Малко помощ за счупена част на директен

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Малко помощ за счупена част на директен

Мнение от galin don4ev »

Някой може ли да ми помогне,счупи ми се втората секция след върха на директен,jaxon kristalis 600,от къде мога да си взема или да ми поправят.Търсих в Варна на автогарата и в двата магазина на полиграфията,които са от едната страна един ди друг,но и на двете места казаха че няма.Ако някой може да помогне ще съм мн.- благодарен и ще почерпя :drinkers:
Последно промяна от galin don4ev на Вто Сеп 29, 2009 8:47 pm, променено общо 1 път.
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Малко помощ за счупена част на директен

Мнение от bigfish133 »

Колега , аз имах същият проблем и след дълго безрезултатно търсене по магазините за коляно го дадох на ремонт (става въпрос за друга пръчка де). Останах много доволен от професионално направения ремонт. Проблема е че живея в Пловдив и ми го правиха тук.Ако има колеги от Варна които да са доволни от такъв майстор може да те насочат. Успех!
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

galin don4ev написа:Някой може ли да ми помогне .....
Темата не е точно за тоя раздел ама те модовете ще я преместят където трябва. :wink:
Вносители на Джаксън за България са фирма Видракс. Пусни едно запитване на сайта им http://www.vidrax-fishing.com/vidrax.html , или питай колегата gandi на ЛС. Дано да има налични резервни части за твоята пръчка.
Успех !!!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
uzov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от uzov »

Свържи се по телефона с хората от Видракс Ямбол. До сега винаги са се отзовавали и са намирали решение.
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Благодаря на всички отзовали се :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”