Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Крадлив народ !
Модератор: dantho.mihov
- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
Крадлив народ !
Здравеите колеги,искам да ви споделя днес какво ми се случи.Решавам след училище (по обяд) да отида за риба ,паля колата и гас към Агалина отивам там и заварвам 6-7 зарганджи които яко дърпат "човки".оставям си багажите (плавници,сак с неопрена,харпун и тн.) на скалата и викам даи малко ще ги погледам как вадят зарганчета.Поприказвах си с 2-3 и реших и аз да се залавям за "работа" облякох се прибрах си дрехите (стар анцунг ,хавлия и гуменки) в сака и савсем спокоино си го наврях между две скали да не го вземе морето.Тръгвам да влизам в морето но понеже съм колегиален решавам да заобиколя по чукарите бос и да отида да вляза от наи големия прибои само и само да не смощавам "колегите" като премина пред тях както и да е с 300 зора влязох в морето без поражения.отдалечих се на разтояние от рибарите и започнах да си гмуркам и така 4-5 часа.Взе да се скрива слънцето и реших да излизам.След доста блъскане в скалите успявам да изляза и отивам да си взема хавлията ...ДА ама неее хавлията липсва и не само хавлията ами целия сак с дрехи гуменки и т.н.Поглеждам двете момчета от дясно на мен които фърлят за сафрит и ги питам дали са виждали един син сак,те ми отговарят че не са го виждали и че когато са дошли вече нямало никои на скалите,всички предишни колеги вече са били заминали.
Часът е 7,вече се стъмва,почва да става студено а аз седя с неопрена и гледам тъпо,нямам нито дрехи нито хавлия нито обувки нито нищо.....Помолих едното момче да ми даде да звана един телефон на Баща ми да доиде да ми донесе някви дрехи да се прибера обаче за касмет тои пък няма с кво да доиде,както и да е ,ясно беше че ще се прибирам с неопрена нищо че колата ще стане на гъз.Събрах си багажлъците и бос лека полека нагоре по пътеката към колата.Отивам до колата,почвам да си пребирам работите и поглеждам по едно време от дясно на мен един казан около и в които се мъдрят моите дрехи
Отидох събрах си ги и останових че липсва единствено сака които представлява един прост човал от брезент нищо повече.В краина сметка пак се прибирах с неопрена понеже ме беше гнус да си облека дрехите.Чудя се какви "колеги" трябва да са тези дето за един нищо и никав сак ще ти изхвърлят дрехите в казана без да им мигле окото.Разбирам да имаше нещо ценно вътре да го вземат,разбирам като са толкова гладни нека докато сам в морето да ми пребъркат сака но като не намерят нищо да си го оставят пак на мястото,ама тва вече е прекалено грозна и тъпа постъпка....нямам думи!!

- krokibg
- учете се от него
Re: Крадлив народ !
Да се смее ли човек или да плаче
Верно ли прибраха сака тия миндили
Верно,много идиоти има по белия свят но и нашите изобщо не им се дават.Гадна работа,верно !!!
Ами ключа за колата как го намери,него къде го беше заврял че не са го взели

Ами ключа за колата как го намери,него къде го беше заврял че не са го взели

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
да не са го взели да си приберят зарганчето ?
Ебах ти и тъпотията.
Все ми се струва ,че може да е работа на някой екоактивист.Да си помислил ,че е захвърлен или забравен.
Ебах ти и тъпотията.
Все ми се струва ,че може да е работа на някой екоактивист.Да си помислил ,че е захвърлен или забравен.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Супер се е получило бе , сега като си видиш сака ще може да им хвърлиш една тупаница 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе такъв народ се е навъдил,че като се изсе**ш те дебнат да се махнеш да ти вземат гъзпапира.....

Без риболов няма любов !
Ами ключа за колата как го намери,него къде го беше заврял че не са го взели ???
Добър въпрос ...
Добър въпрос ...
- valeri
- разбира нещата
По този въпрос може много да се пише!
Ами ти стискай зъби да не си като тях

Ами ти стискай зъби да не си като тях

Кой ТЯХ ... ???
-
- новобранец
Много неприятна работа.До сега са ми открадвали 5 чифта гумени цървули, които ползвам да отида по скалите до морето, за да не късам чорапите и една тениска от състезание по подводен риболов. А ключовете от колата, не знам Сашко как практикува, но аз съм си извадил един обикновен ключ, който няма чип и не може да пали, но отключва и заключва вратите и си го нося на врата....
Аз обичам и теб и земята, но морето е мойта любов!
- alex_vp
- научил се да хвърля
Сашееееее, извика дявола! Точно 2 дена по-рано като гмуркахме заедно и ми каза, че се чудиш кога ще ти откраднат сака - ей на откраднаха го. А пък знаеш ли, може да са търсили ключа за колата и като не са го намерили да са взели сака колкото да не са валат мамка им.
- krokibg
- учете се от него
Вече когато ходиш да се гмуркаш,взимай си придружител/ка
Така,хем няма да те крадат,хем ще има някой да те наглежда докато се чипкаш

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Колеги не коментирайте тука кой как си крие ключовете от колата
" Врага" не спи
.
Не само че са крадливи,но не са и гнусливи,на мен са ми вземали джапанки които бяха отвратителни да ги питаш за какво са им
Не бива нищо да се оставя на брега,кретени много 

Не само че са крадливи,но не са и гнусливи,на мен са ми вземали джапанки които бяха отвратителни да ги питаш за какво са им

Наистана чувството да ти вземат парцалите е много неприятно
макар,че нямат никаква стойност за потърпевшия си е жива кражба и оставаш с неприятно чувство.И аз имах бодобен случай преди два месеца само,че в София.Бях си оставил сака в колата в който имаше едно яке от 14 лева,едни слипове и чантичка с лекарства.Колата беше паркирана на платен паркинг в александровска болница,както знаете точно тогава почина майка ми/бог да е прости/във въпросната болница и отидох до колата да си пия лекарствата и чантата я оставих на задната седалка.В този момент мъката ми бе огромна и изобщо не съобразих да сложа чантата в багажника,след половин час пак отивам до колата и
чантата я няма,колата заключена
Останах с много грозно чувство,яд ме беше само за малката чантичка в която държах панела на касетофона и кабелите да фотоапарата и зарядните бяха вътре,два месеца се влякох по сервизи докато ги набавя но неприятното чувство си остана и до днес.

Стамба , на мен ми свиха два пъти , джапанки от 1, 50 лв. като чифтовете бяха от различни модели
...оттогава джапанките , галоши или др. задължително вързани на буя ( каяка , лодката , гумата ), ключовете също там
...много от тия крадлювци крадат и тук - само четат без да пишат ....имам си аз , една бухалка в колата и някой ден , някой ще яде сопата и туй ши е
...зарад такива типове само си разваляме отношенията между колеги практикуващи различен вид риболов