че призовавам и куповачите и продавачите да се съобразяват един с друг. Мога да заява, че фирмата в която работя всеки ден изпраща наистина чуплива стока по друг спедитор и до сега за толкова години нямаме един гаф - незнам случайност ли е това или просто хората вече са се научили да превозват правилно 

Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
Не искам да адвокатствам на никой,просто останах доволен от решаването на проблема.Не може само да плюем,я някоя фирма,я ИАРА
Решаването на проблема с мундарлъка на някои служители,Любо го описа 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
При всички куриерски фирми има издънки ,важното е да си поемат отговорността ако се наложи. 

- krokibg
- учете се от него
Малелеле,само ако менажерите имат желание,всичко ще се оправи за отрицателно време.Ама те хайванчетата,просто не си гледат работата и само гонят малките путки из офисите да карат влака
Ако съм собственника на фирмата,първо от тях ще почна.Всеки офис е различно и в един ако работят акуратно благодарение на съвестния им ръководител,в други два са го ударили на уволнение и се правят че ръководят а цял ден пият кафета и гонят пички из офиса

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- ще става разбирач
Колега Узов,бързам да те успокоя,че праткатата ти (макара)пристигна невредима и чака новия си собственикuzov написа:Скоро трябваше да пращам една макара на колега от форума, но той си държеше да е по Еконт въпреки, че му споделих какво ми се случи съвсем скоро.

Stand and fight