Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Малко помощ за счупена част на директен
Модератор: emo vasilev
-
- вече хвърля и на тежко
Малко помощ за счупена част на директен
Някой може ли да ми помогне,счупи ми се втората секция след върха на директен,jaxon kristalis 600,от къде мога да си взема или да ми поправят.Търсих в Варна на автогарата и в двата магазина на полиграфията,които са от едната страна един ди друг,но и на двете места казаха че няма.Ако някой може да помогне ще съм мн.- благодарен и ще почерпя 

Последно промяна от galin don4ev на Вто Сеп 29, 2009 8:47 pm, променено общо 1 път.
- bigfish133
- ще става разбирач
Re: Малко помощ за счупена част на директен
Колега , аз имах същият проблем и след дълго безрезултатно търсене по магазините за коляно го дадох на ремонт (става въпрос за друга пръчка де). Останах много доволен от професионално направения ремонт. Проблема е че живея в Пловдив и ми го правиха тук.Ако има колеги от Варна които да са доволни от такъв майстор може да те насочат. Успех!
Темата не е точно за тоя раздел ама те модовете ще я преместят където трябва.galin don4ev написа:Някой може ли да ми помогне .....

Вносители на Джаксън за България са фирма Видракс. Пусни едно запитване на сайта им http://www.vidrax-fishing.com/vidrax.html , или питай колегата gandi на ЛС. Дано да има налични резервни части за твоята пръчка.
Успех !!!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- научил се да хвърля
Свържи се по телефона с хората от Видракс Ямбол. До сега винаги са се отзовавали и са намирали решение.
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря на всички отзовали се